Hediye paketini açmamak

bencede hediye açılmalı...diyelimki açmadı altinin o zümleyi kurmasına hiçmi hiç gerek yoktu..

bence bundan sonra daha temkinli davranmalısın canım...

hem senin doğumgününde oda geç vermiş hediyesini...çok ince düşünme bundan sonra canım üzülüosun bak...

evet çok ayıp etti üstelik birde laf soktu kendi ayağımla hediye almaya geldim diye
eee bende bundan böyle hak edene hakkını vericem

evet çok ayıp etti üstelik birde laf soktu kendi ayağımla hediye almaya geldim diye
eee bende bundan böyle hak edene hakkını vericem

öyle yap canım nişanlınla aran iyi olduktan sonra eltiymiş falanmış filamış umrunda olmasın..ezdirme kendini.. koy mesafeni..

kayınvalidenden daha sinir oldum eltine .. kendini beğenmiş ayağıyla hediye almaya gelmişmiş ... teşekür ederim düşünmen yeterli de geç ne olmuş yani...

kayınvalidem bana doğumgünümde yelek örmüştü doğum günüm geçti 15 gün sonra geldiler hediyesini aldım tşk ettim o anda giydim üstüme (üstelik hiç sevmem elde örülmüş yelek zaten yelek giymeyi sevmem) onlar gidene kadar çıkarmadım nişanlıma söylemiş çok beğendi yeleği çıkarmadı üstünden diye
biz böyle gördük..

hadi yaşlı dedim kayınvalideme ama eltim 29 yaşında o özellikle yaptı

körle yatan şaşı kalkarmış bundan sonra sende hediye aldığında onlarda açmazsın..geciktiysede hemen lafını koyarsın...

evet haklısın canım ben ince düşündükçe kaba davranışlar beni üzüyor

kadının gereksiz bir kendini beğenmişliği var yaa sinir oluyorum

Arkadaşım siz çok ince düşünmüşsünüz onlarsa fazlasıyla kabalar...
Siz henüz nişanlısınız benden naçizane tavsiye bakın onlar size nasıl davrasıyorsa ona göre tavır belirleyin
eltiniz sizinkini geç kutlamış aynısını yapsaydınız, kayınvalidenize de yeriniz de olsam bir daha hediye almam
Böyle muhabbetlere bence hiç girmeyin kibarlığınızı sömürürler
Şahsen ben benimkilerin de hep sömürmeye çalışacağını bildiğim için baştan ben aklımda tutamam, özel gün kutlamayı sevmem dedim
Ne onlar bana ne ben onlara en rahatı

Benım yerımde olsan oturur aglarsın :) erkek arkadasımla bı gun once kıtapcıda dolastık ıstedıgı kıtabı almaya vakıt kalmadı..Ertesı gun aksam bulustuk elımde o kıtapla..Karsısına cıkar cıkmaz gosterdım kıtabı gulmeye başladı..meger eve gıder gıtmez ınternetten ucuza sıparıs etmıs..Ne gulduk..Kıtabı ıstedı tabı bende hemen cantama attım..Vermedım tabıkı..

Kıtap yıne cantamda kalmıs baska bı gun ortak bı arkadasımızla yemek yerken yaptıgını anlattım..Kitabın yazarı yakınlardaymıs ımzalatabılırsınız dedı bana soruyo yıne..Korsanmıydı dıye

alıp kafasınada vurabılırdım kıtabı güldük gectık sadece :2:

yaaa 2si birden böyle yapıyor bunun altında ben bişeyler arıyorum

Hediyeyi görünce bile insan heyecanlanır, heyecanlanmasa bile heyecanlanma numarası yapar nezaketen. :)

Hediye açılır, teşekkür edilir v.s v.s

Birde '' ayy ne zahmet etmişsin, HİÇ GEREK YOKTU'' cümlesini kuran çok kişi var..Bu tamamen kaba bir cümle.

Hediyenin gereği mi olur ? Bu ne saçma cümledir.

.......

Eltinizin neden öyle yaptığı anlaşıldı, belli ki onu ziyaret edip vermenizi beklemiş.

Haklı mı hayır..Gidememişsiniz, mazeretinizi belirtmişsiniz olmuş bitmiş..

Bu kadar samimiyete gerek yok.

K. validenizede kızmayın..

Oda samimi davranmaya çalışmış..Belli ki işine yaramayan bir hediye :)

Oğlunun-nişanlınızın- çeyizine koysun.

Benim k.validemde ona götürdüklerimi oğlunun çeyizine koymuştu.

Çok işime yaradı :))

....

Biraz mesafelerinizi gözden geçirin bakalım, acaba ne alemdesiniz ?

Ben üç aylık nişanlıyken eltime hediye almazdım doğum günü diye..

ben çok mesafeliyim almazdım normalde ama oda benim doğum günüme almıştı almasam ayıp olurdu

işin iyi tarafından bak... bence bu senin elinde güzel bir koz olmuş.

bundan sonra anneler günü, doğumgünü diye düşünüp hediye alma...

almıştım, gerek yok dediniz bende artık almıyorum dersin... hiç uğraşmazsın...

bir telefon nelerine yetmez?

bu arada nişanlına da de ki; ben artık onlara hediye almam bunu böyle bil... (tabi tatlı tatlı söyle bunu, aşkım canım cicim diyerek...)

ayıp etmişler ama değerlerinide belli etmişler sanada akıl olur seneye ne hediye alsam dıye düşünmezsin cok afedersın eşşek hoşaftan ne anlar durumu yani

gördü zaten hediyeyi açmadığını bozulduğumu anladı..

evet, ayıp etmişler gerçekten
açmaları lazımdı hediyeyi.
takma kafana... büyüklük sende kalsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…