İyiyim canımın içi...Özlüyorum valla seni gündüzleri senin yerine ben konuna müdahil oluyorum tatlım :)Nerelerdesin yaaa....Canım sorma bende gelişme yok ta şöyle bişey var adam facede ilşki durumunu ilişkisi yok yapmış dün birde abone olduğu kızlar vardı kendi yaşadığı yerden.Kızın birini araştırdım özellikle kız eşimin maaş aldığı bankada memur ve bekar.Tatlımı tatlı bir kız.Buda benim canımı sıktı nedens :) Aralarında bişey varmı bilemem ama neden abone olsunki değilmi ama ? Özel bişey vardır gibime geliyor yaaa...Ama şu aşamada yapılırmı tatlım yaa...
Sende ne var ne yok? Eşin aradımı?
canım ben gec kalkıorum sabahları..oglende ya dısarda oluorum ya da annemle ewde ılgılenıorum.konusuoruz flm..sureklı ınternete grmıorum..sen konumu dewm ettır canım
ah canım ah.. tabı anlıorum senı ınsan kotu oluo..yaralanıo..yanı dılım neler soylemek ıstıyor ama yazamıyorum buraya.. canım eşin gercekten degısık bır ınsan..sanırım kafa dagtmaya ortam yapmaya cewresını degstrmeye calısıor.. dolayısıyla yenı ınsanları ozellıklede bayanları hayatına sokuyor kı kafası dagılsın..
canım ben aralarında bısey oldugunu sanmıorum..zaten o kızda dıelım begndı eşini, bı arastırır sorar evlı oldugunu ogrenır..o da dıcek bosanma asamasındayız.. ben olsam sorarımm kadınlar kolay kolay evını barkını bırakıp gtmez..acaba ne oldukı bunun eşi gitti? demek kı bu adam adam deılkı karısı cekmiş gtmiş..
yanı sahsen ben bosanmıs ya da bosanmak uzere olan bırı hakkında bunları dusunur,o adamdan uzak dururum..cunku kadınlar cok zor pes edıo, erkekler hemen pes edıo..
ınsan duru bı dusunur..ben zatne onun kolay kolay bırıyle mutlu olabılecegnı sanmıorrum canım..adam normal deıl..
Canım benim valla dediğin gibi çok değişik bir insan eşim.Artık eşim bile demek istemiyorum.İyiki boşanma kararını vermişim ve iyiki davayı açan taraf benmişm.Sende kafanı dağıt canım ve ailenin kararı inan çok önemli.İnan anne babanın hissiyatı tartışılmaz.Onlarında kararı senin için öenmli olsun tatlım.Ama tabi en son kararı sen vericeksin bebeğim.Eğer kararın netse bence 1 ayı bekleme bile.Yinede seni etkilemek asla istemem.Keşke dememek için denemek istiyorsanda sen bilirsin canım.Eşimin yaptığıda nekadar boşanma aşamasında olursam olayım canımı acıttı valla.dam açık açık tınlamıyorum bak demek istiyor.İlişki durumu yok falan kızlara abone olması.Kızlara dediğimde 2 kız.Biri işte memur...Diğerini bilmiyorum.Ahhh canım ya ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ki.İyi valla bende maaş aldığım yerden birine abone olayım.Bence var bişeyler var...
evet canım aynen dedıgın gbı.annemde ole dıo..yanı keske dencekde bısey yok..benımkıde normal deıl..
bnce canım olan bıten bısey yok..canını acıtır tabı haklısın canım..senı anlıorum..ne yasnmıs olursa olsun,kgıt uzerındede olsa eşin yanı..hıcmı deger vermedı dıo ınsan..bunadamı saygısı yok..haklsın..ama karsındakı zaten bunu dusunecek bırı olsa,bu kadar ınsan olsa zaten sana bunları yasatmazdı tatlım..o sadce ortam yapmaya calısıo kendı capında..
