eğer doğru anladıysam bir kez daha düşün derim erkekler alttan almaz alanlar var da genelde kadınlar alttan alıyor yuvayı dişi kuş yapar eğer böyle bişi varsa ailenle de görüş onlarında fikrini al yuva gerçekten zor kuruluyor.ve herkes bir şans hakeder bence...
tabi yine sen bilirsin...
Canım ben sana şunu söyliyeyim ulaşmak isteyen öyle bir ulaşır ki....mail adresindemi yok face adresindemi yok hadi onları geçtim yerin yurdun belli annenlerdesin ev telefonudamı yok...Benim eşimde aracılara demiş ben aradım telefonunu kapalıydı hep bende hattımı değiştirdim çünkü.Bunlar mazaret değil benim için dedim aracılara.İsteseydi sevseydi dedim gelir kapımda yatardı.Mail atardı ne bilim çok yol var yaa.Yeterki isteee...
şu an çok gergin olduğunu hissediyorum.lütfen canını sıkma bir daha kayınvaliden yada kayınpederin ararsa bırak baban konuşsun muhatap bile olma sakin ol canım.kendini üzmeye değermi allahaşkına kim için üzüyorsun kendini.o bunu hakediyormu böyle düşün sakinleş...
.plan aynen şöle,şimdi benımkı ıstanbul dısında evınde oturuo..o bosanmak ıstıo..annesı babası bosanılsın ıstemıo..bana gelıolar..bana sende hatalsıın dıolar..cunku oustume yuruyunce flm ben suscakmısım.ben onu ıdare edıccekmısım..eger susarsam bu evlılık yururmus.sımdı bana sure werıolar.sen dusun tasın bıze sole..eğer ok dersem esım gelcek benı goturcek..hayr dersem gelen gden olmıcak dawa acılcak..yanı top bendeymış!! warmı bole bı manyaklık yaa??soruorum allahaskına
Yorum yapamıyorum canım ya.Aile istiyor diyede evlilik yürümezki.Geçen kaynanamların ordan komşu aradı dediki kaynana diyorlarki keşke gidip konuşsaydınız evlilik bu cvp ne biliyormusunuz :)1 kere gittim getirdim ya daha ne gideyim.Plana bak...
sen bu saatten sonra kendini düşün arkadaşım.onu anasını danasını bırak.hiç gerilme stress yapma her hastalığın başı stres biliyorsun aman arkadaşım hiççççç yıpratma kendini çocuk yok demi arada?
çocuklarınız yok demi?
yok canım yok..evlenelı 5 ay oldu daha zaten
cnm benim ilk geceden hamile kalan çok neyse ki çok şanslısın hiçççççç takma kafana sıpıt gitsin yaaaa.
çocuklarınız yok demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?