- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Eğer sen o iftirayı, üstüne gelmeleri hakettiysen, gidersin.. Haketmediysen gitmezsin bu kadar basit..
Eşine dersin; insan kocası, çocuğu için değil onuru için yaşar.. Dediklerini hak etmiyorum, dolayısıyla gelmiyorum.. Sen annen tarafından yetiştirildiğin için; onur ve namus konularından eksik olabilirsin.. Namusuna, karına karşı atılan iftiralara aylarca susup, aylar sonra da yut diyebilirsin.. Kızıma iftira ve yalanın ne kadar kötü olduğunu, 2-3 yıla da bunları babaannesinin yaptığını anlatırım.. O da babasızlık çekmez merak etme de.. Şart koşulacaksa ben koşarım.. Annen gelir özrünü diler, döneriz.. Annen gelmez, sen gelirsen yine dönerim annenle eyvallahım olmaz.. Başka da ihtimal yok..
Yok yani başka ihtimaliniz.. Aksi halde, aynı davranışlara devam ederler.. Bu sefer gitmek istediğinizde, kim gelip alacak ya da kızınızı bırakırlar mı tekrar???
Aklınca eşiniz; ben istemedim, kendi istedi, haksız olduğu için senin dediklerini yuttu anacığım, eve de kendiliğinden döndü, bende istemiyorum ama kızımız için affedelim ayağı yapacak.. Tüm eş, dost öyle bilecek.. Çünkü sen hakettin her iftirayı..
Bu mu sence hakkın? Giden aylarına, seni alan ablana, eniştene, sahip çıkan ailene yazık olur..
allah sabır versin canım böyle hımbıl adamlar değişmez annesi sana ağır konuşacak ve bunu bile susacaksın evladın var ama barışırısan değişecek gibi durmuyoMerhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
annesi sana birsey dese yuvan için susacakmıssın ne güzelMerhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
Hele kocam nediyor ?
Kısmını anlayabilirsem cevap vericem
Bi sn
Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
Ailesiyle senin aranda kalmış anladığım kadarıyla ailesi istemiyo ama o istiyo ve onlara karşı kendi geldi çocuğum için kabul ettim tarzı davranicak anladığım kadarıyla sakin kendin gitme gelicekse çok istiyosa gelip seni alsın yoksa gittiğinde ailesi tarafından ezdiricek seni sakin öyle bı hata yapma barisicaksanda çok isterse ailesinin önüne dikilebilecek kivama gelirse barış yoksa hiç o hataya dusmeMerhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?