- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Bana hakaret etti ve saldırdı haliyle polise verdim
Ve gelde ben sana sonra gostericem der gibi. Donmeyin kesinlikle.Merhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
Bana hakaret etti ve saldırdı haliyle polise verdim
Kesinlikle gitme Kocan neyin kafasında ?? Barışmak ısteywn adam öyle yapmaz . Ondan koca degıl cacık olmaZMerhaba Hanimlar. Kocamla bı kaç aydır ayriyiz annemlerdeyim küstüm geldim ailesi tarafindan çok iftiraya uğradım ama kocam hepsi milletin uydurması dedi ve barışmak istiyor ama önce annesini aramamı istiyor ve bana dediki annem sana ağır konuşsa tepkin ne olur benim için yuvan için susarmisin bişey demedim ve bana dediki barisirsak ablanla enişten seni nasıl götürdülerse öyle getirsinler ben gelmem saçmalığa bakin. 4 yaşında bide kızımız var sizce böyle bı adamdan nekadar koca olur ve nekadar baba olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?