helal haram meselesi

Alkollü içecek sektöründe bir iş bulmama ragmen çevre baskısı yüzünden kabul edemedim. Sevap günah bilmiyorum emegiyle ekmek parası kazanıyorsa ihtiyacınız da varsa birakmasin. Esiniz işsiz kalinca elalem bakmaz olan size olur maalesef

tabiki de hayır

ee? o zaman sorun yok.
eşinin alkol satışı yapan bir yerde çalıştığını söylediğinde ağzı burnu büzüşenlerin bankada hesapları olup olmadığını sor sende? hiç mi kredi kullanmamışlar mesela.. dolar almamışlar mı hayatları boyunca?

evet bende öyle düşünüyorum

evet ben bunu dile getirdim.hayat şartları dendi ee benimkis ne sanki.

+++
Konuyu dine getirmeyelim ammmmmmmma konu basligi helal, haram. Nasil olacak o is?

gayet iyi anladım sizi.dediğim gibi çok kapsama girer konu.ben sadece konumla alakalı olarak fikir istedim.benden yana sorun yok benim herkese saygım var.

Size bir örnek veriyim: Benim esim cocuk doktoru. Ilk defa bir dayimla tanismaya gitti onun evinde dügün vardi. Adamin ona kurdugu cümle su: "Senin isin ne olucak (ahiret)? Kafirlerin cocuklarinida tedavi ediyorsun?!".
Gördügünüz gibi böyleleri her yerde,her meslekte ortaya cikabilen seyler. Üzülmeyin ve takmayin kafaya. Esimde takmadi

tabiki de hayır alt tarafı fikir almak istedi yahu ne var bunda

nerden gelir insanların aklına böyle sorular şaşırdım.

ahaha bu çok iyiymiş yahu.
böylesinide ilk defa duydum..

gayet iyi anladım sizi.dediğim gibi çok kapsama girer konu.ben sadece konumla alakalı olarak fikir istedim.benden yana sorun yok benim herkese saygım var.

Demek istedigim de başkasının bakis açısıni onemserseniz zaten herkes bir yerden eleştirecek bir sey bulur. Sizin icin sorun degilse sallamayin insanlari.

buna bayıldım, kendini aşıyor millet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…