Yorum yapamıyorum canım ya.Aile istiyor diyede evlilik yürümezki.Geçen kaynanamların ordan komşu aradı dediki kaynana diyorlarki keşke gidip konuşsaydınız evlilik bu cvp ne biliyormusunuz :)1 kere gittim getirdim ya daha ne gideyim.Plana bak...
Yok canım.Tek şansım bu galiba....Ya nergizmir birde neye sinir oluyorum biliyormusun adam boşanma arefesinde herşey delil olabilir korkmuyor ama face den kızlara abone oluyor açık açık.
süperler ya bunlar.gerçekten muhteşemler.alkışlamak istiyorum..
ay evet canım hiç mi düşünmüyor bu adam ya..bu ne rahatlık!! kaç yasında canım senınkı dıcem ama kızmazsın umarım:26:
Yaaaa alex şimdi düşünüyorumda demekki o anda sağlıklı düşünemiyordum aşk gözümü kör etmişti :) Adam sevseydi isteseydi kendi gelirdi barışmak için anası değil.Anasıyla plan yapmışlar galiba oğlum elin günün içinde 1 kere gidip getirelim oldu oldu olmadı boşanırsın biz üzerimize düşeni yapalımda...Millet ondan sonra bize bişey diyemez.
Yok canım.Tek şansım bu galiba....Ya nergizmir birde neye sinir oluyorum biliyormusun adam boşanma arefesinde herşey delil olabilir korkmuyor ama face den kızlara abone oluyor açık açık.
boşver onlar plan yapadursun sende taviz verme sende şans vermişsin.boşver arkadaşım sende alex de kendi hayatınıza bakın boşanma davalarınız bitemiş olabilir çalışma hayatınız olduysa eski defteri kapatın ve bir an önce normal yaşantınıza dönüp hayatınıza bakın.her geçen gün size zarar vermesin.nolur...allah yardımcınız olsun.
hiç sinir olma kuzum bu devam etsin diye bence dua etmelisin tazminatı vs alabilmek için senin işine yarayacak şeytanın işi yok :)ben senin adına çok sevindim yapsın sen istediklerini elde edince ne yapacak ben onu merak ediyorum sen takipte ol avukatına aynen aktar.....takipteykende kendini üzme bunu ısrarla söylüyorum kızmayın çünkü sonra üzüldüğünüz ağladığınız günler için çok pişman olacaksınız
Destğin için sağol tatlım.Aminnn inş canım Allahım hepimizin yrdımcısı olsun.Ben telefonumun numarasını değiştirdim demiştim ya bir kere eşyalar için buna msj attım .cvp vermedi bana.Ondan sonra aradan 20 gün geçti gece 11 de bir numara çağrı attı.Dönmedim.Sonra aynı gece saat 2 de özelden aramışlar.Tlf sessizdeydi.Ondan sonra 15 günde bir özelden aramalar geldi ama konuşma yok hemen şarkı dinletiyor.Anlamlı şarkılar.Ben kaptmayana kadarda kapatmıyor.En son tebligat ellerine geçtikten 5 gün sonra arandım ama açmaya fırsat bırakmadan çağrıyı kesti.Sonrada evi özelden aradı yine açmadan kesildi.Kim acaba diye düşünüyorum.Ondan sonrada 20 gündür aranmadım.
avukatın demeyecekmi hakime.bu adam eşini yuvasını toplamaya çalışan bir adam olsa bunları yaparmı diye sormayacakmı?o dağıtsın bakalım şimdi kendini sonra nasıl toparlanacak :))
Destğin için sağol tatlım.Aminnn inş canım Allahım hepimizin yrdımcısı olsun.Ben telefonumun numarasını değiştirdim demiştim ya bir kere eşyalar için buna msj attım .cvp vermedi bana.Ondan sonra aradan 20 gün geçti gece 11 de bir numara çağrı attı.Dönmedim.Sonra aynı gece saat 2 de özelden aramışlar.Tlf sessizdeydi.Ondan sonra 15 günde bir özelden aramalar geldi ama konuşma yok hemen şarkı dinletiyor.Anlamlı şarkılar.Ben kaptmayana kadarda kapatmıyor.En son tebligat ellerine geçtikten 5 gün sonra arandım ama açmaya fırsat bırakmadan çağrıyı kesti.Sonrada evi özelden aradı yine açmadan kesildi.Kim acaba diye düşünüyorum.Ondan sonrada 20 gündür aranmadım.
bulamadım diyelim ki o ne değişir madem çok seviyor madem sen daha önce şans verdin adam gibi gelecek hem senden hem ailenden özür dileyecek önce annenin babanın rızasını sonra alıp seni gidecek bu işin doğrusu budur arkadaşım seninde alexin de durumu bu noktaya gelmiş öyle çağrı bırakmakla olmaz bu işler ....
Ahhh canım kazansam davamıda görsem onun surat ifadesini keşke.Dilerim Allahım bu mutluluğu bna yaşatır.İnşallah canım sonradan çok pişman olur...Ama beni bulamaz.Çok isterdim gelip yalvarmasını çok dua ettim ama gelmedi.O hergün bana sevmiyorum istemiyorum derdi pişman olup dönmesini ve benim ona bu kelimeleri söylemeyi çok istedim ama olmadı iştee...Birde beyim gururludur:) Tükürdüğünü yalamaz..
kızlar bu arada telefonla yada başka yollarla tanışmak isteyen vs vs olursa sakın haa yaklaşmayın oyun olabilir ki zaten etik değil.dikkatli olun.çağrı bıraksada geri dönmeyin nolur nolmaz.çok dikkatttttt
inşallah canım Allah kısmet eder o günleri görmeyi..fotosunu çek anı kalsınbu dünyada kabul olamayn dualar öteki dünyada kat kat daha iyi şekilde önüne gelirmiş canım..ozaman iyiki kabul olmamış Allahım şükürler olsun dicekmişiz..
aman o gururlu da sen değilmisin sanki canım? o senin ne kadar güçlü ve gururlu olduğunu mahkemede görecek inşallah..
İnşallah canım Allahın bize verdiği bu imtihanı geçeriz. nergizmirinde dediği gibi sadece anı olarak kalır...
Zaten canım elimde cinsel içerikli sitelere üye olduğuna dair belgeler var verdim avukata.İnş canım davayı kazanırım.O şahitler kötü ama çünkü tek ayak üstünde 40 yalan atack türdenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?