Canım bende 16 aylık evliyim.10 ay eşimin yanında kaldım.6 aydırda ailemleyim.Ne eşim nede ailesi 1 kere bile aramadılar.Davayıda açmadılar.Ben açtım eşyalarımıda aldırdım.Şimdi duruşma gününü bekliyorum canım.Eşimde kendisi gibi ailesinide düşman etti bana.Ben kaynımdan ve eşimden defalarca dayak yedim.Hemde annesinin yanında.Ama annesi memnundu bu durumdan.Özel hayat yoktu canım bizde.Kaynanam herşeyime bir kulp takardı.En son canım haziran da gece dövüp gönderdi eşim beni ailmin yanına.Ondan sonrada başladı arkamdan beni karalamaya.Ailece hemde.Canım eğer karşı taraftan birşey talep etmeyeceksen avukat tutmana gerek yok anlaşmalı olarak tek celsede boşan kurtul.Eşin kararlımı peki boşanmaya?Eşyalarını aldırdınmı?
slm canım bosver canım yaa..takma kafana..Allahlarından bulsunlar..bak bızde burdayız canım..özellıklede gecelerı burdayım ben..gel canım konusur dertlesırız..
inanamıyorum ya, 1 kere bile aramadılar ! ve arkandan karalıyorlar.. bu insanlar neden hiç ahireti düşünmezler,yatacak yerleri yok ya ! yuva yıkmak ne büyük günah,acıyorum hallerine.. ve gerçekten de çok üzüldüm,kadına şiddet ancak acizlerin başvurduğu bir çözüm ve ben kesinlikle hazmedemiyorum. ailemden tek fiske yememişken,onlar bizi el bebek gül bebek büyütmüşken,karşımızdaki insan görünümlü acizler nasıl bize el kaldırır aklım almıyor. sende kurtulduğuna sevin boşver tatlım ! kafaya taktıkça kendi sağlığımızdan oluruz. eminim bu ödediğimiz bedel,bize ilerki zamanlar da çok güzel bir hayat sunacaktır,inanıyorum ben..
eşim aslında boşanmak istemiyor. ama düzelmeme ve ailemle senin arana çizgi çekmeme de imkan yok diyor. yani hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor. ama öyle bir dünya yok ! ben köle olarak doğmadım,hiç bir kadın evlenirken köle olmak için gitmedi. ama bunlar kendi erkeklik egoları için bizi harçıyorlar. islam bile kadına bu kadar değer verirken bu yapılanları hazmedemiyorum. ben tüm haklarımı ahirete bıraktım,hesap günü gelecek elbet..
ben kıyafetlerimin hepsini aldım. sadece çeyizim orada,onları da resmi olarak boşandıktan sonra almayı düşünüyorum. sizin mahkeme ne zaman?
selam :) ben zaten kafama takmıyorum,çünkü gerçekten onlardan erken kurtulabilmem bir mucize.. ve bana yaşattıkları hiç bir acı , babamın ölümünden daha beter değil. hayatımda ki herşey geri gelebilir,herşey düzelebilir ama babam sadece bir taneydi. ve yetim hakkını aldılar,bana bunu yaşattılar ya ! Mevlam onları bildiği gibi yapsın... iyi oldu burayı bulduğum yaa aynı dertten muzdaripler grubu olduk :)))
Ailen ne diyor canım peki? Mahkeme günümüz belli değil tatlım.Bizim tebligat karşı tarafın eline geçti cvp verme sırası onlarda sonrada duruşma günü belli olucak.
Bir rüyaydı demek istiyorum yaşadıklarıma alexx...Boşanabiliriz evet ama neden bu şekilde düşman gibi.Neden karşımdaki adam hemen yolunu çizmiş.Daha boşanmadan...En azından boşanmaya kadar saygısı olsaydı.Aramamak somamak tınlamamak saygısızlık ama bari ilişkisi yok yazmalar abone olmalar...yazık çok yazıkkk..Yazdığım gibi doğru kararı zorda olsa vermişim ama iyiki vermişim...
ailemde bıktı artık onlardan. abim eşimle o kadar çok konuştu ki,iki arkadaş gibi kardeş gibi.. bak yapma dedi,etme dedi.. ama yok hiç bir düzelme göremediler. üstüne hala beni ezmeye kalkışınca tabi artık yeter dediler. abim ; "artık istesende göndermem" diyor bazen :) yani şu anki hayatımızdan memnunuz çok şükür. tek eksik yanımız babam..
hmm mahkeme olaylarını bilmiyorum da,öğreneyim şimdiden :)
canım bu yaz senin gibiydim bende...
saçma sapan yerlere abone olmalar,açıkça tel no vermeler...
