- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yasmin1985
-
öyle diyorum zaten cnm da firma adı duyulunca değişiyor yüzler
Aman ya değişirse değişsin. Herkes kendine baksın. Ne takıyorsun?
Aç kalsanız kapınızı çalan olmaz emin ol.
Akıl verme para ver o zaman çalışmasın dersin suratı değişenlere..
O içkiden alınan vergilerle ülkenin en üst kademesindesinden, en alt kademedeki işçiye kadar maaş veriliyor ondan da haberleri var mı?
kızlar evet içime dert oldu.lütfen konuyu dinimize getirmeyelim kapansın istemiyorum konu.eşim yaklaşık 2 aydır büyük bir firmanın alkol sektöründe çalışıyor.malları denetliyor ve sipariş veriyor.insanlara alkol sektöründe çalışıyor deyince suratlar değişiyor.çok mu kötü bişey yapıyor benim eşim.insanların tavrından değil asla fakat zaten başka bir iş peşinde koşarken bu teklif geldi ve girmek zorunda kaldı evimiz kira vs bende iş bakıyorum kendime nitekim o işten haber gelince orayada geçiş yapmak istiyor.şu anki şirketinde avantajları da çok iyi.insanların tepkisi beni üzdü açıkcası.sizler ne düşünüyorsunuz
hiç sanmıyorum haberdar olduklarını.Aman ya değişirse değişsin. Herkes kendine baksın. Ne takıyorsun?
Aç kalsanız kapınızı çalan olmaz emin ol.
Akıl verme para ver o zaman çalışmasın dersin suratı değişenlere..
O içkiden alınan vergilerle ülkenin en üst kademesindesinden, en alt kademedeki işçiye kadar maaş veriliyor ondan da haberleri var mı?
tşk ederim fikirleriniz için çok sağolun.dediğiniz gibi işini dürst yapıyorsa gerçekten sorun yok bencede verdiğiniz örnek o kadar iyi anlatmıştı demek istediklerimi imzamı atarım.Ben olsam bu tavırları gördükten sonra daha da göğsümü gere gere söylerdim. Zaten bugün insanların bu birbirine tahammülsüzlüğü bu kendini aşırı ahlâklı göstermeye çalışan hadsizler yüzünden. Son 5-10 yılımızın da vebası; insanların kendisi dışındaki herkesi eğri, yanlış, kusurlu görmesi. Örneğin eşiniz; her gördüğü kıza ağzının suyunu akıtan, tacizkâr davranan bir şoför olsa bahsettiğiniz bu haddini bilmezler bunda hiç bir sakınca görmezlerdi. O yüzden herkes işine baksın. Hakk katında neyin eğri neyin doğru olduğunu "O" bilir. Büyük küçük dinlemeyin, burun kıvıran herkese haddini bildirin, herkes kendi kusuruna baksın.
ben insanların tepkisinden daha çok rahatsız oldum açıkcası.dediğim gibi benim herkese saygım var.Hassas konular. Bu konu aslinda hangi prensiplerle yaklastiginiza bakar.
Secme sansi var ise, ozaman guzel iste, icinizin rahat edebilecegi baska bir ise girer.
evet mecburiyete geliyorsa zaten bende sizin gibi düşünüyorum.Haram mı değil mi bu konuda bilgim yok ama şöyle diyeyim mecbur kaldıysa çalışması için bi sakınca yoktur bence . Ben öyle tahmin ediyorum yani .
arkadaş link atmış okudum cnm tşk ederim.şayet bu konu sizin için çok önemliyse (benim için öyle) bir din bilginine sorun.
Insanları da çok büyütmeyin onlara ne kievet mecburiyete geliyorsa zaten bende sizin gibi düşünüyorum.
fazla taktım kafama haklısınız bir yerde.Insanları da çok büyütmeyin onlara ne ki
Inanın hiç gerek yok . Herkes kendi işine baksınfazla taktım kafama haklısınız bir yerde.
tşk ederim cnm arkadaş link atmış okudum.canim mrb. bize su haramdir su helaldir veya bu cok gunahtir demek dusmez. Biz ehli bir insan degiliz fetva veremeyiz bu konuda. insanlarin ne soyledikleri cok onemli degil. Ben genelde boyle sorular duyunca fetva grubuna yonlendiriyorum. Ister arayin isterseniz internet sayfasindan arastirin iciniz rahat olsun. Hoscakal canm
Başka bir iş bulamadığı durumda sorun yok dinimizce..
evet yoktu daha doğrusu vardı ama 2 ay gibi bir zaman çıkardılar önümüze.eşim sınav kazandı sertifika alması falan lazım devlet işleri uzun sürüyor.bizim içnide 2 ay uzun bir zaman.Başka bir iş bulamadığı durumda sorun yok dinimizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?