Hele kocam nediyor

En mantıklı yorumlardan biri olmuş, konu sahibesinin kulak vermesinde fayda var.
Eşin tam da bunu yapmak istiyor işte...

allah sabır versin canım böyle hımbıl adamlar değişmez annesi sana ağır konuşacak ve bunu bile susacaksın evladın var ama barışırısan değişecek gibi durmuyo

annesi sana birsey dese yuvan için susacakmıssın ne güzel
o zamann yuvanız için kocanız annesini konusturmasın
uyaracagı kişi sen değil annesi olmalı
ne sacma ya

Bu demek oluyor ki hic bisi duzelmicek anneside kaldigi yerden iftiralara devam edecek sende pasa pasa gelip cekmek zorundasin gibi ye getirmis bu sekilde barisirsaniz bisi elde edemezsiniz

Barışmak isteyen kişi tıpış tıpış gelmeli.
İftira kötü birşey bir LEKE ve annesi tarafından yapılmış
Annesini aramanızı istiyor neden ,niye ?Bunun için bir savaş vermek istiyorsa barışmak için önce ortamı hazırlamalı ?
Sizin de hatalarınız varsa bilemem ama ne olursa olsun tekrar devam ise sağlam temel üzerine kurulmalı.
Ondan sonraki süreçte yapacağınız kv kişisi ve diğerlerine (saygı ,sevgi,hoşgörü = mesafe) olay bu.
Ben gelmem gururluyum ablan getirsin ,dayın getirsin o ne yani !

Bu adamdan bi cacik olmaz. Kacmis kurtulmussun. Elini verir kolunu kaptirirsin uzak dur

Ailesiyle senin aranda kalmış anladığım kadarıyla ailesi istemiyo ama o istiyo ve onlara karşı kendi geldi çocuğum için kabul ettim tarzı davranicak anladığım kadarıyla sakin kendin gitme gelicekse çok istiyosa gelip seni alsın yoksa gittiğinde ailesi tarafından ezdiricek seni sakin öyle bı hata yapma barisicaksanda çok isterse ailesinin önüne dikilebilecek kivama gelirse barış yoksa hiç o hataya dusme

Zaten anasıgil kız bakmaya başlamıştır.. Böyledir bunlar.. Ablama da aynısı yapıldı.. Annem, babam ne derse sus diyerek memlekete götürüldü.. Kayınbabası elini bile kaldırmış, vurmaya değmezsin diye vurmamış.. Bu sıra koca kişisi yanında oturuyor ablamın.. Olayları artarak devam etti.. Tabi en son, ablam kendi hakkında eşinin kardeşlerinin iğrenç yazışmalarını yakaladı.. Eşi o saatten sonra ailesine küstü ve şimdi gayet iyiler.. Böyle aileler mutlu etmez insanı..
Önce Peygamber efendimiz kadına bir değer vermiş.. Ardından Mustafa Kemal Atatürk yapılabilecek en büyük imkanları bizlere sunmuş.. Biz kadınlar ise öyle evlatlar yetiştiriyoruz ki hepsi yine kadının yani bizlerin düşmanı.. Galiba kadınlar tam olarak bilinçlenmedikçe bir gıdım ileri gidemeyeceğiz..
Herkes çalışsın ayaklarının üstünde dursun.. Eşe güvenerek değil, ben bakarım diyorsa yapsın çocuğunu.. Eş adam olursa, amenna.. Yoksa koy ardına bir tekme.. Yeter valla, hep kadınlar çaresiz, ikilemde..

Cnm kocan tipik bi ana kuzusu. Bu sana söyledikleri anasının lafları. Benden özür dilesin nasıl gitmisse öyle gelsin demiştir. Kocanda anasının lafını kendi fikriymis gibi söylemiş. Böyle kocayla ömür gecmez. Eğer bu istediklerini yaparsan, Sana yapılacak her türlü eziyete boyun eğmek zorunda kalırsın. Ya bosanacaksin. Yada eşine şart kosacaksin ayrı bi semtte hatta ayrı bi şehirde o aileden uzakta yaşamak istediğini, ailesiyle kendi gorusurse gorussun ama kendinin gorusmeyecegini söyleyeceksin. Bu şartlarını kabul ederse barisirsin. Yoksa bu evliliğin oluru yok. O aileden ne kadar uzak okadar iyi .

Özür dileyip annesine özür dileteceği halde saçma saçma ego savaşına girmiş.

Hele hele bak hele.

Adam hem suçlu hem güçlü. Kocan ne demek istiyor biliyr musun ? Sana geldiğinden belki ailesinin haberi olmayacak. Sen annesini arayacaksın pişmanlık duyup geri döndün olayı olacak Ve en küçük kavgadasanakendin geldin diyecek. Seni isteyen ailesini kurtarmak isteyen adam gelir delikanlı gibi alır seni ve çocuğu götürü evine. Ve ailesinede der ki bu benim eşim,ailem yuvamı yıkamam. Sanada döner derki aileme saygıda kusur etme ama yüz göz olma uzak dur. Ama erkekleri anlamak zor kafaları pek çalışmıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…