- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
yani ikisinden biri olmalıSadece pasta olmaz hediye al bari tek olacaksa
sanırım en makbule geçecek o olacak :)Öğrenci adama hediye alsan bence daha güzel olur giyebileceği bir şey.
uzatmalar diyelim bencede hediye alayımNe olacağı çok belli değilse pasta. Uzatmaları oynuyoruz sevgili oluruz yakında diyorsan hediye.
erkekmiş boşver pastayı hediye al
Bence hediye alın.
Ugur böcüklü pasta al
olablr :)Hediye al,parfüm alabilirsin.
Siradan arkadas degiliz demenizden cok yakin iki arkadas oldugunuzu dusundum.
Benim de en yakin arkadaslarimdan biri erkek. Erkeklere hediye almakta zorlanan biri oldugum icin agiz yokluyorum ben bir sey alacagim zaman o anki ihtiyac durumuna gore almayi tercih ediyorum.
Tabii biz kardes gibiyiz cok yakin degilseniz ufak hos bir hediye yeter. Yanina da kendiniz pasta yaparsiniz istiyorsaniz.
20-25 lira bütçeyle pek bişi yapamazsın.. zaten dogum günü pastaları 30 lira .. dogru duzgun bi hediye desen daha fazla tutar..
Yok canım ufakları 20 25 tl oluyor , götüreceği yer kalabalıksa hiç almasın daha iyi o zaman .20-25 lira bütçeyle pek bişi yapamazsın.. zaten dogum günü pastaları 30 lira .. dogru duzgun bi hediye desen daha fazla tutar..
Bir arkadaşım var üniversiteden (bölümlerimiz farklı yerleşkelerimiz yakın erkek ama sevgili değiliz ama sıradan da arkadaş değiliz ) bu kişinin yakında doğum günü var.Acaba ben bu kişiye hediye mi alsam yoksa küçük bir pasta mı alsam bütçem kısıtlı ve her ikisini de yapamam. İkisinden biri olmalı. Birde ne alabilirim 21 yaşındaki bir erkeğe maksimum 20-25 tl falan bütçeyle
dha uygun burda o çeşit pastalar :) 5-6 tl ye falan bulablrm kupa yda anahtarlık iyi fikir :)aslında tek kişilik mini pastalardan alıp yanına da bir hediye verebilirsiniz. 8-10 lira bişey o pastalar.
öğrenciyse güzel bir roller kalem, güzel kaplı bir defter, sevebileceği bir kitap, anahtarlık, kupa olabilir. tuttuğu takımla ilgili küçük bir eşya olabilir.
Yok canım ufakları 20 25 tl oluyor , götüreceği yer kalabalıksa hiç almasın daha iyi o zaman .
teşekkür ederim ama parfüm alamam ne kullandığını blmyrm
çok şeker bu :)Canım, bütçenle çok güzel bir hediye bulamayabilirsin, bu yüzden bence iki kişilik şirin ama şık bir pasta yaptırabilirsin.
Eki Görüntüle 1230710
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?