k.validen için birşey diyemiyorum evet kabalık etmiş ama belki hediyenin açılması gerektiği gibi şeyleri bilmiyordur.ama eltin özellikle yapmış bence.ve çok çirkin bir davranış yaptığı,onun ayıbı boş ver..ben olsam bir daha hediye falan almazdım eltime.hak etmiyor çünkü!
evet çok ayıp etti üstelik birde laf soktu kendi ayağımla hediye almaya geldim diye
eee bende bundan böyle hak edene hakkını vericem
Yine bir doğum günü vakası daha. Bence açılması gerektiğini bilmiyor olabilirler değil. Kaba davranmışlar ne gerek vardı denir mi? hediye alıyorsun beğenmiyor dile getiriyor niye bu hediyeyi aldın der gibi ortadan kaldırtıyor bakmadan. Eltiyi doğum gününde aramış (üstelik nişanlı) hediyesini verememiş ona bile gerek yok araması yeterdi bence. O da kabalık etmiş yok kendi ayağımla hediye almaya geldim diye laf sokmalar hediyeyi almak istememeler falan (koca koca insanların nedir bu d.günü hediyesi beklemesi darılması onu da anlamıyorum ya neyse) konu sahibi böyle davranılmayı haketmiyor bence.
Senin annen kutlamıyordu değil mi Egemcim, benim de eşimden ve kendi ailemden başka kimse hatırlamaz. Öyle pek hediye de görmem, ama kimseye böyle kaba davranmıyoruz o zaman biz ölelim.
canım biraz kötü niyetliler gibi geldi ama şu yonden bakmanı istedim
benim babamada doğum gununde nişanlım hediye aldı. babam açmadı teşekkür etti koydu kenara. bende babama mutfakta dedim ki "baba açmayacakmısın ayıp olur" dedim "iyide kızım bizim zamanımızda hediyeyi açmak ayıptı" dedi ama ben "olsun baba açsen" deyince açtı.
yani yaşları sebebiyle hediyeyi açmanın yanlış olduğunu düşünmüş olabilirler.
kayınvalidem bana doğumgünümde yelek örmüştü doğum günüm geçti 15 gün sonra geldiler hediyesini aldım tşk ettim o anda giydim üstüme (üstelik hiç sevmem elde örülmüş yelek zaten yelek giymeyi sevmem) onlar gidene kadar çıkarmadım nişanlıma söylemiş çok beğendi yeleği çıkarmadı üstünden diye
biz böyle gördük..
bencede hediye açılmalı...diyelimki açmadı altinin o zümleyi kurmasına hiçmi hiç gerek yoktu..
bence bundan sonra daha temkinli davranmalısın canım...
hem senin doğumgününde oda geç vermiş hediyesini...çok ince düşünme bundan sonra canım üzülüosun bak...
öyle yap canım nişanlınla aran iyi olduktan sonra eltiymiş falanmış filamış umrunda olmasın..ezdirme kendini.. koy mesafeni..
kayınvalidenden daha sinir oldum eltine .. kendini beğenmiş ayağıyla hediye almaya gelmişmiş ... teşekür ederim düşünmen yeterli de geç ne olmuş yani...
kadının gereksiz bir kendini beğenmişliği var yaa sinir oluyorum
Arkadaşım siz çok ince düşünmüşsünüz onlarsa fazlasıyla kabalar...
Siz henüz nişanlısınız benden naçizane tavsiye bakın onlar size nasıl davrasıyorsa ona göre tavır belirleyin
eltiniz sizinkini geç kutlamış aynısını yapsaydınız, kayınvalidenize de yeriniz de olsam bir daha hediye almam
Böyle muhabbetlere bence hiç girmeyin kibarlığınızı sömürürler
Şahsen ben benimkilerin de hep sömürmeye çalışacağını bildiğim için baştan ben aklımda tutamam, özel gün kutlamayı sevmem dedim
Ne onlar bana ne ben onlara en rahatı
vardır içinde bi kıskançlık sana karşı...
ya sen daha güzelsindiriya,ya işin daha iyidir..ya nişanlın daha uyumludur vardır bi yerlerde bi çekememzliği...
Hediyeyi görünce bile insan heyecanlanır, heyecanlanmasa bile heyecanlanma numarası yapar nezaketen. :)
Hediye açılır, teşekkür edilir v.s v.s
Birde '' ayy ne zahmet etmişsin, HİÇ GEREK YOKTU'' cümlesini kuran çok kişi var..Bu tamamen kaba bir cümle.
Hediyenin gereği mi olur ? Bu ne saçma cümledir.
.......
Eltinizin neden öyle yaptığı anlaşıldı, belli ki onu ziyaret edip vermenizi beklemiş.