şimdi diyorum ki neden kendimi değersiz görmüşüm ki...
değersiz olan o, Allaha şükür onun gibi saçmalayacak duruma düşmedim, hemen gözüm başkalarını aramadı...
sonra ekimde sözde barışmak isteğiyle geldi boşanmamıza 15 gün vardı.
toplamıştım kendimi, öyle bir salladı ki beni...
gözlerim bile umutla parlamaya başladı...
ilk konuştuğumuzda internetten bunları yaptın dediğimde, boşluktu dedi.
bende ben boşluğa düşmüyorum ama yerine yenisi konacak stepne miyim diye ağladım...
günlerce uykusuz kaldım.
1 hafta 10 gün kadar sürdü...
sonra konuşmalarımızın içeriğine bakmaya başladım bana seni affedeceğim demeye başladı.
ailesiyle her şey aynı kalacakmış filan...
ve şunu farkettim o bıraktığım noktadaydı, ama ben eski ben değildim.
çok uzattım kusura bakmayın yani ne barışma istekleri doğru, ne de umursamaz görünümleri...
şimdi üzülmüyorum yaptıklarına dedim ya arada özlüyorum o kadar...
atlatacağız kızlar...
merak etmeyin.
onlarla mı doğduk ki onlarsız yıkılalım.(arabeske bağladım.)
Canım benimkide bir kere gelseydi barışmak için enazından egom tatmin olurdu.Böyle umursamaz olması ilişkisi yok yazması abone olması açıkçası zoruma gitti.Hemde abone olduğu kızdan birisi eşimin maaş aldığı bankada memurmuş bekarmış.kız gerçekten güzel.Bence aralarında bişey var.Yoksa insan maaş aldığı yerden birine neden durduk yere abone olsun? OLabilirde hatta birliktede olabilir ama neden bukadar erken? Hiçmi saygısı yoktu bana.Enazından boşanmaya kadar bekleseydi.
canım gelmesi insanı mutlu ediyor...
ama gelip hiç bir şey yapmaması daha çok yıkıyor...
bütün hayatın sallanıyor...
o kadar ayda topladığın gücün gidiyor...
kendini aciz hissediyorsun...
eğer pişmansa ve durumu düzeltecekse inşallah gelsinler ve yuvalar yıkılmasın...
aksi halde toparlanmak çok zor oluyor...
ben 1 yıl boyunca kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim..
barışmak için geldi, etrafıma ördüğüm koza paramparça oldu...
eksik olsun böyle ego tatmini...
kızma, kırılma bana gerçekten yaşadığım için söylüyorum.
eşimin üye olduğu kızları göstersem, yarı çıplak, ekle beni yazan tipler...
bunları benim ailemden onun faceinde kayıtlı olanlar, öğrencilerimiz gördü...
yerin dibine girdim.
sonra kendi de farketti herhalde aşırı olduğunu başka bir isimle face açtı, kızları rahat eklemek için...
bana kasıtlı yapmıyor diye düşünürken, telefon numarasını verdi oradan açık açık...
benim aşığım diye salya sümük ağladığım adam, kızımın babası...
boş ver,kurtulduğuna şükret....
ama şuna inanıyorum senin eşin kapına gelecek belki 3 yıl belki 10 yıl sonra ama gelecek...
onlar geç idrak ediyorlar...
sen sıkma canını...
