- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Buyrun alın o halde..tabiki de hayır alt tarafı fikir almak istedi yahu ne var bunda
Size bir örnek veriyim: Benim esim cocuk doktoru. Ilk defa bir dayimla tanismaya gitti onun evinde dügün vardi. Adamin ona kurdugu cümle su: "Senin isin ne olucak (ahiret)? Kafirlerin cocuklarinida tedavi ediyorsun?!".
Gördügünüz gibi böyleleri her yerde,her meslekte ortaya cikabilen seyler. Üzülmeyin ve takmayin kafaya. Esimde takmadi
buna bayıldım, kendini aşıyor millet artık
doğru söylüyorsunuz.gerçekten fazla taktım kafama sanırım.yani konu helal haramsa olay emekli maaşına kadar gelir bence.. başka bir iş bulamadığı sürece alternatifiniz de yok zaten, boşuna başınızı ağrıtmayın.. şu elalem olayını da bırakın artık..
süpermiş dimi?
jinekolog için duymuştum da çocuk doktoru için pes ..
estf ne azarı.Buyrun alın o halde..
Nasıl olsa almak istediğiniz cevapları alıyorsunuz.
Bir bilene sor dedim diye azarlanacak mıyım bir de üstüne..
Size iyi forumlar dilerim,iyi günler olsun
Size bir örnek veriyim: Benim esim cocuk doktoru. Ilk defa bir dayimla tanismaya gitti onun evinde dügün vardi. Adamin ona kurdugu cümle su: "Senin isin ne olucak (ahiret)? Kafirlerin cocuklarinida tedavi ediyorsun?!".
Gördügünüz gibi böyleleri her yerde,her meslekte ortaya cikabilen seyler. Üzülmeyin ve takmayin kafaya. Esimde takmadi
dediğim gibi insanların tepkisinden değil söylediğim zaten başka bir iş peşindeydi sertifi alması falan sınav kazanması 2 ayımızı alıcaktı 2 ay bizim için önemli bir zaman açıkcası.Ben de olsam istemezdim eşimin orada çalışmasını istemezdim ama ekmek parası sonuçta..
Başka iş baksın bir taraftan..
kesin biz farkında değiliz ama bunun öğretmen, cerrah, hemşire için olan versiyonları da vardırkimse kendinden başkasını cennete layık görmüyor ne güzel
kızlar evet içime dert oldu.lütfen konuyu dinimize getirmeyelim kapansın istemiyorum konu.eşim yaklaşık 2 aydır büyük bir firmanın alkol sektöründe çalışıyor.malları denetliyor ve sipariş veriyor.insanlara alkol sektöründe çalışıyor deyince suratlar değişiyor.çok mu kötü bişey yapıyor benim eşim.insanların tavrından değil asla fakat zaten başka bir iş peşinde koşarken bu teklif geldi ve girmek zorunda kaldı evimiz kira vs bende iş bakıyorum kendime nitekim o işten haber gelince orayada geçiş yapmak istiyor.şu anki şirketinde avantajları da çok iyi.insanların tepkisi beni üzdü açıkcası.sizler ne düşünüyorsunuz
okudum tşk ederimDin işleri yüksek kurulunun yazısı.
https://kurul.diyanet.gov.tr/Cevap-...satildigi-bir-is-yerinde-calismak-caiz-midir-
ben de bankacıyım. paramı faizden kazanıyorum düşün.. herkes emeğinin karşılığını alıyor akşama kadar it gibi çalışıyorum bin tane adamın saçma sapan derdi ile. boş memur olup akşama kadar 2 dosya kağıdı takanın mı maaşı helal şimdi? gayet de işimi seviyorum. eşin de memnunsa kimsenin dediği lafı ciddiye almasın.
memnun bir sıkıntımız yok.ben de bankacıyım. paramı faizden kazanıyorum düşün.. herkes emeğinin karşılığını alıyor akşama kadar it gibi çalışıyorum bin tane adamın saçma sapan derdi ile. boş memur olup akşama kadar 2 dosya kağıdı takanın mı maaşı helal şimdi? gayet de işimi seviyorum. eşin de memnunsa kimsenin dediği lafı ciddiye almasın.
dediğim gibi insanların tepkisinden değil söylediğim zaten başka bir iş peşindeydi sertifi alması falan sınav kazanması 2 ayımızı alıcaktı 2 ay bizim için önemli bir zaman açıkcası.
öyle diyorum zaten cnm da firma adı duyulunca değişiyor yüzlerSorana detay verme kalite kontrol eleman, denetçi falan de.
Biraz da sende algıda seçicilik oluşturmuştur. Biri hee hımm falan dese suratları değişiyor algısı oluşmuştur sende.
Söyle geç umursama. Biri ileri gidip bir şey derse "çalışıyorsa sabahtan akşama kadar içmiyorlar ya iş bu" de gül :)
Helal haram sordunuz konu otomatik olarak dine gelir hatta buralar karışır kapanır bu kişiden kişiye değişir benim görüşüme göre eşim çalıp çırpmıyorsa içim rahat olurkızlar evet içime dert oldu.lütfen konuyu dinimize getirmeyelim kapansın istemiyorum konu.eşim yaklaşık 2 aydır büyük bir firmanın alkol sektöründe çalışıyor.malları denetliyor ve sipariş veriyor.insanlara alkol sektöründe çalışıyor deyince suratlar değişiyor.çok mu kötü bişey yapıyor benim eşim.insanların tavrından değil asla fakat zaten başka bir iş peşinde koşarken bu teklif geldi ve girmek zorunda kaldı evimiz kira vs bende iş bakıyorum kendime nitekim o işten haber gelince orayada geçiş yapmak istiyor.şu anki şirketinde avantajları da çok iyi.insanların tepkisi beni üzdü açıkcası.sizler ne düşünüyorsunuz
Çocukları din, dil, ırk olarak ayırmaksızın sadece çocuk oldukları kucaklayamayan insanlar bana göre alkolden daha tehlikeli!!!
Vallaha o din konularini kafalarina göre ve islerine geldigi gibi kullaniyorlar. En cokta laf sokmak icin. Dayimda maalesef öyle bir insan. Esimi önceden uyarmistim dayimin öyle laf sokma huyu var. Heleki senin durumun iyise ve baska söyleyecek laf veya vuracak yer bulamasa ahiretten baslar. Maalesef yanlarinda yoktum onu söylediginde yoksa bir cevap muhakkak alirdi. Esim gülüp gecti sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?