Hediye

Kız doğumgünü yapmıyor kadın, laf arasında yarın bizim kızın doğumgünü demiş haftasonu program yapamam kvalidemler program yapmış demiş, o işgüzar arkadaş bize haber veriyor yani. Hadi doğumgünü olsa alayım. Zorla hediye aldırtıolar insana

bence mesaj atan arkadaşınızın işgüzarlığı.. özel olarak davet edildiğiniz bir doğum günü partisi olmadığı için bence herhangi bir şey almanıza gerek yok. yani mecburi hissetmeyin bence kendinizi..
ama sırf içinizden gelecekse işte çocuk mutlu edeyim felan 5 tl.lik bir şey bile alsanız yeter..

bence de o arkadaşın işgüzarlık yapmış.
ben alıcam siz de alın der gibi olmuş.
ev sahibi tarafından davet almadıkca doğumgünü için hediyeye gerek yok yakınlarımız haricinde.
artık ufak bişey alın.kitap mesela:))
nasılsa ihtiyacı yokmuş başka şeye

haklısın gün bitince bi daha görümeyeceğim insana bende hediye almak istemezdim. sen en iyisi bi bahane bul güne gitme

Mügecim konuyla alakasız amabkardesin ne yaptı barıştı mı sevgilisiyle? :)

Ay sorma, bizimkinin meğer başka bir kıza kaymış ilgisi. Ondan terketmiş o kızcağızı.
Öküzün önde gideniymiş gardaşım meğer. Hiçte beklemezdim yani böyle pislik etsin.Neyse ki boynuz takmadı diye avuttum kendimi artık ne edeyim.

Ev oturmasina cagirmis sonucta. Dogum gunu degil yani. Kalabalik ta olursa arada kaynarsin zaten. Alma bosver.

Ev oturmasina cagirmis sonucta. Dogum gunu degil yani. Kalabalik ta olursa arada kaynarsin zaten. Alma bosver.

Ay dimi ya, evden çıkcam yol gitcem yakınlarda öyle alışveriş yapabileceğim bir yerde yok. Akşama tekrar ona git. Amaaan. İnsanı zorla streese sokuyolar :D

Kızlar ben hediye almaktan usandım ya!
Milletimiz evleniyor, ev alıyor, doğuruyor, çoğalıyor. Bunlar iyi hoşta olan hep benim keseye oluyor:KK45::KK53:
Ben ne ev alabiliyorum ne doğurabiliyorum, evlendim altınlarımıda kpeder yedi zaten:KK53:

Bu akşam bir arkadaşa gidecektik,paralı günlerden olan günümüz var o grupla, kızının doğum günüymüş ama bize bir şey demedi o arkadaş, yani parti filan yapmıyor.. Öyle çok samimi değiliz.Hani gün bitince hususi içlerinden görüşceğim birisi olmaz, içlerinden birisiyle samimiyim,onun sebebine katılmıştım bende güne zaten.

İçlerinden bir tanesi mesaj atmış biraz önce, ayşenin kızının doğumgünüymüş bugün bilginize diye.
Şimdi ben napcam?
Almak istemiyorum hediye. Seneye belki görüşmüyor olacağım birinin çocuğu için evden çıkıp bir hediye arayıp hem vaktimi hem paramı harcamak istemiyorum.
Almasam, bu sefer herkes bir şey götürcek o çok işgüzar yüzünden. Ayşe demiyor kızımın doğum gününü yapacam diye, sana ne oluyor dimi.
Götürmesem çok ayıp etmiş olurum herhalde dimi?
Üşenmeden kaldırıp totomu hediye arayayım mı yani?
Ne diyorsunuz bu hediye mevzusuna. Sizler hep götürür müsünüz hediye?
Kötü mü düşünüyorum napıyorum bilmiyorum ki

Sorma canim ya su hediye mevzulari yuzunden asosyallesip eve tıkılıp kaldim dersem yeridir

Hayatinizda taniyacaginiz 1 kisi arti masraf gerektirme durumu oluyor suan imkanim olmadigi icin gorusemedigim arkadadlarim var kac tanesinin cocugu oldu sırf elimbos gidilmeyecegi icin gidemedim

Arkadaslar ariyor suraya gidelim buni edelim imkanim yok diye reddetmek zorunda kaliyorum sonunda oyunbozan oluyorum
Sonra boyle boyle yalnizlastim
Kendi derdime daldim seni unuttum senin mevzuya gelecek olursak

Bence onların icinde mahcup olacagini dusunuyorsan al eger oyle takintilarim yok kim ne derse desin havasinda biriysen (ki sanmiyorum olsan buraya bu konuyu acmazdin)alma

Sorma canim ya su hediye mevzulari yuzunden asosyallesip eve tıkılıp kaldim dersem yeridir

Hayatinizda taniyacaginiz 1 kisi arti masraf gerektirme durumu oluyor suan imkanim olmadigi icin gorusemedigim arkadadlarim var kac tanesinin cocugu oldu sırf elimbos gidilmeyecegi icin gidemedim

Arkadaslar ariyor suraya gidelim buni edelim imkanim yok diye reddetmek zorunda kaliyorum sonunda oyunbozan oluyorum
Sonra boyle boyle yalnizlastim
Kendi derdime daldim seni unuttum senin mevzuya gelecek olursak

Bence onların icinde mahcup olacagini dusunuyorsan al eger oyle takintilarim yok kim ne derse desin havasinda biriysen (ki sanmiyorum olsan buraya bu konuyu acmazdin)alma

Aynen cancagzım, herkes her zaman müsait olamaz ya ya durumu olmaz ya vakti ya imkanı neyse neden zora sokuyoruz birbirimizi bilmem. Bende elim boş gittiğimde suçlanıyorum buraların adetlerinde bu hediye işi çok var sürekli herkes herkese bir şeyler alıyor. Amaaan.

Lc waikikiden 30 tl ye güzel bir elbise alabilirsin. Çok pahalı değil ama hoş olur.

Hediye almaktan bıktım. .
Hiç bana gelen yok . .
Gidicekseniz hediyesiz olmaz . .

Evden yok mu götürebilceğin bişey ama çocuk oluncada evden götürmek olmaz herhalde bencede kitap alıver

Ay dimi ya, evden çıkcam yol gitcem yakınlarda öyle alışveriş yapabileceğim bir yerde yok. Akşama tekrar ona git. Amaaan. İnsanı zorla streese sokuyolar :KK70:
Amannn alma bosver yaa birileri birilerine yaransin diye atilmis bi mesaj bence. Ay zamanim olmadi cikamadim filan diyiver. 5tllik 10tllik bisey al diyenler olmus onlar da hakli ama burda asil konu bisey almaya zorlanman.
Bi tek almayan sen olursan da ay mahcup oldum ay keske daha onceden haberim olsaydi vakit bulurdum vs dersin.
Not:Ben alirdim:KK53:

Al bir bebek 15 20 lira bişey değil git ne olacak.Almasan sen mahcup olursun
Konu sahibine almak değilde daha çok sırf samimi olmadığı biri için keyfini bozup dışarı çıkmak zorunda olduğundan yakınıyor :KK66: ben olsam bende çıkmamm ayyy hiç uğraşamam kusura bakma canım ben alamadım vaktim olmadı der gerekirse çocuğun cebine para koyarım :KK70:

ay o işgüzar kadın var ya kesin arkanızdan diyecek ki müge biliyordu kızının doğumgünün olduğunu ben söyledim ama bak hediye almamış görüyor musun diyip dedikodu yapacakkk :KK62:

Back
X