Hele kocam nediyor

Erman101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
4
9
1
36
Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur

Hem kendisi barışmak isteyip hem sizden bunları mı talep ediyor.

Aileniz ne diyor?

Buna benzer sebeplerden gittim bende bi ara. Eşim de bana gittiğin gibi gel yok baban getirsin falan dedi..

Asla dönmedim baktı niyetim ciddi. Kuzu gibi geldi özürler diledi. Verdiği sözleri bazen tutuyo bazen tutmuyo ama öyle böyle dediğime geliyo.

Siz şimdi kendiniz dönerseniz kendi ayağınla geri döndün olur. Eskisinden beter olur her şey.. dönmeyi düşünüyo musunuz bu şartlarda?

Bence bu herifin burnu bir güzel sürtülmeyi hak ediyor. Dönmeyin de alsın boyunun ölçüsünü.. şunu da ekleyin annen beni arayıp özür dileyip helallik isterse belki dönmeyi düşünebilirim deyin. Sizdeki kararlılığı görüp o geri adım atsın. Beyzadeye bak hele tam meşe odunluk. Hem de ıslak..

Aklı sıra ben istemedim o kendi geldi diye gostermeye çalışıyor dönmeyiñ burnu surtulsun

Ay yok artık şiddetten karakolluk da olmuşsunuz. Bacım aklın varsa kendi ayağınla dönme. Pişman olsun ettiklerine iyice bi aklı başına gelsin de eğer istiyosan bi şans verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…