Aşkından ölsede gelmez tatlım.Guruludur beyimiz tükürdüğünü yalamaz.Ben olaylara duygularımla değil mantığımla bakarım derdi hep.Ve bir ilişki bitmişs bitmiştir diyordu.Ama ben tazminat istemli dava açtığım için tebligat eline geçince eşim çıldırmış.Şimdi iyice benden nefret ediyordur eminim.
göreceksin canım ya gelecek, ya da sen haberini alacaksın...
anlık kızgınlık onunkisi ya görecek ya duyacaksın...
inşallah o gün sen çok mutlu olursun ve ne yapalım kader der, güler geçersin...
Canım ben ailemin yanına geldiğim gibi telefon hattımı değştirdim.kızkardeşimin üzerine hat ve 118den istesende bulamazsın.Neyse canım ben geldikten 15 gün sonra falan eşim aracılara gelmiş ve beni karalamış hatta bulamadım ın aklında başka biri var demiş.Bukadar olur yani.Sözde beni dövmemiş ben bitirmişim evliliği ben istememişim sevmemeişm onu.Aracı olanlarda demişki madem buraya kadar geldin karının yanınada git yüzyüze konuşun yok demiş gitsemde olay çıkar.Demiş ben bulamadımı çok aradım tlf kapalıydı aracılarda demiş hattını değiştirdi falan.Bulamadım boşanma davasını senden bekliyor açmayacaksan bulamadım açıcak demişler.Oda ben açmam istiyorsa o açsın boşanırım demiş.Bu olayın üzerinden 1 ay kadar sonra aracılar dediki senin aklında başka biri varmış diye sinir oldum tabi.Neyse yeni numaramdan mesaj attım eşime dedim bu iş bitti neden hala dedikodulara devam çok ayıp falan cvp yazmadı bu.Aradan 20 gün kadar geçti ahşam saat 23:00 gibi bir numara çağrı attı.Dönmedim numaraya.Aynı gece saat 02:00 de özelden arama olmuç tlf sesssizdeydi.Ondan sonrada 15 günde bir özelden aramalar geldi.Ama konuşma yok.Sadce şarkı dinleiyorlar.Anlamlı şarkılar.Ben kapatmayana kadarda kapatmıyordu.Neyse en sonki arama tebligatın karşı tarafın eline geçmesinden 4 gün sonra oldu önce ev arandı özelden açmaya fırsat kalmadanda kapandı 2 kere.Hemen ardındanda cep tlf özelden arandı.Açmadanda kapandı yine.Ondan sonrada yaklaşık 20 gündür özelden aramalar durdu.Ama kim bilemiyorum canım...
canım bu yaz senin gibiydim bende...
saçma sapan yerlere abone olmalar,açıkça tel no vermeler...
şimdi diyorum ki neden kendimi değersiz görmüşüm ki...
değersiz olan o, Allaha şükür onun gibi saçmalayacak duruma düşmedim, hemen gözüm başkalarını aramadı...
sonra ekimde sözde barışmak isteğiyle geldi boşanmamıza 15 gün vardı.
toplamıştım kendimi, öyle bir salladı ki beni...
gözlerim bile umutla parlamaya başladı...
ilk konuştuğumuzda internetten bunları yaptın dediğimde, boşluktu dedi.
bende ben boşluğa düşmüyorum ama yerine yenisi konacak stepne miyim diye ağladım...
günlerce uykusuz kaldım.
1 hafta 10 gün kadar sürdü...
sonra konuşmalarımızın içeriğine bakmaya başladım bana seni affedeceğim demeye başladı.
ailesiyle her şey aynı kalacakmış filan...
ve şunu farkettim o bıraktığım noktadaydı, ama ben eski ben değildim.
çok uzattım kusura bakmayın yani ne barışma istekleri doğru, ne de umursamaz görünümleri...
şimdi üzülmüyorum yaptıklarına dedim ya arada özlüyorum o kadar...
atlatacağız kızlar...
merak etmeyin.
onlarla mı doğduk ki onlarsız yıkılalım.(arabeske bağladım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?