hem ağlarım,hem boşanırım...

Son düzenleme:

Alexxxxx nasılsın tatlım? Görünmüyorsun gündüzleri? Neler yaptın tatlım? Varmı bir gelişme?

Geldim canım :) pc açıktı ama misafir vardı...Nasılsın? Alex grünmüyor yaaa....Onun şimdi kafası çok karışıktır.Karar vermesi gerekiyor...

bende merak ettim bütün gün yoktu ortalıkta iyi olsunda bekleriz napalım???sen nasılsın?cnm

bende merak ettim bütün gün yoktu ortalıkta iyi olsunda bekleriz napalım???sen nasılsın?cnm

Napıyım canım bende yaaa..Düşünüyorum ister istemez.Nasıl bu şekilde biter diye...Hiç değerim yokmuş nergizmir o evden beni gönderdi ve bitti...Beni Allahın izniyle gelip istediler ama medenice konuşmadan bitti iştee....

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?Bulamadım üzülme canım Allah herkeze farklı sınavlar veriyor.kimine saglık yönünden kimine evlilik kimine çocuk.Rabbim herşeyin hayırlsıını versin hepimiz için.İnşllh bundan sonraki hayatlarınızda mutlu olursunuz

medeni değillermiş demek ki bunları düşünmemeye çalış tatlım ya keşke bir çözüm olsa keşke yapabileceğim bişi olsa

medeni değillermiş demek ki bunları düşünmemeye çalış tatlım ya keşke bir çözüm olsa keşke yapabileceğim bişi olsa

En çok canımı acıtan belki boşanmak değl bu şekilde bitmesi.Ve ilişkisi yok diye yazması şimdiden..

Canım evet hepimiz sınava tabi tutuluyoruz.inş canım bu sınavı geçerim.Teşekkürler canım iyi dileklerin için.

iyiyim cnm saol sen nasılsın?çok doğru söylüyorsun allah herşeyin hayırlısını versin.

Arkadaşlar benim bir arkadaşım vardı oda boşanma davası açmıştı tazminat istemli falan.Bugün duruşması vardı 3. celseydi.4 ay sonraya atmış hakim.Ayyy nekadar ara koyuyorlar böyle?Desene 1,5 seneyi bulucak bizim bu boşanma...

Canım evet hepimiz sınava tabi tutuluyoruz.inş canım bu sınavı geçerim.Teşekkürler canım iyi dileklerin için.

Rica ederim canım.inşllh sabırlı olmaya çalış dualarını eksik etme insanın gerçekten içi rahatlıyor umarım kısa zaman da atlatırsın bu üzücü olaylarını bırak birazda onlar üzülsün senin degerini anlasa neolur anlamasa neolur sen kendin için degerli ol kaybeden o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…