hem ağlarım,hem boşanırım...

aynen öyleeeee
süpersinnnnn

nergizmir, alex canlarım akşam muhabbetin en güzel yerinde elektirikler kesildi yaaa Kusura bakmayın.Yanlış anlaşılmasın...Öpüyorum sizi canlarım...

İnşallah senin hakimin gibi benimkide şıp diye anlar kimin ne olduğunu.Gerçi kaynanamlar çok rolcu insanlardır.Güzel filim çevirirler.Nasıl tek celsede boşandın bitanem yaaa..Karşı tarafta bukadar istekliydi yani boşanmaya öylemi...Açıkçası nergizmir ben ne düşündüm biliyormusun davayı ilk açtığımda dedim tebligat ellerine geçer adam bendeki ciddiyeti görünce belki arar.Ama yok canım.aramadı 6 aydır.Nekadar istikrarlı yaaa :)Eşyalarımın geldiği gün ben amcamlardaydım kayananam yengemi aradı yengemde dediki bu saatten sonra niye arıyorsun daha önce nerdeydin yengeme diyorkiben barışsınlar diye aramıyorumki açmışsa davayı boşver açsın ben bilerek gelip almadım getirsemde aynıydı.Sözde bunu söyleyen eşimmiş demişki getirsekte aynı.Sanki bütün problem bede.Sanki şiddeti uygulayan bendim.Oğlum istemiyorki neden getireyim demiş yengemde ozaman neden davayı açmadınız deyince oğlum hayatta açmazdı demiş:) Bu ne şimdi nergizmir istemez aramaz sormaz ama davayıda açmaz ben bu mantığı çözemedeim tatlım sen çıkardıysan bişey yazsana....

hayatım ben en az 10 sene önce boşandım ama bildiğim kadarıyla dava açan taraf suçlu sayıldığı için açmak istememiş olabilir davayı ben açtım güya suçlu taraf bendim ama darp raporum da vardı tazminat nafaka istemedim ve tek celsede bitti şahitler ne derse desin hakim benim masumluğuma inanmıştı bu yüzden dürüst olun diyorum ve deliller önemli darp raporu filan ...sormak istediğin başka bişi varsa sor cnm o zaman öyleyken şimdi de böyledir haa nasıl bir çelişki bende anlamamıştım ne alaka demiştim dayak yiyen benim masum olan benim davayı ben açtığım için suçlu sayılıyorum böyle bişi olurmu oluyo tatlımmmm malesef ama bu seni korkutmasın

Son düzenleme:

Avukata dedimki adam davayı açmıyor ben daha nekadar böyle bekliycem ben açsam suçlumu olurum hayır dedi.Sadece dediki iddialarını ispatlayamazsan davan reddedilir.Ama canım hangi kadın güle oynaya gider dava açar yaa.Hangi kadın yuvasının dağılmasını ister ki.Hiçbir değerim yokmuş onun gözünde nergizmir insan nasıl evliliğini son bir kez konuşmadan bitirir.Bukadarmı basitti.Canımı acıtan boşanmak değil belkide değerimin olmayışı Umursamaması...

bak cnm ben hiç unutmuyorum perşembe gecesi son dayağımı yedim pzt günü rapor almaya gittim gözüm kapalı mosmor kulaklarım mosmor öyle böyle değil epey dayak yemiştim ve ben o zaman boşandığıma üzülemedim bile neden mi?bu adam beni çok seviyordu nasıl beni dövdü ben bunu düşünmekten harap ettim kendimi.ve bir ay inan neredeyse hiçbir şey yemedim nescafe sigara salonun orta yerinde bir yatak halsizlikten Wc ye gidemiyordum inan.psikolojim çökmüştü.ben babamdan bir tokat yememişim bir küfür duymamışım bana çok ağır gelmişti ama onun bunu bana yapabilmesini sindiremiyordum sende öylesin şimdi aramamasını sindiremiyorsun boşver cnm benim inan aramasın aradıkça daha çok siniri bozuluyor insanın.ben artık bu konu komşu geçmiş olsuna geldiğinde bile tahammül edemiyordum konuşmaya o kadar kötüydüm ki.hatta annenim bir arkadaşı geldi kapıdan girer girmez gözünaydın dedi kadından nefret etmitşim o an evden kovalamak istedim ama sonra sonra anladım onun ne demek istediğini nolur takılma ayrıntılara bırak aramasın güzelim aradıkça inan daha çok yıpranacak daha çok üzüleceksin.

