Heeergün tartışma hergün

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
GUNCEL>>> haala konusmuyor benim anlaaamsiz sinirlenen kocam! Dusunebiliyor musunuz??Hanimlar benim gozler yine selale.. sinirden ama uzuntudwn degil artik!
Konuya direk giris yapiyorum. Icimi dokmek istiyorummm. Bu sekilde inanin rahatliyorumm.
Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim. Pek orali olmadi cunku adim gibi emindim dogumgunum yaklasiyordu ve alacakti. O yuzden soledim. Ihtiyacimi alsin bari diye. Dun mesajla bitkac foto atmis. Birini begenmis cok guzel dimi dedi evet ama benim ayagim tarakli malesef acitiyo bu ayakkabuilar dedim. Siyahti zaten. Bayag da pahaliydi. Ben o kadar para vermem mesela.Sonra bi saat sonra begendiklerimi attim ben ona hepsini. Burunlari hafif yuvarlaklar var. Bilirsiniz. Eve geldi attigin ayakkabilar cokkkk kotu hic begenmedim dedi. Ya zevklerimiz ayni olmak zorunda degil ki ben begendim ama dedim normal bi sekilde. Usteledi iki uc ayni seyi soluyo cokk kotu cok diyo. Ben de senin attklarini hic begenmedim cok kotuydu ama biri iyiydi o da bana olmaz ayaklarimi cok acitiyo sıkıyo o modeller dedim. O sivri burunlu guzeldi deid. Guzel de giyemiyorum. Bi de yuruyorum ediyorum otobus vs ayaklarim agriyo dedim. Zaten ihtiyacim olan kahve siyahim var ki dedim. Ama usteledikce biraz da olsa hani zıt konusuyorum. Ama kullandigim cunleler bunlar yani fazlasi yok.Bu bi hisimla aldi telefonu alllll alll iptal ettim al. Suc sende degilll bende. Nankor diye kopurdu sert bi sekilde koydu atti yani masaya telefonu. Cingenesin. Hep kotu seyleri begeniyosun. Dolabin dolu mesela biiirsuru seyle ama hepsi kotuuu. Hep kotu seylere gidiyor gozun demeye baslado.Meger o cok pahali olan sivri burunu siapris etmis. Al iptal ettim daha da bisey yok almiyorum sana bisey dedi. Hic konusmadim. Sabah da kalkti ayni haller tavirlar. Kapiyi kapatiyo sert bi sekilde falan. Aaaallllllaaaahhhhh askina soyleyin ben mi hataliyim ve farketmiyorummm???? Kendimi onun yerine koyuyorum. Guzel bisey yapmak istemis ama en basta olmaz onlar dmeisim ya bu tepki niyee niyeee? Gercekten karsidan bakip soyleyin ben mi yanlid yapiyorum ya artik kafayi yicem sinirden???? Simdi dusuncesi suuu eminim. Nankor en iyilerini aliyorum gidip hediye seciyorum dogumgunune. Yaptigina bak. Hata onda degil bende. Almiycan yapmycan diye dusunuyor suann. Nettt. Oyle de hakli goruyor iste kendini. Sundan bile evde hır cikiyor.dusununnnn