Haklı mı hayır..Gidememişsiniz, mazeretinizi belirtmişsiniz olmuş bitmiş..
Bu kadar samimiyete gerek yok.
K. validenizede kızmayın..
Oda samimi davranmaya çalışmış..Belli ki işine yaramayan bir hediye :)
Oğlunun-nişanlınızın- çeyizine koysun.
Benim k.validemde ona götürdüklerimi oğlunun çeyizine koymuştu.
Çok işime yaradı :))
....
Biraz mesafelerinizi gözden geçirin bakalım, acaba ne alemdesiniz ?
Ben üç aylık nişanlıyken eltime hediye almazdım doğum günü diye..
merhaba ben 3 aylık nişanlıyım benim bir eltim var 5 nisanda doğum günüydü aradım kutladım ama çeşitli sebeplerden dolayı görüşemedik
hediyesini veremedim annem şehir dışına gitmişti 45 gün yoktu .annem geldi anneme hoşgeldine geldiler o arada uzamasın hediyesini vereyim dedim 1 ay aradan sonra sonunda verebildim.Ama hediyemi aldı tşk etti gerek yoktu dedikten sonra koltuğun üstüne koydu açmasını bekledim açmadı dene olmazsa değişiriz dedim gene açmadı.En son giderken hediyeyi almadan gidiyordu gene ben koşturup getirdim kapıda verdim unuttun diye kendi ayaklarımla hediye almaya geldim dedi aldı ve gitti.
Dünde anneler günü olduğu için kayınvalideme yemek takımı aldım 24 parça anneler gününü kutlamaya gittim.Hediyesini verdim elini öptüm (benim şaşkın nişanlım söylemiş annesine yemek takımı aldığımı) sağol ama zahmet etmişsin benim vardı dedi daha hiç açıp bakmadan bende olsun bunu kullanırsın dedim yerim yok kızım geçen sene kapıya geldiler ordan aldım ama kullanamadım eğer beğenirsen bende sana verecektim dedi..ama hala hediye açılmıyor hediye orda 4 5 dakika durdu sonra görümceme seslendi gelin alın kaldırın dedi görümcem geldi açılmamış hiç içine bakılmamış hediye peketini alıp başka odaya götürdü çok bozuldum ama bişey diyemedim
hem eltimin hem kayınvaldemin böyle yapması garip değilmi çok moralim bozuldu sizce benmi abartıyorum benim bildiğim verilen hediye nezaketen açılır tşk edilir ama açıp bakmadılar
işin iyi tarafından bak... bence bu senin elinde güzel bir koz olmuş.
bundan sonra anneler günü, doğumgünü diye düşünüp hediye alma...
almıştım, gerek yok dediniz bende artık almıyorum dersin... hiç uğraşmazsın...
bir telefon nelerine yetmez?
bu arada nişanlına da de ki; ben artık onlara hediye almam bunu böyle bil... (tabi tatlı tatlı söyle bunu, aşkım canım cicim diyerek...)
merhaba ben 3 aylık nişanlıyım benim bir eltim var 5 nisanda doğum günüydü aradım kutladım ama çeşitli sebeplerden dolayı görüşemedik
hediyesini veremedim annem şehir dışına gitmişti 45 gün yoktu .annem geldi anneme hoşgeldine geldiler o arada uzamasın hediyesini vereyim dedim 1 ay aradan sonra sonunda verebildim.Ama hediyemi aldı tşk etti gerek yoktu dedikten sonra koltuğun üstüne koydu açmasını bekledim açmadı dene olmazsa değişiriz dedim gene açmadı.En son giderken hediyeyi almadan gidiyordu gene ben koşturup getirdim kapıda verdim unuttun diye kendi ayaklarımla hediye almaya geldim dedi aldı ve gitti.
Dünde anneler günü olduğu için kayınvalideme yemek takımı aldım 24 parça anneler gününü kutlamaya gittim.Hediyesini verdim elini öptüm (benim şaşkın nişanlım söylemiş annesine yemek takımı aldığımı) sağol ama zahmet etmişsin benim vardı dedi daha hiç açıp bakmadan bende olsun bunu kullanırsın dedim yerim yok kızım geçen sene kapıya geldiler ordan aldım ama kullanamadım eğer beğenirsen bende sana verecektim dedi..ama hala hediye açılmıyor hediye orda 4 5 dakika durdu sonra görümceme seslendi gelin alın kaldırın dedi görümcem geldi açılmamış hiç içine bakılmamış hediye peketini alıp başka odaya götürdü çok bozuldum ama bişey diyemedim
hem eltimin hem kayınvaldemin böyle yapması garip değilmi çok moralim bozuldu sizce benmi abartıyorum benim bildiğim verilen hediye nezaketen açılır tşk edilir ama açıp bakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?