ben olsam kesinlikle bi tartışma için evliliğimi bitirmez savaşırdım bazen insan aldatmaya bile göz yumuyor ki oda çok ağır bir durum ben olsam kalır savaşırdım onu düzeltmeye çalışırdım altı üstü ne kadarlık evlisiniz ki yazık bi yuva kolay kurulmuyo yinede allah yardımcın olsun
Sana ayrılıgı düsünme asamasında olan biri olarak ne tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum arkadasım ama sundan emin olabilirisn.Senin hissettgin duygular fazlasıyla bende de var.İçin içini yiyor yüregin yangın yeri gibi off..
Çok zor olanı yapmıssınçHerkes bu kararı alamaz( basta ben) kac gündür düsünmekteyim.
Senin için cabalamıyorsa su dönemde üzülme.Biliyorum hiç de kolay degil ama senin için böylesi daha iyi belkide.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Rabbim yardımcın olsun.
Canım kimse istemez yuvası dağılsın.Tek kişilik yuva olurmu? Bence bir kadın boşanma kararını vermişse demekki mücadele edecek konu kalmamıştır.Düşün ki sen seviyorsun istiyorsun ama adamda tık yok.Mücadele yok sevgi yok.Tek başına olmuyor malesef.Sevgide saygıda yuvada tek başına olmuyor....Sevmeyen istemeyen birinede kendini zorla kabullendiremezsin...
ah canım öle diosun ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef..bulamadım a butun kalbımle katılıyorum...
Canım senin ne düşündüğün çok önemli.Oğulları neden teşrif etmemiş...Ailen ne diyor senin duyguların neler...
canım ogulları istanbul dısında.orda yasıyodukya bız..ben aılemın yanına geldım..ben ıstemıorum canım..hıc ıstemıorum..bde ole bı konusuolarkı top bendeymış,ben karar wercekmişim,o sınırlense alttan alcakmısım ozman o benım ayagımın altını opermış..babası bole dıo..bende dedımkı bende aynı sekılde yapım o alttan alsın ben de öperim dedım.. kolaydı sankı ya..o yapıcak ben susucam oh bee..
canım ogulları istanbul dısında.orda yasıyodukya bız..ben aılemın yanına geldım..ben ıstemıorum canım..hıc ıstemıorum..bde ole bı konusuolarkı top bendeymış,ben karar wercekmişim,o sınırlense alttan alcakmısım ozman o benım ayagımın altını opermış..babası bole dıo..bende dedımkı bende aynı sekılde yapım o alttan alsın ben de öperim dedım.. kolaydı sankı ya..o yapıcak ben susucam oh bee..
alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.
alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?