Hediye kavgamız

Konu sahibesi hiç değilse evde giy adam8n gönlü olsun. Bundan sonrada ona göre davranırsın.

ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum

Ben her Türkiye'ye geldigimde kizlarima mutlaka bir iki tisört etek falan alirim. Arkadaslarim görüp begenip onlarda siparis vermeye basladilar. Bu arada Isvicre'de yasiyorum ve bu insanlar kolay kolay kalitesiz yiyip icip giymezler. Yika yika hic bozulmuyor cocuk ürünleri. Zevk renk kisiye göre degisir ama kalitesiz denemez ürünlerine. Türkiye'de lüks semtlerde satilan marka denen magazalar da Avrupa'nin waikiki ayarinda hatta daha ucuz. Ben bizdeki kadar marka lüks düskünlügü kimsede görmüyorum burada.

Konu sahibi esin hata yapmis ama kötü niyeti yok bence. Ben de dogumdan sonra hamile pantolonu giymeye devam ettim. Valla tisörtün kazagin altinda belli olmuyordu hamile giysisi oldugu. Esinizi en iyi siz tanirsiniz. Eger hep böyle düsüncesiz degilse idare edin bir seferlik. Benim esim de alir bazen begenmesem bile belli etmem sonra gider degistiririm. Benimki takip etmez hatirlamaz bile ne aldim ne verdim ne giydim.

Vaykiki vaykiki vaykiki vayvay

amaaan boşver bence. ben olsam bozmadım şakalı bi şekilde bu hamile kıyafeti hamile olunca giyerim derdim. kaynanam da geçen bana aynen bluz almış hamile bluzu. bozmadım artık. teşekkürler dedim. dolaba kaldırdım. değiştirsem gönlü kırılacak beğenmiş almış yazık.

ya adam düşünmüş hediye almış ne olmuş yani değer mi kalp kırmaya ?
eşin haklı bence.
giy bol bol taytla mis gibi salaş ne güzel yani adamın hevesi kursağında kalmıştır

konu sahibi ayrı bir matrak ayfonlu abla ayrı... dede konusundan biliyorum kontes hanımı her zamanki gibi yine ban yemiş açıkçası evde tüp bitse konu açacak ne yapmalıyım diye hadi onu geçtim kötü yorumlara verdiği cevaplar çok mahalle ağzı ama bu sefer ayfonlu ablamız kendisini sollamış da geçmiş içimde hala dalga geçtiğine dair bir umut var

haa bu arada birazdan kontes hanımın bacısı da gelir burası tam olur çekirdeğim elimde bekliyorum

Hepsi ayni canim bunlarin ayni esimde bana hediye almaz gecen dogum günümde hamileydim gitmis dar dar kotlar falan almis tabiki olmadi bikac tshrt almis biri haric digerleri cok byükdü bende dedimki degstreyim ayni wakiki magaza tabiki :)
2 tshtr haric kotlari degtsrdm falan tabi hep sòylenir aldgm seyi begenmiosn degstriyosun o dger 2 tshrtde ck begenerek giyiyrum hatta ama anlamiyo .
Ben esime ne alsam giyer hic begenmemezlik etmez bu arada ben zevkliyim tabiiu :))
Artik hediye beklemektense begenip aldiriyorum bugün deri mont begendim hadi alalim dedi aldim :)
En iyisi böyle :))

Hamile tshirt ü dediğiniz şey normal tshirt ün bebek resmi olan hali. Erkek ne bilcek hamile reyonunu.

Ne kadar abartmışsınız ya. Yok şaka gibi yok daha neler yok onu mu almış. Ömründe kocasından hesiye görmeyenler burda kraliyet ailesinden kesilmiş mübarek.

Sen de adama yuttursan daha iyiydi be konu sahibi.

Erkek adam ne bilicek hamile kıyafetini. Düşünmüş seçmiş almış. İnsan evde giyer gene giyer. Seneler sonra hatırlar üzülürsün. Beğendiğin varsa onu da alırsın sakın değiştirme yeterince üzülmüştür zaten.

Yazık günah allah aşkına şöyle saçmalıklarla insanları doldurmayın. Ayıptır demediğiniz kalmamış.

Sanki her şeyi terzide kendine has diktiriyorsun da bunun diğer hamilelerde olmasını mı dert ettin. Kalp kırmaya değmez. Hem hamilelikten çıkmışsın hamileyken aldın hala giyiyosun. Ne var bunda. Öyle farz et.

O degilde 10ay önce dogum yapmissin, belkide hamileyken sürekli o reyondan alisveris yapiyodun esinde hamile oldugun icin degil de cok begendigin icin aliyosun sanmistir ve sana dogumgününde oradan almistir, sevinecegini düsünerek. Bence cok tatli bir düsünce :)
Sen beklemedigi bi tepki verincede fazla abartarak karsilik vermis, büyütmeye gerek yok, gülüp gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…