hem ağlarım,hem boşanırım...

boşver onlar plan yapadursun sende taviz verme sende şans vermişsin.boşver arkadaşım sende alex de kendi hayatınıza bakın boşanma davalarınız bitemiş olabilir çalışma hayatınız olduysa eski defteri kapatın ve bir an önce normal yaşantınıza dönüp hayatınıza bakın.her geçen gün size zarar vermesin.nolur...allah yardımcınız olsun.

Yok canım.Tek şansım bu galiba....Ya nergizmir birde neye sinir oluyorum biliyormusun adam boşanma arefesinde herşey delil olabilir korkmuyor ama face den kızlara abone oluyor açık açık.

ay evet canım hiç mi düşünmüyor bu adam ya..bu ne rahatlık!! kaç yasında canım senınkı dıcem ama kızmazsın umarım:26:

süperler ya bunlar.gerçekten muhteşemler.alkışlamak istiyorum..

Yaaaa alex şimdi düşünüyorumda demekki o anda sağlıklı düşünemiyordum aşk gözümü kör etmişti :) Adam sevseydi isteseydi kendi gelirdi barışmak için anası değil.Anasıyla plan yapmışlar galiba oğlum elin günün içinde 1 kere gidip getirelim oldu oldu olmadı boşanırsın biz üzerimize düşeni yapalımda...Millet ondan sonra bize bişey diyemez.

ay evet canım hiç mi düşünmüyor bu adam ya..bu ne rahatlık!! kaç yasında canım senınkı dıcem ama kızmazsın umarım:26:

Demekki düşünmüyor tatlım.Açık açık tınlamıyorum seni diyor :) 30 yaşındayız cnım ikimizde.

aynen canım katılıyorum..bu planları yaparken senı hıc dusunmemişler..bu kızada günah dememişler..Allahlarından bulsunlar inşallah..

Yok canım.Tek şansım bu galiba....Ya nergizmir birde neye sinir oluyorum biliyormusun adam boşanma arefesinde herşey delil olabilir korkmuyor ama face den kızlara abone oluyor açık açık.

hiç sinir olma kuzum bu devam etsin diye bence dua etmelisin tazminatı vs alabilmek için senin işine yarayacak şeytanın işi yok :)ben senin adına çok sevindim yapsın sen istediklerini elde edince ne yapacak ben onu merak ediyorum sen takipte ol avukatına aynen aktar.....takipteykende kendini üzme bunu ısrarla söylüyorum kızmayın çünkü sonra üzüldüğünüz ağladığınız günler için çok pişman olacaksınız

Destğin için sağol tatlım.Aminnn inş canım Allahım hepimizin yrdımcısı olsun.Ben telefonumun numarasını değiştirdim demiştim ya bir kere eşyalar için buna msj attım .cvp vermedi bana.Ondan sonra aradan 20 gün geçti gece 11 de bir numara çağrı attı.Dönmedim.Sonra aynı gece saat 2 de özelden aramışlar.Tlf sessizdeydi.Ondan sonra 15 günde bir özelden aramalar geldi ama konuşma yok hemen şarkı dinletiyor.Anlamlı şarkılar.Ben kaptmayana kadarda kapatmıyor.En son tebligat ellerine geçtikten 5 gün sonra arandım ama açmaya fırsat bırakmadan çağrıyı kesti.Sonrada evi özelden aradı yine açmadan kesildi.Kim acaba diye düşünüyorum.Ondan sonrada 20 gündür aranmadım.

avukatın demeyecekmi hakime.bu adam eşini yuvasını toplamaya çalışan bir adam olsa bunları yaparmı diye sormayacakmı?o dağıtsın bakalım şimdi kendini sonra nasıl toparlanacak :))

Zaten canım elimde cinsel içerikli sitelere üye olduğuna dair belgeler var verdim avukata.İnş canım davayı kazanırım.O şahitler kötü ama çünkü tek ayak üstünde 40 yalan atack türdenler.

