Hediye kavgamız

:) belkide eşinizin çok hoşuna gittiği için almıştır. ben valla hamile reyonundan elbise almıştım kendime arkadaşımın düğününde giymek için

kavga edecek birsey bende goremedim. nasil olsa turlu turlu kiyafetiniz vardir biri de begenmediginiz ama esinizin begendigi birsey olsun. gonlu olsun su adamlarin cocuk gibi herseye kizip kusuyorlar zaten

Sen benim neden her postumdasın ki? Bence karakter olarak iphonelu abladan hiç farkın yok napıcaksın senin gibiler yüzünden salon kadını çizgimden çıkıp bi iki kelam ediyorum sonra da ban yiyorum. Hayır belki paylaşıcak kimsem yok belki objektif gözlerden yorum almak istiyorum nedir yani allah allah. Konu açmak için senden izin mi istiycez her seferinde
Hem evli değilsin sen beni anlaman imkansız, evllenmeni bekliyorum takibimdesin

Valla erkek arkadaşıma hediye alsam o da herhangi bir sebeple (üstüne hiç olmaması dışında) değiştirelim dese bundan sonra hediyeyi mediyeyi benden zor görür.Pişti olmak filan benim için bir bahane olamaz.Ya çok dar olucak yada çok bol olucak.Başka türlü benimde erkek arakdaşım karşıma böyle bir taleple gelmesin , kalbini kırarım.

ben senin her postunda değilim ki sen hep anasayfadasın olay o. Yorum almak istiyorsun konu açıyorsun banane beni ilgilendirmez ama saçma saçma konuşup eleştiri alınca da insanlara çemkiremezsin. Komik duruma düşüyorsun. Beni izlemeye almışsın al canım umrumda bile değil. En fazla saçma sapan intikam hırsından dolayı gelir konumu sabote edersin benim de umrumda olmaz. Gelip dalga geçiyorum çünkü sen kendin buna yol açıyorsun ben de burada olumsuz cevaplar alıyorum ama "salon kadını" çizgimden henüz çıkmış değilim. Gir de oku konularımı gerçi çoktan taramışsındır bu hırsla. Sen her olumsuz yorumda salon çizginden çıkacaksan kusura bakma da o çizgiden kaymaya müsaitsin demektir .

Ben kimsenin konusunu sabote etmedim kendinle karıştırdın sanırım. Gelip sabote eden sensin. Anladığım kadarıyla yaşın da ufak yani bana yorum yazacak "yeterliliğe" sahip değilsin. Ergen ergen üslubundan belli. Dedemizin konusunu kastediyosan onda bazı noktalarda suçlu olduğumu belirtmiştim okumadıysan ara tara belki ordan da malzeme çıkar sana Çekirdeğini alır çitlersin olur mu. Üstelik anasayfada olan 2 konum var "hep anasayfada olay" yaratıcak durumum yok. Gelip saçma sapan yorumlarınla sorun çıkarma. Komik oluyosun...

Haaa madem seni izlemeye almam zerre umrunda değilse, sen beni neden izlemeye aldın?

Komşumu hatırlattınız bana adam elli yaşında eşine çiçek almış oda keşke parasınıverseydin demiş :) neyse büyükler derki kocan hediye die pislik getirse başının üstüne koy banada eşim gereksiz hediye alır incik boncuk hiç sevmem ama her defa çoook güzel derim şevkini kırmamak için nolcak eşinin yanında giy düşünmesi yeter bence yani

Ya orası öyle tabi zaten giyiyorum çok da beğendim ama piştilik durum olursa diye kafama takılmıştı :) illaki uygun yerler olcak giymek için. Teşekkürler yorumunuz için.

Haaa madem seni izlemeye almam zerre umrunda değilse, sen beni neden izlemeye aldın?
on dokuz yasindayim size cevap verecek yeterlilige de sahibim gayet sizi izlemeye alma nedenim de inada inat sizin gibi olmaya gayret ettim ki kendinizi anlayabilesiniz. Daha fazla tartismak istemiyorum zira tartismak bile erdemli bir harekettir ama sizde o Erdem yok demek ki yasla basla degil karakterle oluyormus bu isler. hayirlisi ne diyim size iyi geceler :)

Tartışmak erdemli hareketse buyur gel tartışalım nerden biliyosun erdemli olmadığımı seviyeli her türlü tartışmaya açığım. Bence senin her cümlen ve her yaptığın birbiriyle çelişiyor dediğim gibi ergensin sözlerinden kurduğun cümlelerinden belli. Konuyu saçma sapan yere getiren ve konumu sabote eden de sensin bi sürü çelişkin var. Benim ne demek istediğimi anlayıp ona göre yorum yazan bi çok kişi var ama senin benim ne demek istediğimi anlayabilme kapasiten yok bunu da yaşına veriyorum. Çok fazla kitap okumanı tavsiye ediyorum okuduğunu anlayabilmen açısından, zira lafı başka yerlerinden anlıyosun. empati yeteneğini geliştirmen için de sosyal hayatta bazı arkadaşlar edinmeni tavsiye ediyorum, ama bu arkadaşlarınla internet ortamında muhabbet eder gibi muhabbet etme hele bana kullandığın üslubu hiç kullanma emi? Umarım öğretmen falan olmayacaksındır zira senin gibi birine çocuk emanet edilmez. Ama sana en önemli tavsiyem bol bol kitap okuman.

ingiliz dili ve edebiyati okuyorum hanimefendi inan in tahmin edebileceginizden de çok kitap okudum ve okumaya devam ediyorum hicbir zaman da uslubumu bozmadim emin olun konunuzun içerigi benim okudugum kitaplar ya da ilerde ne olacagim degil eger bu kadar hararetle tartismak istiyorsaniz buyrun özelden mesaj atin ki ikimiz de ban yemeyelim ha bu arada sizi cok uzecek belki ama ilerde cocuklarina bol bol kitap okutan bir ogretmen olacagim

Hediyenin kavgası bana çok saçma geliyor açıkçası. "Ay ordan mı aldın, ay bunu mu aldın, niye şöyle değil de böyle" gibi hediyeye söylenen insanlar insanın şevkini kırıyor, hediye aldığına pişman ettiriyor. Hediye almak bir inceliktir, mecburiyet değil. Karşıdaki kişi çöp de getirse teşekkür edilir, önemli olan niyet. Nedir bu hediyede mükemmellik aranması?

Konu sahibi, zaten eşinizin alınganlık huyu varmış, biliyormuşsunuz. Keşke hiç laf etmeseydiniz. Bir kere pişti olmak nedir yahu? İnsanlarda aynı kıyafeyler pekala bulunabilir, aynı kıyafetle denk de gelebilirsiniz. Ne var ki... Özel tasarım diktirmediğiniz sürece bunun tafrasını yapmanız saçma. Hele hele ki hediye veren birine yapmanız daha da saçma. Üzgünüm, hediyeyi adabıyla kabul etmemişsiniz, kocanız da sinirlenmiş. Ben de hediye verdiğim birinden böyle bir tepki alsam tadım kaçardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…