Son düzenleme:
Hanimlar benim gozler yine selale.. sinirden ama uzuntudwn degil artik!
Konuya direk giris yapiyorum. Icimi dokmek istiyorummm. Bu sekilde inanin rahatliyorumm.
Gecen hafta ayakkabi ihtiyacim oldugunu solemistim esime. Kahverengi ayakkabim artk giyilmez dedim. Pek orali olmadi cunku adim gibi emindim dogumgunum yaklasiyordu ve alacakti. O yuzden soledim. Ihtiyacimi alsin bari diye. Dun mesajla bitkac foto atmis. Birini begenmis cok guzel dimi dedi evet ama benim ayagim tarakli malesef acitiyo bu ayakkabuilar dedim. Siyahti zaten. Bayag da pahaliydi. Ben o kadar para vermem mesela.Sonra bi saat sonra begendiklerimi attim ben ona hepsini. Burunlari hafif yuvarlaklar var. Bilirsiniz. Eve geldi attigin ayakkabilar cokkkk kotu hic begenmedim dedi. Ya zevklerimiz ayni olmak zorunda degil ki ben begendim ama dedim normal bi sekilde. Usteledi iki uc ayni seyi soluyo cokk kotu cok diyo. Ben de senin attklarini hic begenmedim cok kotuydu ama biri iyiydi o da bana olmaz ayaklarimi cok acitiyo sıkıyo o modeller dedim. O sivri burunlu guzeldi deid. Guzel de giyemiyorum. Bi de yuruyorum ediyorum otobus vs ayaklarim agriyo dedim. Zaten ihtiyacim olan kahve siyahim var ki dedim. Ama usteledikce biraz da olsa hani zıt konusuyorum. Ama kullandigim cunleler bunlar yani fazlasi yok.Bu bi hisimla aldi telefonu alllll alll iptal ettim al. Suc sende degilll bende. Nankor diye kopurdu sert bi sekilde koydu atti yani masaya telefonu. Cingenesin. Hep kotu seyleri begeniyosun. Dolabin dolu mesela biiirsuru seyle ama hepsi kotuuu. Hep kotu seylere gidiyor gozun demeye baslado.Meger o cok pahali olan sivri burunu siapris etmis. Al iptal ettim daha da bisey yok almiyorum sana bisey dedi. Hic konusmadim. Sabah da kalkti ayni haller tavirlar. Kapiyi kapatiyo sert bi sekilde falan. Aaaallllllaaaahhhhh askina soyleyin ben mi hataliyim ve farketmiyorummm???? Kendimi onun yerine koyuyorum. Guzel bisey yapmak istemis ama en basta olmaz onlar dmeisim ya bu tepki niyee niyeee? Gercekten karsidan bakip soyleyin ben mi yanlid yapiyorum ya artik kafayi yicem sinirden???? Simdi dusuncesi suuu eminim. Nankor en iyilerini aliyorum gidip hediye seciyorum dogumgunune. Yaptigina bak. Hata onda degil bende. Almiycan yapmycan diye dusunuyor suann. Nettt. Oyle de hakli goruyor iste kendini. Sundan bile evde hır cikiyor.dusununnnn
Düşündüm. Çok şaşkınım🙄

bunlar gerçekten çok basit şeyler, inanın
siz tamam diyin onun aldığına bir süre sonra dersiniz çok canımı acıtıyor bir daha böyle birşey yapmaz eminim. Olan verdiğiniz 300-400 tlye olsun.

Hanimlar benim gozler yine selale.. sinirden ama uzuntudwn degil artik!
Tamamaen haksız eşiniz. İşinize yaramayacaksa almanın ne anlamı var. Ne kadar saçma tripler atmış. Siz de ona küsün

Ayakkabinizi kendiniz alsaniz ?
Esinizin huyunu az cok biliyorsunuz, belliki dedigim dedik biri.
Ayagim rahatsizsa esime bana ayakkabi al demezdim.
Ya dogumgunum oldugu icin illa ki biseu alacak biliyorum ben de isime yarar bisey alsin istedim. Konunun bu dneli bu kadar sacma biyere gelecegini nerden bilebilirim ki:(

Tamamaen haksız eşiniz. İşinize yaramayacaksa almanın ne anlamı var. Ne kadar saçma tripler atmış. Siz de ona küsün
Ya cok sacma degil mi?? Dusunuyorum dusunuyorum anlam veremiyorumm. Nevar yani onu iptal edip benim sectiklerimden alsa? Noluyo sanki. Ben de cok saskinim. Kusmek de degil ki. Bayag afralarda tafralarda

bunlar gerçekten çok basit şeyler, inanın
siz tamam diyin onun aldığına bir süre sonra dersiniz çok canımı acıtıyor bir daha böyle birşey yapmaz eminim. Olan verdiğiniz 300-400 tlye olsun.
Ya gercekten basit seyler. Buyuten ben degilim ki. Olay anlattigim kadar iste. Ben de ekstra para vermesin diye bunlar olmuyor ayagima dedim. Ha habersiz olsa bu olay diyemezdim tabi git bunlati iade et.giyemiyorum diye. Ama onceden sordu bana ben de olmuyo giyemem dedim. Bu tavir niye. Cocuk gibi