aman odur kesin.kim olacak yaw..ne derdi war anlamadımkı ben.hem istemez hem arar bde sarkı dınletr..heralde duygusallastı o aralar..aklına geldın belkıde..bır turlu denge sağlayamayan insan

avukatın demeyecekmi hakime.bu adam eşini yuvasını toplamaya çalışan bir adam olsa bunları yaparmı diye sormayacakmı?o dağıtsın bakalım şimdi kendini sonra nasıl toparlanacak :))

Ahhh canım kazansam davamıda görsem onun surat ifadesini keşke.Dilerim Allahım bu mutluluğu bna yaşatır.İnşallah canım sonradan çok pişman olur...Ama beni bulamaz.Çok isterdim gelip yalvarmasını çok dua ettim ama gelmedi.O hergün bana sevmiyorum istemiyorum derdi pişman olup dönmesini ve benim ona bu kelimeleri söylemeyi çok istedim ama olmadı iştee...Birde beyim gururludur:) Tükürdüğünü yalamaz..

bulamadım diyelim ki o ne değişir madem çok seviyor madem sen daha önce şans verdin adam gibi gelecek hem senden hem ailenden özür dileyecek önce annenin babanın rızasını sonra alıp seni gidecek bu işin doğrusu budur arkadaşım seninde alexin de durumu bu noktaya gelmiş öyle çağrı bırakmakla olmaz bu işler ....

Yok canım özürde dilese değişmez benim kararım.2 yıl sonra kucağımda çocuğumla döneceğime şimdi bitiririm.Çünkü 7 sinde neyse 70 odur.Hele birde yüzgöz olduysan olmuyor bence artık.Ben onun olacağını düşünmüyorum gerçide.Yapmaz..

inşallah canım Allah kısmet eder o günleri görmeyi..fotosunu çek anı kalsın bu dünyada kabul olamayn dualar öteki dünyada kat kat daha iyi şekilde önüne gelirmiş canım..ozaman iyiki kabul olmamış Allahım şükürler olsun dicekmişiz..

aman o gururlu da sen değilmisin sanki canım? o senin ne kadar güçlü ve gururlu olduğunu mahkemede görecek inşallah..

kızlar bu arada telefonla yada başka yollarla tanışmak isteyen vs vs olursa sakın haa yaklaşmayın oyun olabilir ki zaten etik değil.dikkatli olun.çağrı bıraksada geri dönmeyin nolur nolmaz.çok dikkatttttt

kızlar bu arada telefonla yada başka yollarla tanışmak isteyen vs vs olursa sakın haa yaklaşmayın oyun olabilir ki zaten etik değil.dikkatli olun.çağrı bıraksada geri dönmeyin nolur nolmaz.çok dikkatttttt

evet canım haklısın..her şey beklenır bunlardan..saol canım uyarın için..

Haklısın nergizmir oyunlar yapabilirler.Bence bana oyun oynuyorlar zaten.Ama oyuna gelmem bende o göz yok :)Haaaa bide ben ona dava açarak ben onu şutlamış oluyorum buda bana yeter:):):):):) Yeternce mücadele ettim çünkü....

İnşallah canım Allahın bize verdiği bu imtihanı geçeriz. nergizmirinde dediği gibi sadece anı olarak kalır...

Zaten canım elimde cinsel içerikli sitelere üye olduğuna dair belgeler var verdim avukata.İnş canım davayı kazanırım.O şahitler kötü ama çünkü tek ayak üstünde 40 yalan atack türdenler.

üretsinler arkadaşım sen dürüst ol yeter hakimler insanın gözüne bakınca anlıyor inan.benim boşanma davamda hakim bana ne dedi biliyormusun?dosyaya şöyle bir baktı şahit filan dinlemeden sonra bana baktı eee işte annenin babanın lafını dinlemez de evlenirsen böyle karşıma gelirsin dedi.inan bak daha ağzımı açmamıştım.ve şok oldum sonra şahitler filan ilk celsede de boşandım zaten dışarı çıktım ben boşandımmı şimdi dedim annemler evet dediler ama o gün mahkeme bitene kadar yaşadığım stres mahvetmişti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…