Hele kocam nediyor

istersen annenin ayağını da öpeyim ne dersin diyin..

nasıl insanlar var ya

Ve gelde ben sana sonra gostericem der gibi. Donmeyin kesinlikle.

Adam hicbirseyi kabul etmiyor annesinden özür dileyerek yapılanları yutacaksin diyor. Enisteyle ablan getirsin dediğine göre de hicbirseyi alttan almam yine benim hükmüm sürecek bir saldiriya daha hazır ol diyor.
Karar sizin...

Bu demek oluyor ki ben ve ailem hatamızı anlamadık düzelmeyeceğiz gelirsen gittigin gibi gel kabul edersen biz böyleyiz.
Ayrıca da etrafa atılan iftiraları kabulleneceksiniz demektir.Eşiniz sizi savunmamış ve sizin için bir şey yapmamış anlaşılan.
Millete de kv benim oğlum haklı biz haklıyız bakın kendi gitti kendi geldi demktir

Yok canım s.çsın sıvasın, nasıl olsa anası ,senin de anan sayılır hatta annenden öte olmalı ..bide ayağına çağırıyor ,bak hele .. zahmet olmasın ,atla bir taksiye git ..

Allah aşkına , ne bekliyorsun sen bu adamdan ? Bide hiçbişey dememişsin .. yarım bıraktığını tamamlamak için çağırıyor seni .. gelip almıyor ki bir sorun çıktığında da kendin geldin ,ısrar mi ettim ,diye üste cikabilsin. ........ bu adamdan ne koca ne de baba olur ..ama çok güzel anasının kuzusu olur ..demek ki annesi seni suçluyor ,o da senin tarafında görünmemek için annem ne derse susar mısın diyor ...vaziyetler hayra alamet değil. . Git de gör ..gideceksin de ..Allah kurtarsın ne diyim ..

Hele dur bi bekle
Gitme bence..
Bi de annesini aricakmissin işte ben buna totomla gülerim
Ayaklarına kapnacagina şart kosuyo bi de.
Litfen arkidisler şu adamlara bu kadar yüz vermeyin....

Hakaret yiyen sen..
Saldırılan sen..
İftiraya ugrayan sen..
Gonlu alinip ikna edilecek kisiler anasi ve eş kişisi oyle mi?
Ne pismanlik var ne alttan alma.. Şart koşmuş bir de..
Dönmek istiyor gibisin, oyle hissettim.. Bari kosa kosa kabullenme, aman bir daha gelmezler pesimden korkusuyla barisip kendini paspas etme ne olur.. Her seyin bi adabi var, ne demek ablanla enisten getirsin? Keyfinden mi gittin evinden?
Şu koşullarda donersen daha iyi olmayacak evliligin.. Bence..

Kesinlikle gitme Kocan neyin kafasında ?? Barışmak ısteywn adam öyle yapmaz . Ondan koca degıl cacık olmaZ

Ben olsam kocam istiyosa arardim kayinvalideyi, az bile yaptim size, mahkemede donunuza kadar aliyim da gorun..allah belanizi versin diyip kapatirdim kocayada kapi gosterip tam cikarken bundan sonra ananin koynunda yat derdim..... ve bi daha gelmeye dahi cesaret edemezdi

Kocan barismak istemiyor aslinda. Hinclarini alamamislar biseyler yarim kalmis. Seni de hazirliyor bak annm agir konussa susar misin diye. Sagolsun dusunceli tomruk.

Sakin su sartlarda donmek gibi bir hata yapma. Uzgun olan adam gelir hatami anladim ailemle de muhatap olmayacaksin der ozrunu diler gonlunu alir ondan sonra beraber donersiniz. Pasadaki sartlara bak. Kendin don sana yapilanlari unut olacaklar karsisinda sus. Oooooldu...

evliliginiz de iftira varsa üstüne eşiniz evliliginizi tek taraflı yaptıgını düşünüp sizden susmak/fedakarlık gibi paylaşımların kurtarılması gereken evlilik de size bırakıyorsa iyi düşünün.
herşeye katlanacak gücünüz duymayacak kulagınız var mı diye kendinizi yoklayın.
gittigin gb gel diyorsa belli ki ben getürmedim o geldi imajı çizmeye çalışıyor eşiniz.
yazık böyle insanlara önce bir kaç seans terapi ardından hipnoz ile eş olma seanları düzenlesinler

Bende eşimle, nişanlı iken tartışmıştım.. Annesi güya ona attığım mesajları görmüş, annemi aramış.. Neden böyle yapıyor, hiçbirşeyden memnun değil diye.. Afedersin, geline bırak çamaşır alınacağını Vs ayakkabı alınacağını bilmediler.. Eşimin yaptığı 2 bileziği, bilezik diye taktılar.. Düğünümde fotoğrafçı yokmuş, düğünden sonra aydım.. O bilezik parasından, basit yüzüğüme, eşyama herşeyi ben ödedim.. Hepsi taksitti.. Ama ben hiçbirşeyden memnun olmuyormuşum.. Neyse, benim annesi ile muhatabım olmadı tabi.. Annemden duydum sadece.. Ama eşim dedi ki, annem çok üzüldü memlekete gideceğiz, elini öpeceğiz, gönlünü alacağız.. İçimden: toşt koca burnunu her B.ka sokan, görgüsüz bir kadından ne özrü dileyecem dedim ama dışımdan kibardım.. Kendi annemin davranışını örnek gösterdim.. Senle kardeşin kavga etseniz, annen sadece seni mi dinler dedim.. Kardeşini de dinler.. Ama beni dinlemedi.. Demek ben kızı değilim.. Bu meseleyi uzatmaya gerek yok, bana adam sana kız çok dedim.. Neyse işte, barıştık.. Anasını her cuma arardım, şimdi o beni arıyor..
Eğer sen o iftirayı, üstüne gelmeleri hakettiysen, gidersin.. Haketmediysen gitmezsin bu kadar basit..
Eşine dersin; insan kocası, çocuğu için değil onuru için yaşar.. Dediklerini hak etmiyorum, dolayısıyla gelmiyorum.. Sen annen tarafından yetiştirildiğin için; onur ve namus konularından eksik olabilirsin.. Namusuna, karına karşı atılan iftiralara aylarca susup, aylar sonra da yut diyebilirsin.. Kızıma iftira ve yalanın ne kadar kötü olduğunu, 2-3 yıla da bunları babaannesinin yaptığını anlatırım.. O da babasızlık çekmez merak etme de.. Şart koşulacaksa ben koşarım.. Annen gelir özrünü diler, döneriz.. Annen gelmez, sen gelirsen yine dönerim annenle eyvallahım olmaz.. Başka da ihtimal yok..
Yok yani başka ihtimaliniz.. Aksi halde, aynı davranışlara devam ederler.. Bu sefer gitmek istediğinizde, kim gelip alacak ya da kızınızı bırakırlar mı tekrar???
Aklınca eşiniz; ben istemedim, kendi istedi, haksız olduğu için senin dediklerini yuttu anacığım, eve de kendiliğinden döndü, bende istemiyorum ama kızımız için affedelim ayağı yapacak.. Tüm eş, dost öyle bilecek.. Çünkü sen hakettin her iftirayı..
Bu mu sence hakkın? Giden aylarına, seni alan ablana, eniştene, sahip çıkan ailene yazık olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…