helal haram meselesi

Sen de elinde Amerikan mali, Kore uretimi telefon; Israilden ithal tohumlardan olma tahil meyve sebze yiyorsun dingil kafir asagi kafir yukari konusmadan once kendine bak

derdim

doğru söylüyorsunuz.gerçekten fazla taktım kafama sanırım.

Ben de olsam eşimin orada çalışmasını istemezdim ama ekmek parası sonuçta..
Başka iş baksın bir taraftan..

Çocukları din, dil, ırk olarak ayırmaksızın sadece çocuk oldukları için kucaklayamayan insanlar bana göre alkolden daha tehlikeli!!!

Ben de olsam istemezdim eşimin orada çalışmasını istemezdim ama ekmek parası sonuçta..
Başka iş baksın bir taraftan..
dediğim gibi insanların tepkisinden değil söylediğim zaten başka bir iş peşindeydi sertifi alması falan sınav kazanması 2 ayımızı alıcaktı 2 ay bizim için önemli bir zaman açıkcası.

kesin biz farkında değiliz ama bunun öğretmen, cerrah, hemşire için olan versiyonları da vardır kimse kendinden başkasını cennete layık görmüyor ne güzel

hayır birde çocuk yahu:))
ayrıca çok biliyorlar ya kafir demiş kafir başka gavur başka..
ölüm anında kimin ne olacağını allah bilir.

ben de bankacıyım. paramı faizden kazanıyorum düşün.. herkes emeğinin karşılığını alıyor akşama kadar it gibi çalışıyorum bin tane adamın saçma sapan derdi ile. boş memur olup akşama kadar 2 dosya kağıdı takanın mı maaşı helal şimdi? gayet de işimi seviyorum. eşin de memnunsa kimsenin dediği lafı ciddiye almasın.

Bir bankacı olarak okuduğum en mükemmel ve net yorumdu. Nokta...

memnun bir sıkıntımız yok.

dediğim gibi insanların tepkisinden değil söylediğim zaten başka bir iş peşindeydi sertifi alması falan sınav kazanması 2 ayımızı alıcaktı 2 ay bizim için önemli bir zaman açıkcası.

Sorana detay verme kalite kontrol eleman, denetçi falan de.
Biraz da sende algıda seçicilik oluşturmuştur. Biri hee hımm falan dese suratları değişiyor algısı oluşmuştur sende.
Söyle geç umursama. Biri ileri gidip bir şey derse "çalışıyorsa sabahtan akşama kadar içmiyorlar ya iş bu" de gül :)

öyle diyorum zaten cnm da firma adı duyulunca değişiyor yüzler

Helal haram sordunuz konu otomatik olarak dine gelir hatta buralar karışır kapanır bu kişiden kişiye değişir benim görüşüme göre eşim çalıp çırpmıyorsa içim rahat olur

Çocukları din, dil, ırk olarak ayırmaksızın sadece çocuk oldukları kucaklayamayan insanlar bana göre alkolden daha tehlikeli!!!

Vallaha o din konularini kafalarina göre ve islerine geldigi gibi kullaniyorlar. En cokta laf sokmak icin. Dayimda maalesef öyle bir insan. Esimi önceden uyarmistim dayimin öyle laf sokma huyu var. Heleki senin durumun iyise ve baska söyleyecek laf veya vuracak yer bulamasa ahiretten baslar. Maalesef yanlarinda yoktum onu söylediginde yoksa bir cevap muhakkak alirdi. Esim gülüp gecti sadece.

En iyisini yapmış eşiniz, ne söylerse söylesin bu kafadaki kişilerin düşüncelerini değiştiremezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…