hem ağlarım,hem boşanırım...

o zaman hiç takma kafana arkadaşım ailen yanında olduğu sürece kararın doğrudur.aynen dediğin gibi çocuk oyuncağına dönmüş artık.herkes 1 şans hakeder ama sen bu hakkı vermişsin zaten

ah canım ya bu 3. barısma!! daha kac kez afedıcem..yıne aynı syeler olcak..adamın benı salladıg yok bence..1ay oldu aramamıs yaa..gtsemde gtmesemde aynı onun ıcın..aıleısnın cabası bu..onlar uzuluo..bızım paşa umursamıo..[/QUOTE]

Canım 3. barışmamı bu! 3 keremi baba evine geldin yoksa.Ahhh canım ya kafanı karıştırmak istemiyorum lütfen yanlış anlama ama nergizmir in dediğine katılıyorum anne ve babalar yanılmaz onların fikri çok önemli.1 aydı arama sorma anne babayı gönder.Bilemiyorum.Bak kendimden örnek vermek isterim tabi herkes böyle diye birşey yok.Ben baba evinde 22 gün kaldım daha önce eşim 1 kere bile aramadı.En son annesi geldi beni almaya gittim annesiyle.Ailem istemedi gitmemi onaylamadılar ama ben gittim.Eve gittim eşim işten geldi sanki suçlu olan ben konuşmuyor dedim neden böyle yapıyorsun dediki seni benmi aradım gel dedim annememi geldin?offff ya öyle bir oturduki içime...Ondan sonra noldumu dahada kötü oldu..Beyim havalara girdi.umursamıyor takmıyor..Ahh canım ya yaşadım ama dilerim sen yaşamazsın.Çok iyi düşün.Ve karar ver.

Evet herkes bir şans hakeder.Ama yinede son karar senin.Ailenin fikride çok önemli.Herşeyi düşünmek zorundasın canım.Belki eşin arar konuş...Süre nekadar bu arada ...[/QUOTE]

ah cnm ya..aılem ıstemıo zaten..herseyıde dusundum canım ya..aman aramasın arayamaz zaten..numaramı degıstırdım ben..1y süre verdi canım bana..

Canım 3. barışmamı bu! 3 keremi baba evine geldin yoksa.Ahhh canım ya kafanı karıştırmak istemiyorum lütfen yanlış anlama ama nergizmir in dediğine katılıyorum anne ve babalar yanılmaz onların fikri çok önemli.1 aydı arama sorma anne babayı gönder.Bilemiyorum.Bak kendimden örnek vermek isterim tabi herkes böyle diye birşey yok.Ben baba evinde 22 gün kaldım daha önce eşim 1 kere bile aramadı.En son annesi geldi beni almaya gittim annesiyle.Ailem istemedi gitmemi onaylamadılar ama ben gittim.Eve gittim eşim işten geldi sanki suçlu olan ben konuşmuyor dedim neden böyle yapıyorsun dediki seni benmi aradım gel dedim annememi geldin?offff ya öyle bir oturduki içime...Ondan sonra noldumu dahada kötü oldu..Beyim havalara girdi.umursamıyor takmıyor..Ahh canım ya yaşadım ama dilerim sen yaşamazsın.Çok iyi düşün.Ve karar ver.[/QUOTE]

aynen söylediğin gibi onun gelmesi lazım tabi ki fakat 3.barışma olacağını bilmedğim için bir kez daha düşün demiştim annen babanda olmaz diyorsa sen onları dinlemeyip gidersen onları da üzmüş olacaksın bana güven arkadaşım hakikatten kafan karışıyor zaten bu yüzden sanada bulamadım a da aramasın zaten kafanız karışır diyorum işte görüyorsunuz daha çok sinir bozuluyor daha çok yıpratıyor artık konuşacak yada affedilecek bişi kalmamış.keşke düzelse de barışsanız ama zor arkadaşım gerçekten üzgünüm...

Canım 3. barışmamı bu! 3 keremi baba evine geldin yoksa.Ahhh canım ya kafanı karıştırmak istemiyorum lütfen yanlış anlama ama nergizmir in dediğine katılıyorum anne ve babalar yanılmaz onların fikri çok önemli.1 aydı arama sorma anne babayı gönder.Bilemiyorum.Bak kendimden örnek vermek isterim tabi herkes böyle diye birşey yok.Ben baba evinde 22 gün kaldım daha önce eşim 1 kere bile aramadı.En son annesi geldi beni almaya gittim annesiyle.Ailem istemedi gitmemi onaylamadılar ama ben gittim.Eve gittim eşim işten geldi sanki suçlu olan ben konuşmuyor dedim neden böyle yapıyorsun dediki seni benmi aradım gel dedim annememi geldin?offff ya öyle bir oturduki içime...Ondan sonra noldumu dahada kötü oldu..Beyim havalara girdi.umursamıyor takmıyor..Ahh canım ya yaşadım ama dilerim sen yaşamazsın.Çok iyi düşün.Ve karar ver.[/QUOTE]

evet canım.onun aılesı bızı daha once 3 kez barıstrdı zaten..yok baba evıne ılk gelısım canım..

evet canım haklısın.bende emınımkı gtsem aynı seyler olccak.ben onunla bır hayat dusunemıorum artık..bızımkı aılesınıde yollamıo canım.. aılesı kendı ıstegıyle gelıo..ben evet dersem onlar ogullarını ıkna etcekler..

