Sayende daha iyiyim tatlım...Ben kaybetmedim o kaybetti hahaha :)
sevindim cnm aynen öyle o kaybetti :)
Canım izmirde yaşıyorsun galiba...Ben maddi manevi tazminat istemli dava açtım...Bazen diyorum ki hatamı yaptım istemesemiydim...Ama kaynanamın sözleri geliyor aklıma derdiki sen gidersen başka kız gelicek oturucak güzel eve :) Bende biraz inada bindirdim galiba...Birde eşimden ve kaynımdan yediğim dayaklar aklıma gelince pişman olmuyorum istediğim için...Çalışıyormusunuz? Şimdiki eşininz daha önce evlenip ayrılmışmı?Soru soruyorum ama özelse cevaplayamayabilirsiniz...Öptüm :)
evet izmirde yaşıyorum.çalışıyordum o zamanlar.annemler köye taşınmışlardı ben alışamadım köy hayatına erkek kardeşimle izmirde ev tuttuk beraber oturmaya başladık kardeşim evlenince ben yalnız kaldım.tabi maddi olarak çok ama çok sıkıntı çektim.1 oda 1 salon bir ev buldum kirası 80tl idi.kapıcı dairesiymiş olsun dedim.ailem çok varlıklı değil ki onlardan yardım isteyim.ama ne olursa olsun inat ettim ne annemlerden yardım istedim ne de nafaka talep ettim.benim bütün hayallerim yıkılmış ondan para alsam ne almasam ne diye düşünüyordum benim tek derdim hayatımdan defolup gitmesiydi.parası da puluda lazım değil yeterki bu stressten kurtulayım dedim.hatta o zamanlar annem çeyizini bari alalım demişti babamla konuştum hiçbirşey istemiyorum babacım dedim o evden çay kaşığı bile görmek istemiyorum dedim babamda tmm kızım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun dedi ve almadık.şu an eşimin yanında çalışıyor görünüyorum ssk mı ödüyoruz.allah nasip ederse 5 sene sonra emeklilik için yaşımı bekleyeceğim.evet eşiminde ikinci evliliği eski eşinden bir çocuğu var bizim çocuğumuz yok.bende öptüm cnm
slm kızlar..daha önce boşanıyorum adlı bir konu açmıştım..5 aylık evliyim ve boşanıyorum..
eşim hiç affedilmez hatalar yaptı bana karşı..üzerime yürüdü hakaret etti flm.. uzun uzun konumda anlattım..1aydır ailemin yanındayım..
1 aydır 1 kez bile beni aramadı..ilk 3 hafta hiç ama hiç üzülmüyordum ama şimdi canım çok sıkılıyor..
o bana bunları nasıl yapabildi, şu anda nasıl hayatına hiç bir şey yokmuş gibi devam edebiliyor, hiç mi üzülmüyor diye düşünüyorum.. özelliklede geceleri.. ben bunları beynimden atmak istiyorum ama nasıl yapıcam kızlar bilmiyorum.. etraftan duyuyorum işte annesine üzülme anne üzülcek ne var diyormuş.. hem suçlu hem güçlü hem de gamsız bu yaa..
nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıorum..işten geri kalan zamanlarında orda burda geziyormuş..tamam oturup karalar bağlamasını beklemıyordum ama bu kadar basitmiydi hersey? boşanıyoruz ya.. insan hiçmi üzülmez hiç mi içi sızlamaz.. bensizliği 1 günde nasıl hemen kabul edebiliyor? hiçmi sevmemiş beni?kavga ettiğimiz günden 1 gün önce seni çok seviorum diodu,kavga ettiğimiz gün küfretti kovdu beni.. ben bu erkeklerı anlamıyorum.. bunlar canımı çok acıtıyor... hazmedemiyorum sanırım onun bukadar vurdumduymaz olabilmesini..he arasa dönicekmiydim, dönmicektim ama en azından o da bak beni sevmiş değer vermiş ama ikimiz yapamadık dicektm.. Allah onuda onun gibilerinide bildiği gibi yapsın..
