- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Bacım kıskanıyordur onlar boşver :) Şaka bir yana eşinizin nerede çalıştığını da söylemek zorunda değilsiniz.firmayı duyan zaten hemen anlıyor.denetleme diyorum bende zaten işi o.malları kontürol ediyor.
kapsamlı düşünüldüğünde evet konu nelere gider.ne bilim dert oldu içime.Valla ona bakarsan ben memurum ve bütün memurlar da içkinin kumarın devlete vergisinden maaş alıyor malesef
Günahsa da Rabbim affetsin dilerim...
aman ne bilim ben böyle olucağını yalanı da hiç becerememBacım kıskanıyordur onlar boşver :) Şaka bir yana eşinizin nerede çalıştığını da söylemek zorunda değilsiniz.
kızlar evet içime dert oldu.lütfen konuyu dinimize getirmeyelim kapansın istemiyorum konu.eşim yaklaşık 2 aydır büyük bir firmanın alkol sektöründe çalışıyor.malları denetliyor ve sipariş veriyor.insanlara alkol sektöründe çalışıyor deyince suratlar değişiyor.çok mu kötü bişey yapıyor benim eşim.insanların tavrından değil asla fakat zaten başka bir iş peşinde koşarken bu teklif geldi ve girmek zorunda kaldı evimiz kira vs bende iş bakıyorum kendime nitekim o işten haber gelince orayada geçiş yapmak istiyor.şu anki şirketinde avantajları da çok iyi.insanların tepkisi beni üzdü açıkcası.sizler ne düşünüyorsunuz
bende biliyorum öyle olduğunu amacım sadece fikir almaktı ortalığı karıştırmak değil.Konuyu dine getirmeyelim demişsiniz ama direkt din ile ilgili.
Helal haram kavramı ne ile ilgili??
Ve evet eşinizin yaptığı iş uygun değil,merak ediyosanız.
Hiçbir iş bulamadıysa,aç kalacaksa,gerçekten başka imkan yoksa ancak o şekilde çalışabilir.
Şimdi bana tepki verecekler.
Ama öyle.
Sonra tartışma çıkacak,konu kapanacak.
Ne gerek var?
Siz bunu gidin müftülüğe danışın.
Burada her kafadan farklı ses çıkacak olan ortamda bu kadar ciddi bir konuya açıklık bulamazsınız.
Bakınız,alkollü ortamda çalışmayı bırakın içmek bile yasak değil diyenler var.
Burda aramayın cevabı.. Samimiyim...
kızlar evet içime dert oldu.lütfen konuyu dinimize getirmeyelim kapansın istemiyorum konu.eşim yaklaşık 2 aydır büyük bir firmanın alkol sektöründe çalışıyor.malları denetliyor ve sipariş veriyor.insanlara alkol sektöründe çalışıyor deyince suratlar değişiyor.çok mu kötü bişey yapıyor benim eşim.insanların tavrından değil asla fakat zaten başka bir iş peşinde koşarken bu teklif geldi ve girmek zorunda kaldı evimiz kira vs bende iş bakıyorum kendime nitekim o işten haber gelince orayada geçiş yapmak istiyor.şu anki şirketinde avantajları da çok iyi.insanların tepkisi beni üzdü açıkcası.sizler ne düşünüyorsunuz
tabiki de hayıreşin çalışmasa o iş sekteye mi uğrayacak?
adamlar alkol satamayacak duruma mı gelecek?
Bak sen onlardan birine şartları abartarak anlat eleman lazımmış de bakalım kimleri işe almalarını isterler :)aman ne bilim ben böyle olucağını yalanı da hiç beceremem
en önemlisi tabiki alın teri dürüst olmak çok şükür eşimde öyleBen de bankacıyım hemen hemen aynı durum...Ama ben namusumla emeğimin hakkıyla işimi yapıyorum, dürüst davranıyorum, içim rahat. Dini kısmını bilmiyorum.
Bak sen onlardan birine şartları abartarak anlat eleman lazımmış de bakalım kimleri işe almalarını isterler :)
hayır tabiki öyle değil dediğim gibi sadece fikir almak.kimi der çıksın kime der hayır çalışsın fikir almak dediğim gibi.başka bir türlü nası anlatılabilirdi bilemedim.Helal - Haram zaten dinin konusu, böyle bir konu açıp konuyu dine getirmeyin demek nedir ki?
Duymak istediğimi yazın mı diyorsunuz?
evet gerçekten böyle.Çok saçma. Ne günlere kaldık yahu, yüzleri değişiyormuş.......
evet tabiki de öyle.gerçekten şartları çok iyi.Bir şey daha yazmadan geçemeyeceğim ... O çok haramdan korkan , günahtan korkan insanlar var ya , yarın aç açıkta kalsanız bir lokma ekmek vermezler. Ben olsam şartları iyiyse işi de değiştirmesini istemezdim.
Siz eşinizin ekmeğini burada oylamaya mı sundunuz?hayır tabiki öyle değil dediğim gibi sadece fikir almak.kimi der çıksın kime der hayır çalışsın fikir almak dediğim gibi.başka bir türlü nası anlatılabilirdi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?