- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi selengenc3
-
Zaten sizin bu 4+1 halinizle onun bunun ayrılığı içi dolu konularınızı okumamız yakın, çok da fazla şee yapmayın yani.Illa onun bunun ayriligi vs seyleri olaczk iki muhabbetin belini kircan kafani dagitcan kp kv aldatma bosanma olmadan konu bos :))) yok bizden cikmaz o seyler allaha sukur hadi iyi geceler
Uyumaya gitti:) ayakta uyuyor haberi yok
Uyumaya gitti:) ayakta uyuyor haberi yok
iki sohbet edelim dedi kadın küstürdünüz , muhabbet edecüdük
Parfüm koklat, işe yarıyor, hemen uyutuyor :)Çocuk sallıyorum şurada az espiri yapmayın yahuGülmekten uyutamadım bitürlü
iki sohbet edelim dedi kadın küstürdünüz , muhabbet edecüdük
Haşa huzurdan bu nasıl bir cümledir yahu :) sessiz harfleri kullanın efendim biraz, sonra anlatım bozukluğu oluyor :)en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :))
Parfüm koklat, işe yarıyor, hemen uyutuyor :)
inşallah olmaz bişiSohbet edersek mune apla cımbızlar yasak
kahkaha attımHaşa huzurdan bu nasıl bir cümledir yahu :) sessiz harfleri kullanın efendim biraz, sonra anlatım bozukluğu oluyor :)
Ayyy cidden çok koklamııııış:)inşallah olmaz bişi
kahkaha attım
gazlama derken, adam kadını aldatıyor değil , o kadına çiçek almayı akıl edebiliyor ince fikirli ancak yıllardır karısının sağlığı hakkında fikir sahibi değil gidip parfüm alıyor .Karısını aldatacak insan birine aldığı çiçeği gidip de karısına söylemez. Konu sahibini iyi gazlamaya çalışmış çoğunluk ama konu sahibi yememiş bunu. Helal olsun valla. Herkesin evliliği sizlerin görmeye alıştığı gibi güvensiz değil. Kadın diğer kadını tanıyormuş işte, çiçeği de sorun etmemiş, daha ne uzatılıyor bu konu sakız gibi, anlamadım. İllaa gidecek kocayla kavga edecek, paranoyalara girecek bu forumdaki klasik kadın profilleri gibi, normal sayılmak için... hey Allahım ya.
Konu sahibi, seni özgüveninden ve güveninden dolayı takdir ediyorum. Kocanın parfüm hediyesine de "düşünmesi yeter" gibi bir bakış açısıyla bak bence. Niyettir önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?