Canım şükür şimdi yuvanı düzenini kurmuşsun.Allah yüzünü güldürsün.Ben eşyalarımı aldırdım ama içeri sokmadım inan mahallede ihtiyacı olan okadar insan vardı ki onlara verdik.İnşallah canım bende senin gibi düzenimi kuraraım.Yaşım oldu 30 okadar umutsuzum ki tekrar bir insanı hayatına sok o kararı ver yuva kur bana çok uzak hayaller gibi geliyor bazen...
ben evlendiğimde 21 yaşındaydım 29 yaşında evlendim tekrar ama hiç kafana takma inan bende çok umutsuzdum yok ben evlenemicem herhalde olmayacak diyordum.beğenen oluyor tanışıyorum olmuyor,güvenemiyorum,beğenmiyorum,elektrikler kesik filan ama nikah cdmi seyretsen ölürsün gülmekten ben çok gülüyorum.çünkü nikaha giderken ağır ağır ilerlenir ya ben resmen gelinliklerle koşuyorum eşimide çekiştirip durmuşumçok komikkkkk.hiç umudunu kaybetme.benim anlattıklarım aklına gelsin.allah sanada nasip etsin inş.hayırlı insanlarla karşılaş mutlu mesut yuvan olsun acele etme ama çok da gevşeme :)))))
Aminnn canım..Yok acele etmiyorum asla...Boşanma davam uzun sürer gibi geliyor bana.Onlar para vermek istemeyecek çünkü.Duyduğuma göre şahit falan arıyorlarmış.İnşallah canım bende ilerde senin gibi koşa koşa giderim nikahıma :)Kendimi inan hiç evlenmiş ayrılmış gibi hissetmiyorum fiziken yani :) Görende anlamaz zaten.Minyonum.Ama ruhen yaralıyım işteTanıştığıma çok memnun oldum.O evden gelinlikle çıkmışsın arkadaşında öyle...Ne güzel...Ev uğurlu gelmiş anlaşılan :)Desteğin için çok tşk ederim canım
her yara bir gün geçer.evlenmiş ayrılmış olmak bir kusur değil anlasalar da olur anlamasalar da.ve kimseye birşeyler anlatmak zorunda değilsin konuşmak istemiyorsan derhal olay mahalini terket kimsenin dediğini kafaya takmıcan insanlar konuşur herkes herşey söyler salla gitsin sen yaralarını iyileştirmeye bak gerisi hikaye.rica ederim cnm ne demek.alex görünmüyor o da inş bir an önce atlatır bütün sıkıntıları sende .allah hakkınızda hayılırlı olanı nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun konunu okudum sonra resmen bütün açtığın konulara baktım, bakarkende ağladım. nişanlığın, fotoğrafçı seçmen, berjer seçmene kadar. böle knuları okuyunca kalbim sancıyor, sözlüyüm ben 1 sene içinde evlenicem, sözlümü çok seviorum iyide anlaşıoruz ama öyle çok korkuyorumki... önceki mutluluğunu gördüm birde böyle üzülmeni. Allah böyle hayırlı gördü demekki hayatım ya sen güçlü ol dirençli ol,güçlü ol ki sen bitkin üzgün görüp kimseyi mutlu etme. hayata yeniden tutunmaya çalış. düşünüyorum demişssin düşünmemeye çalış sen düşündükçe geceleri içten içten affediceksin farketmeden. bi hobi bul kendine başka şeylerle ilgilen ne bilim hani düşünmeyeceğin şeylerle uğraş. umarım yanında olabiliriz zor zamanında
cnm konuyu açan kişi sensin ama akşam bulamadımla mesajlaştık sen nasılsın?
Alex nasılsın tatlım? Günün aydın gönlün hoş olsun bitanem....Yanındayız herzaman....
Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxx ???????????????????????????????????
cnm sürekli onu düşünerek boşanamazsın. eşine ruh sağlığı bozuldu iyi değilim filan de. senle konuşmaya ihtiyacım var de. boşansak bile bazı şeyleri kafamda oturtmam için konuşmam lazım seninle de. işte ne biliyim evliliğimin ani bitişi yüzünden kendimi iyi hissetmiyorum filan de. de bişeyler. gururu stratejiyi filan boşver. belki sana itiraf edecek bişeyleri vardır, belki üzüldüğünü söyler o da. eğer konuşmazsanız sürekli bize hiç umursamıyo beni dersin, biz sana takma kafanı deriz çıkmaza girer. iletişim kurman lazım eşinle. o senin patronun,doktorun,sevgilin değil hayat arkadaşın. hiç konuşmadan bitirmemelisin bu evliliği.
