Hediye paketini açmamak

evet eltim evine gitmediğim için yaptı büyük ihtimalle ama ben öyle çok içli dışlı değilim pat diye evine gideyim falan ancak annemle falan hafta sonu oturmaya gittim 1 defa başkada yok
ben mesafemi korumak istiyorum çünkü eltimin tavırları bunu gerektiriyor

eltimin ciddi anlamda bana karşı bir fesatlığı var hissediyorum ama çok dilbaz diliyle hallediyor
beni istemeye gelecekleri gün nişanlımın vakti yok diye çiçek işini buna vermişler oda gitmiş tek 1 dal gül almış eve gelmiş ev halkı görmüş ve değiştirmişler nedir bu çekememezlik anlamıyorum

Sen de bir daha ikisine de almayıver hiçbirşey.

Kutlamayıver özel günlerini; belli ki bunun sana ve aranızdaki ilişkiye herhangi bir katkısı olmamış, olmayacak.

Tipik Elti kıskançlığı yeni bişey değil canım ilk seninde başına da gelmiyor
İnan eltim olmadığı için çok şükür ettiğim olmuştur duyduklarım karşısında
o yüzden sen canını sıkma sen ağzında kuşta tutsan eğer sana karşı tavırlıysa değiştiremezsin
Böyle insanalardan pekte bişey beklememek lazım,sende onun laflarına takılma
gerektiğinde kırıcı olmadan cevabını verirsin mesafeni her zaman koru saygını da
umarım zamanla düzelir sana karşı tutumu

asıl konuna gelince hediye açma olayını düşündümde bende yapmıyormuşum aslında
mesela evime ilk kez misafir geldiğinde hediye getirirse açmıyorum bunu farketti bugun
Nedenini bilmiyorum ama sanırım ilk old için çekingenlik oluyor heralde
Ama samimi görüştüğüm insanların hediyelerini açıyorum
yani hediye paketinin açılıp açılmaması sorun teşkil etmedi bende
zaten kayınvalideniz hediyeden haberdar ondan açma gereği duymamış olabilir
daha çok kayınvalidenizin tavrı düşündürdü beni
(eltini kaale alma onun düşüncesizliği ve sana olan tutumdan yaptığı hareket)
Anneler gününde düşünmüşsün almışsın hediyenin büyüğü küçüğü güzeli çirkini olmaz
ayrıca yemek takımı kullanılacak bişey gereksiz bişey değil öyle bile olsa nezaketen tşk etmeliydi
tamamen düşüncesizlik etmiş ama takma boşver
türlü türlü insanlar var işte yaranamazsın malesef

Son düzenleme:
sen üstüne düşeni yapmışsın gerisinmi boşver....
hiçte düşünme bunları....
gün gelir onlarda sana bi hediye getirmek zorunda kalır mutlaka

böle garip insanlara sekerim bida hediye almıyorsun olup bitiyor gereksiz yere canını sıkmıyorsun. bende acemiyken pardon nisanlıyken senin yaptığın seyilerle karsılandım ee simdi 4 yıldır evleyim ne doğum günüde ararım ne anneler gününde anlamıyor bazı insanlar. ya hediyeyi aldınmı aç bi bak ve yalandan da olsa aaa çok beğendim tesekürler falande rengine bisi de sekline bisi de ama dee. bakıcıma hediye aldım anneler gününde nevresim takımı açtı açıkcası açmasını beklemedim üstünde resmi varya açtı böle baktı rengi pek güzel dedi ihtiyacım da vardı tesekürler dedi ertesi gün kızımı bırakırken gel sana ne göstercem bak yatağıma ne serdim senin aldığını serdim kızım diye kızımı seviyordu. insan hediyesinden mutlu oluyor yani

sen üstüne düşeni yapmışsın gerisinmi boşver....
hiçte düşünme bunları....
gün gelir onlarda sana bi hediye getirmek zorunda kalır mutlaka

yok sekerim öle insanlar malesef hedye ilmayı bılmedikleri gibi vermeyide bilmiyorlar

ya benim annemde evine yeni ev görmeye gelen misafirin hediyesini açmaz çünkü normalde içeri girerken bir köşeye yada eline tutuştururlar insanın ondan yani bu farklı gidip oturdum sonra hediyeyi alıp eline verip elini öptüm normalde açılmalıydı ama açmadı
yaa garip olan inanın 5 dakika benim var yerim yok muhabbeti yapması var diyor ama ben görmedim insanın önemli misafirlerinden bitaneside dünürleridir onlarada özel tabak kullanmıyorsa demekki yoktu

evet yarım elma gönül alma mutlu oluyor insan nişanlımla anneme hediye aldık annem açtı ayy çocuğum sağol böyle birşeye ihtiyacım vardı çok iyi oldu falan dedi benimkinin ağzı kulaklarına vardı biz aileden böyle gördük

hedıye alındıgın da paket acılır tesekkur edılır .