Ayakkabınızı neden eşiniz alıyor? Çıkın gidin alın kendiniz istediğiniz modeli deneyin. İlla eşinize aldırmak istiyorsanız da yine aynı şekilde çıkın dışarı siz beğenin o alsın. Bu şekilde hediye alındığını ilk defa gördüm. Hadi internetten almak istediniz kendiniz verin siparişinizi eşiniz eve gelince görür ne aldığınızı. Neden alacağınız ürünü eşiniz teyit ediyor?

Ya dogumgunum oldugu icin illa ki biseu alacak biliyorum ben de isime yarar bisey alsin istedim. Konunun bu dneli bu kadar sacma biyere gelecegini nerden bilebilirim ki:KK43:

Ayakkabiyi siz alirdiniz istediginiz sekilde, birakin dogum gunu hediyesini esiniz dusunsun x hediyeden zarar gelmez ;)

Benim aklıma direk şey geldi. Ayakkabıyı alacak ama senin hangisini istediğini ölçmek için farklı yol denemiş diye.
Ama sonunun farklı noktaya gitmesi beni de alakası yok dedirtti.

esiniz suclu iyiki bi hediye alacak burnunuzdan getirmis.ben olsam bi daha hediye almasina asla izin vermem.amac sizi mutlu etmek degil mi neden kendi istedigini yapiyor

Giyemeyeceginiz seyi almasinin bi anlami yokki.
Bir de ayakkabi cok onemli acitan bir ayakkabiyi nasil giycekmissiniz birde otobusle vs.gidiyorum diyorsunuz.
Esiniz sacmalamis sizlik bir durum yok.

Konu açıp rahatlayın tabi ama şu yaşadıklarınızı, bu açtığınız konuları da hesaba katarak söylüyorum, sizi seven , iyiliginizi düşünecek birilerine anlatın.

Belki içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için cesaret verir size, burada yazılanların bir anlamı olmuyor çünkü.

Adam size zerre kadar değer vermiyor , saygı duymuyor, haksız değilsiniz, e ne olacak, hicbirsey 🤷

İnatlaşmaya ne gerek var ki?
Değişim denen bir şey var. Çok pahalıysa müşteri hizmetleri olan bir mağazadan almıştır. Aldıktan sonra sevinir öper teşekkür eder üç gün sonra ayaklarım yara oldu der gider kendiniz değiştirirdiniz.
Eşinizin yerinde olsam iyi niyetli bir hediye alma çabama böyle tepki verilse ben de bozulurdum.

esiniz suclu iyiki bi hediye alacak burnunuzdan getirmis.ben olsam bi daha hediye almasina asla izin vermem.amac sizi mutlu etmek degil mi neden kendi istedigini yapiyor
Ya bende bunu dusundum de saldiriya ugramiyim diye demedim:) yine kendi istedigini almis. Benim ayagimda gormek istedigini. Benim istedigimi degil. Ya alsin yine yine sorun degil ama giyemiyorum tarakli ayaklarim. Giyince o tarz biseyi aglycak gibi oluyorum

Benim aklıma direk şey geldi. Ayakkabıyı alacak ama senin hangisini istediğini ölçmek için farklı yol denemiş diye.
Ama sonunun farklı noktaya gitmesi beni de alakası yok dedirtti.
Cokcok sacma. Kil tuğden kavga ediyoruz :((( ilk denedi zaten anladim bu sebeple direk soleidm ben bu tarz giyemiyorum diye. Yine gitmis kendi begendi diye onu almis. Giyemem diyince de tribe girdi

Back
X