Canım ben sana şunu söyliyeyim ulaşmak isteyen öyle bir ulaşır ki....mail adresindemi yok face adresindemi yok hadi onları geçtim yerin yurdun belli annenlerdesin ev telefonudamı yok...Benim eşimde aracılara demiş ben aradım telefonunu kapalıydı hep bende hattımı değiştirdim çünkü.Bunlar mazaret değil benim için dedim aracılara.İsteseydi sevseydi dedim gelir kapımda yatardı.Mail atardı ne bilim çok yol var yaa.Yeterki isteee...

aynen söylediğin gibi onun gelmesi lazım tabi ki fakat 3.barışma olacağını bilmedğim için bir kez daha düşün demiştim annen babanda olmaz diyorsa sen onları dinlemeyip gidersen onları da üzmüş olacaksın bana güven arkadaşım hakikatten kafan karışıyor zaten bu yüzden sanada bulamadım a da aramasın zaten kafanız karışır diyorum işte görüyorsunuz daha çok sinir bozuluyor daha çok yıpratıyor artık konuşacak yada affedilecek bişi kalmamış.keşke düzelse de barışsanız ama zor arkadaşım gerçekten üzgünüm...[/QUOTE]

evet canım bencede.plan aynen şöle,şimdi benımkı ıstanbul dısında evınde oturuo..o bosanmak ıstıo..annesı babası bosanılsın ıstemıo..bana gelıolar..bana sende hatalsıın dıolar..cunku oustume yuruyunce flm ben suscakmısım.ben onu ıdare edıccekmısım..eger susarsam bu evlılık yururmus.sımdı bana sure werıolar.sen dusun tasın bıze sole..eğer ok dersem esım gelcek benı goturcek..hayr dersem gelen gden olmıcak dawa acılcak..yanı top bendeymış!! warmı bole bı manyaklık yaa??soruorum allahaskına

heralde canım yaa..onun ıstedıgı flm yok.ailesi ıstıo ıste..belkı aıleısnın bugun bıze geldıgınıde bılmıodur..ıste ben ok dersem,oda babasının korkusuna benle dewam edıcek..

.plan aynen şöle,şimdi benımkı ıstanbul dısında evınde oturuo..o bosanmak ıstıo..annesı babası bosanılsın ıstemıo..bana gelıolar..bana sende hatalsıın dıolar..cunku oustume yuruyunce flm ben suscakmısım.ben onu ıdare edıccekmısım..eger susarsam bu evlılık yururmus.sımdı bana sure werıolar.sen dusun tasın bıze sole..eğer ok dersem esım gelcek benı goturcek..hayr dersem gelen gden olmıcak dawa acılcak..yanı top bendeymış!! warmı bole bı manyaklık yaa??soruorum allahaskına

şu an çok gergin olduğunu hissediyorum.lütfen canını sıkma bir daha kayınvaliden yada kayınpederin ararsa bırak baban konuşsun muhatap bile olma sakin ol canım.kendini üzmeye değermi allahaşkına kim için üzüyorsun kendini.o bunu hakediyormu böyle düşün sakinleş...

evet canım haklısın gercekten cok gerıldım yanı..saol canım benım cok tesekkur ederım sana..

Yorum yapamıyorum canım ya.Aile istiyor diyede evlilik yürümezki.Geçen kaynanamların ordan komşu aradı dediki kaynana diyorlarki keşke gidip konuşsaydınız evlilik bu cvp ne biliyormusunuz :)1 kere gittim getirdim ya daha ne gideyim.Plana bak...

sen bu saatten sonra kendini düşün arkadaşım.onu anasını danasını bırak.hiç gerilme stress yapma her hastalığın başı stres biliyorsun aman arkadaşım hiççççç yıpratma kendini çocuk yok demi arada?

süperler ya bunlar.gerçekten muhteşemler.alkışlamak istiyorum..

haklsıın canım walla..böle kendıme zarar veriorum..yok canım benım ne cocugu?daha evlenelı 5 ay yenı doldu..kavgadan gurultuden guzel anlar yasamaya vakıtmı kaldı..töbe töbe..

çocuklarınız yok demi?

Yok canım.Tek şansım bu galiba....Ya nergizmir birde neye sinir oluyorum biliyormusun adam boşanma arefesinde herşey delil olabilir korkmuyor ama face den kızlara abone oluyor açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…