ama senın eltı ve kayınvalıde kotu nıyetınden degıl de;

bıraz cahıllık mı desem gun gormemıs ınsanlar mı desem

ıste oyle bırsey sen anla canım .

dedıgım gıbı kotu nıyetten oldugunu sanmıyorum ,akıl edememe

gorgusuzluk gıbı bırsey

Ben insanlarla çok iyi geçinen biriyimdir. Abim akrabamız olan bir kız ile evlenmek istedi bu sene başında.
Bende bir insanı sevmezsem sevmem işte. Nezaket olsun diye bir kez aradım oda zordandı tabi.
Ne yapıyorsun, nasılsın? Diye sordum bana sadece "iyi" dedi. Benim nasıl olduğumu sormadı bile.
Tanışmıyoruz falan ama ben insanlığımı yaptım sonuçta. Nitekim ben o an çözdüm zaten o insanı.
Fesat, mız mız, nazlı biri. Ben abimin o kadınla evlenmesini hiç doğru bulmadım sonuçta yine benim istediğim oldu ya neyse...
Demek istediğim hep bir büyüksünme, havalanma durumu oluyor arada. Tanımadığı halde üstelik sende bir kez gitmişsin evine.
Neden bilmiyorum ama insanlar böyle çok iyi anlaşan elti, görümce nadirdir heralde.
Kayınvaliden de gelininin yaptığı tavrı devam ettirmiş büyük ihtimalle ondan...
Sen iyiliğini yap denize at :)

Son düzenleme:
Sen üzerine düşeni yapmışsın ama karşındaki insanlar senin inceliğine aynı cevabı verememiş.İşte insanın şevkini kırarlar sonra da neden bize yaklaşmıyor ,bu gelin soğuk falan gibi laflar ederler.Hiç bakmazlar yaptıklarına,söylediklerine.alınan hediye verildiği anda açılır,evde aynı modeli deseni olsada farketmez,hediye hediyedir.Önemli olan düşünülmektir.Anneler gününde kardeşim ve gelinim bana çanta almışlar hemen yanlarında açtım çok sevindim,canlarım ya düşünüp almışlar ve birde değişim fişide verdiler abla istersen ,beğenmezsen değiştir dediler.Asla değiştirmem,nden mi onlar gitmişler uğraşmışlar almışlar ben bütün bunları çöpe mi atayım .Çok ayıp bir kere bana yakışmaz bu davranış hemen takıcam ki beğendiğimi anlasınlar sevinsinler.İşte o zaman hediye, hediye olur.

arkadaşlar var malesef böyle insanlar,
ben kesin çatlarım açarım o paketi hatta siz alın gönderin bana ben açarım resmi çekip koyarım buraya

banada geçen anneler gününde 7 yaşındaki yiğenim almış hediye bide verirken sende benim annem sayılırsın demezmi
nasıl mutlu oldum anlatamam

hediyeleri bana babannesine(anneme) ve annesine almışlar babasıyla (abim)beraber
ben hiç beklemiyodum ne yalan söyleyim çok mutlu oldum

ama benim şaşkın yengem beni bi gün öldürecek ya ne gerek vardı siz bana parasını verseydiniz bunlar pazarda 15 lira ayrıca bunun bağrı açık

bende karı koca konuşurken hiç araya girmeyi sevmem ama abim ve yiğenimin üzüldüğünü görünce onlar sana bu değeri vermişler ister 100 olsun ister 1 lira gönül kırmaya ne gerek var dedim ama ben onları düşünüyorum dedi :26:
ben yengemin gıybetini ediyor değilim açıkcası ona kızamıyorum çünkü biz onu böyle kabul ettik farklı bi insan
sadece örnek olsun diye yazdım

sende üzme kendini sen görevini yapmışşın iyi niyet geçte olsa kovar kötü niyeti

aynen hediye hediyedir önemli olan düşünülüp alınmasıdır.Ben hediyeyi beğenmeyip götürüp değiştirenlere gıcık olurum değişim kartı beden ve uymadığı zamanlar için geçerlidir bence bazı kişilerde hediyeyi götürüp yerine tamamen farklı bir şey alırlar olmaz öyle şey yoksa para vereyim git kendin bişeyler al

bunları yaptığı sadece terbiyesizlik başka bişey değil eline sağlık teşekkür ederim demek bukadarmı zor arkadaş yaaaa

belli zaten orta da bir çekemezlik var yani tek bir gül buna da ayrı bir yuh yani anca bu kadar olurdu bence canım sen kendini fazla hırpalama herkes ederi kadardır ne kadar değer veriyorlarsa o kadarını ver fazlasını verme hakettiklerini düşünmüyorum çünkü

Gecen anneler gununde esımın anneannesıne goturdugum hedıyeyı oda acmadı bı kenara koydu bende sınır oldum bana gore saygısızlık baska bısey degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…