hem ağlarım,hem boşanırım...

Sana ayrılıgı düsünme asamasında olan biri olarak ne tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum arkadasım ama sundan emin olabilirisn.Senin hissettgin duygular fazlasıyla bende de var.İçin içini yiyor yüregin yangın yeri gibi off..
Çok zor olanı yapmıssınçHerkes bu kararı alamaz( basta ben) kac gündür düsünmekteyim.
Senin için cabalamıyorsa su dönemde üzülme.Biliyorum hiç de kolay degil ama senin için böylesi daha iyi belkide.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Rabbim yardımcın olsun.

ben olsam kesinlikle bi tartışma için evliliğimi bitirmez savaşırdım bazen insan aldatmaya bile göz yumuyor ki oda çok ağır bir durum ben olsam kalır savaşırdım onu düzeltmeye çalışırdım altı üstü ne kadarlık evlisiniz ki yazık bi yuva kolay kurulmuyo yinede allah yardımcın olsun

Canım kimse istemez yuvası dağılsın.Tek kişilik yuva olurmu? Bence bir kadın boşanma kararını vermişse demekki mücadele edecek konu kalmamıştır.Düşün ki sen seviyorsun istiyorsun ama adamda tık yok.Mücadele yok sevgi yok.Tek başına olmuyor malesef.Sevgide saygıda yuvada tek başına olmuyor.... Sevmeyen istemeyen birinede kendini zorla kabullendiremezsin...

duygularımı tercüman oldun canım.aynen yazdığın gibi..evet canım..hayrlısı buymuş diorum bende zaten..teşekkür ederim yorumun için..

ah canım öle diosun ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef..bulamadım a butun kalbımle katılıyorum...

ah canım öle dıosun ama ateş düştüğü yeri yakıo derken, derken semih 12 arkadsımı kastettım..

Canım mesajını aldım.Misafirler vardı giremedim foruma.Ahhh canım inş konuşma olumlu geçer.Sabırsızlıkla bekliyorum...Gelişmeleri yazzz ...

ah canım öle diosun ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef..bulamadım a butun kalbımle katılıyorum...

canım sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır allah yakın zamanda çok çok daha iyi bir insanı karşına çıkaracaktır geriye dönüp baktığında üzüldüğün günlere üzülecek ve değmezmiş diyeceksin dua et sabret ve güzel günleri sana getirecek olan güneşi bekle allah yardımcın olsun

Canım senin ne düşündüğün çok önemli.Oğulları neden teşrif etmemiş...Ailen ne diyor senin duyguların neler...

Canım senin ne düşündüğün çok önemli.Oğulları neden teşrif etmemiş...Ailen ne diyor senin duyguların neler...

canım ogulları istanbul dısında.orda yasıyodukya bız..ben aılemın yanına geldım..ben ıstemıorum canım..hıc ıstemıorum..bde ole bı konusuolarkı top bendeymış,ben karar wercekmişim,o sınırlense alttan alcakmısım ozman o benım ayagımın altını opermış..babası bole dıo..bende dedımkı bende aynı sekılde yapım o alttan alsın ben de öperim dedım.. kolaydı sankı ya..o yapıcak ben susucam oh bee..

canım ogulları istanbul dısında.orda yasıyodukya bız..ben aılemın yanına geldım..ben ıstemıorum canım..hıc ıstemıorum..bde ole bı konusuolarkı top bendeymış,ben karar wercekmişim,o sınırlense alttan alcakmısım ozman o benım ayagımın altını opermış..babası bole dıo..bende dedımkı bende aynı sekılde yapım o alttan alsın ben de öperim dedım.. kolaydı sankı ya..o yapıcak ben susucam oh bee..[/QUOTE]

alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.

nergizmir aynen öyle olmuş canım.Zor bir karar vericek alex bakalım hayırlısı olur umarım hakkında...

alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.[/QUOTE]

evet canım aynen öle..bulamadım sormustu ona yazmıstım..işte onlar bosanma taraftarı deılmış, böle olmazmıs bılmemne..bana sure werdıler..dusuncekmısım..ya ben bu ınsanları anlamıorum ya anlamıorum..kufur edıp hakaret eden o ama karaı vercek benım!! ben o sıınırlenınce alltan alcakmısım!! yok yaaa

alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.[/QUOTE]

eğer doğru anladıysam bir kez daha düşün derim erkekler alttan almaz alanlar var da genelde kadınlar alttan alıyor yuvayı dişi kuş yapar eğer böyle bişi varsa ailenle de görüş onlarında fikrini al yuva gerçekten zor kuruluyor.ve herkes bir şans hakeder bence...
tabi yine sen bilirsin...

kafan çok karışık biliyorum ama iyi düşün.tekrar söylüyorum ailenin fikri çok önemli....anne babalar kolay kolay yanılmaz.

alex anladığım kadarıyla ailesi konuşmaya geldi senin alttan alıp barışmanızı istiyorlar doğrumu anladım.

eğer doğru anladıysam bir kez daha düşün derim erkekler alttan almaz alanlar var da genelde kadınlar alttan alıyor yuvayı dişi kuş yapar eğer böyle bişi varsa ailenle de görüş onlarında fikrini al yuva gerçekten zor kuruluyor.ve herkes bir şans hakeder bence...
tabi yine sen bilirsin...[/QUOTE]

ah canım ya bu 3. barısma!! daha kac kez afedıcem..yıne aynı syeler olcak..adamın benı salladıg yok bence..1ay oldu aramamıs yaa..gtsemde gtmesemde aynı onun ıcın..aıleısnın cabası bu..onlar uzuluo..bızım paşa umursamıo..

tabi yine sen bilirsin...[/QUOTE]

Evet herkes bir şans hakeder.Ama yinede son karar senin.Ailenin fikride çok önemli.Herşeyi düşünmek zorundasın canım.Belki eşin arar konuş...Süre nekadar bu arada ...

3.barışmaysa bence durum değişir.annesinin babasının istemesiyle olmaz haklısın öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…