senin darp raporun vardı demi cnm?

Canım eşim beni gece ailemin yanına gönderdi.Eve geldiğimde 4 falandı.Uyumuşum hemen.Ertesi günde gitmedim ama sonraki gün doktora gittim çünkü boynumun ağrısından duramıyordum.Penyemi bile çıkaramıyordum.Tamam morluk yoktu ama ağrı vardı.Çünkü eşim boynumu bacaklarımın arasına sokmaya çalıştı.Doktordan darp raporu almadım.Ama eşimden dayak yedim dedim.Oda bana dedi beğenirsin :) Evlilik kolay yıkılmıyor dene bir daha dedi.Ben bir tıp merkezine gittim orasıda rapor vermiyordu zaten.Filim çekildi doktor filime baktı dedi filimde bişey yok ama incinme olmuş dedi reçeteye ağrı kesici ve kas gevşetici verdi.Şimdi çok pişmanım neden rapor almadım diye.Ama ailem şahit ya boynumu çeviremiyordum.Bıçaklamayada çalıştı çünkü elimle engel olmaya çalıştım elimde kesikler vardı.Ailem kiracılarımız hep gördü.Reçeteyi avukata verdim inş işime yarar tatlım ya..

Yağmurkerem sende varmı gelişme canım konunu okudum hatta yorum yazdım.Üzüldüm canım yaaa.Allahım yardımcımız olsun...

avukatlar evet sen suçlu duruma düşersin demez zaten onu boşver sen zaten haklı olduğunu ispatlayacaksın inş.ona takılma.avukatın zaten rapor konusunda anlattıklarını savunacak hakim sana sorduğunda aynen anlatırsın samimiyetle sana inanacaktır emin ol tatlım

Ayyy canım ya çok kötü şeyler yaşamışsın.Çok üzüldüm tatlım ya.İyi ki kurtulmuşsun canım.Şimdi kendini toparladın değilmi.Sadece kötü birer anı olarak kaldı.Ya bu adam bu kadar dövdü hiçmi pişman olmadı acaba.Benide dövdü ama adam kurnazdı canım başımı duvarlara vurdu.Saçlarımı çok yoldu yemin ederim yerde topak topak saçlarım vardı Hele ki bıçaklamaya çalıştığında...O an ölümü yanıbaşımda hissettim.Kendimi korumak adına ellerimle tutmaya çalıştım ve kesikle oldu.Hızını alamadı bu seferde yastıklarla boğmaya çalıştı.Ayyy hatırladıkça yaşıyor gibiyim.Ama mahkemede nolucak hepsi inkar edilecek biliyorum.Kiracılarda yalan yanlış iftiralar atıcaklar.Öyle bişey yok diyecekler.Belkide biz ayırmaya gittik kadın olmuyordu diyecekelr :) Her iftirayı bekliyorum canım...Bu yalanlar yüzünden davayı kaybedebilirimde...

yalanla dolanla olmaz zaten yalancının mumu yatsıya kadar bırak istediklerini söylesinler sen kendinden eminsin demi gerisi boşşş

yalanla dolanla olmaz zaten yalancının mumu yatsıya kadar bırak istediklerini söylesinler sen kendinden eminsin demi gerisi boşşş

Ben kendimden eminim canım...Vicdanımda rahat Allaha şükür...İnşallah haklı haksız ortaya çıkıcak tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…