ek: off ben yine tam okumadan yazmışım konuyu. ben senin eski konunu hatırlıyorum. oraya yorum yapmıştım ben. ben barışma diyorum çok sevsen bile barışma sebebini yazmıştım oraya neden barışmaman gerektiğini.
eşinin hiç üzülmemesine gelince valla sitemini anlıyorum ama çaresi olacak bi şey değil ki cnm.. adamı zorla üzemeyiz belki üzülüyordur belli etmiyordur. zaten psikolojisi pek normal bi adam değil eşin.
ben sadece bişeyi çok merak ediyorum: şiddet eğilimini evlenmeden önce sezinlememiş miydin?
geçmiş olsun canım
inşallah daha güzel günler seni bekliyor
ümidini yitirme
şu an çok acı çekiyorsun ama bir gün güneş senin sokağınada doğacak bundan hiç şüphen olmasın
içimden geldi bu hikayeyi paylaşacam senle
Genç bir adam kendi kalbinin yörenin en güzel kalbi olduğunu ilan etmişti. Onu görenlerde bunu onaylamıştı. Birden kalabalığı tam ortadan yaran yaşlı bir adam genç adama doğru yürüdü ve :"Ne için senin kalbin benim ki kadar güzel değil "dedi. İşte tam o anda kalabalık ve genç adam yaşlı adamın kalbine doğru baktılar. Çok hızlı çarpıyordu fakat içinde çok fazla yara ve zaten çok az kalan boşluklarda çentikler vardı, onlarında üzeri keskin çentiklerle dolu idi.Yaşlı adamın yaşlı kalbinin çok acı çektiği belli oluyordu
İnsanlar şaşırmıştı, yaşlı adam nasıl bu kalbin en güzel kalp olduğunu söyleyebilirdi. Genç adam gülerek"şaka ediyor olmalısın" dedi yaşlı adama" benim kalbim pürüzsüz mükemmellikte iken seninki gözyaşları ve acılardan oluşmuş yara izleri ile dolu" "Doğru" diye yanıt verdi yaşlı adam " Senin kalbin mükemmel gözüküyor fakat ben asla yaşlı kalbimi senle değismem. O gördüğün her yara benim sevgimi verdiğim bir kişiyi gösteriyor, onlara kalbimin bir parçasını seve seve verdim onlarda kendilerinden bir parçayı bana verdiler bu yüzden bu parçalar benim verdiğim parçalara bazen tam uymadılar ve üstünde yada köşelerinde pürüzler oldu fakat ben onların her parçasını tek tek seviyorum , çünkü onların herbiri paylaşılan sevgileri , dostlukları bana hatırlatıyor.
Bazen de sevgimin ve dostluklarımın karşılığını alamadım ,o kalbimin içindeki yara dolu boşluklarda bu yüzden ucu kıvrık bıçak gibi ve oldukça da acı verir, fakat hala boşturlar ve başka bir kalplerinde bana sevgi ve dostluklarını verebileceklerini böylece de bu boşlukları doldurabileceklerini gösterir ve benim hala o umutla yaşamamı sağlar. Şimdi söyle genç adam sence hangi kalp daha güzel ?" Genç adamın gözleri sevgi gözyaşlariyla dolmuştu Yaşlı adama doğru yürüdü ve kalbinden genç ve güzel bir parçayı dostça ona doğru verdi. Yaşlı adamı kalbinde hala bir çok boşluk vardı.Yaşlı adam gençadamın cömertçe verdiği kalbi dostlarının olduğu bölüme yerleştirdi, üzerine çentikler attı ve yerine bir güzel oturttu.
Genç adam kendi kalbine doğru baktı artık eskisi kadar mükemmel ve pürüzsüz değildi ta ki yaşlı adam ona kendi kalbinden eski fakat güzel bir parça verene kadar. Sonunda genç adam ve oradaki kalabalık gerçek kalbin güzelliğini anlamıştı. Kalbi güzelleştiren onunla paylaşılan sevgi ve dostluktu. İçinde sevgi barındırmayan ve taşımayan hiçbir kalp gerçekten güzel olmazdı.
gunaydın canım..iyiym saol..sen nasılsın?
gunaydın canım..hepimizin inşallah..
burdayım canımmmm..dısardaydım eve yeni geldim...
Canım günün nasıl geçti merak ettim seni...Nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?