- 23 Temmuz 2020
- 60
- 37
- 8
- 33
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
evde sofra hazırla özenlice.ekonominizi bilmediğimden hediye önerisi yapmayı doğru bulmadımMerhabalar kızlar.4. Evlilik yıldonumumuz icin esime hediye almak istiyorum ama bir turlu bulamadim fikir verebilir misiniz
Yerinizde olsam butik pasta yaptırırdim....30 yaşinda simdiye kadar hep kiyafet syakkabi vs almisim farkli bisey olsun istedim bu kez ama bulamadim
eşofman takımı alın spor yapsın adam virüste fırsattır spor200 300 tl civari
ben kızıma 3 kere yaptırdım şimdi acıyorum o paralara valla .2 senedir daha uyguna pasta ve pahalı hediyeye döndüm.Yerinizde olsam butik pasta yaptırırdim....♥
eşofman takımı alın spor yapsın adam virüste fırsattır spor
Guzel kokan onerebileceginiz parfum markasi var mi
eşiniz de size alacak ama değil mi almayacaksa kendinize hediye alın derim bennnGuzel kokan onerebileceginiz parfum markasi var mi
eşiniz de size alacak ama değil mi almayacaksa kendinize hediye alın derim bennn
Arada on gün varsa orta bi tarihte 600 tl bütçeli net bi konsept yapın bence 300 300 bölmektense 10 gün uğrunaBirde soyle bir durum var esimin dogum gunuyle evlilik yol donumu arasinda 10 gun var.kiyafet hediye pasta vs olarak dogum gununde almay8 dusundum.300 tl dogum guni icin 300 tl evlilik yil donumu icin ayirdim evlilik yil donumu icin kendimede kiyafet almayo dusunuyorum.bu ay ekstra giderim 1000 olur.o yuzden evlilik yildonumu icin kalici hatira olcak bi hediye dusundum ama bulamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?