hem ağlarım,hem boşanırım...

Sormaaa az önce eşimle oturduğum yerden komşum aradı dediki kaynanan senin avukatının gönderdiği tebligatı eline alıp komşulara okudu şahitlik istedi.2 komşu şahitlik yapmayı kabul etmişler.Şahitlerden biri kendi kiracılarıymış kaynanamların alt katımda oturuyorlardı.Hiç görüşmezdik onlarla.Diğerleride aynı sokaktan bir karı koca çok fena bir kadındı hatta hacı hocalardan çıkmazdı hatta onunda 2 gelini vardı ilk gelinini zorla ayırmış oğlundan 2. side boşanma davaları görülüyormuş.Bakalım canım o insanlar çook pislerdi.Kimbilir ne yalanlar atıcaklar...

ay canım inanmıyorum ya..Allah akıl fikir versin ya..hem siddet gören sensın her turlu acıyı ceken sensın, bunlar neyın sahıtlıgını yapacak allahsızlar yaaa... ne dıcekler sence?neyın sahıtlıgını yapacaklar ya ben anlamadım.. sn ne kadarlık evlısın canım;?

Canım ben 1,5 yıllık evliyim ama eşimin yanında 10 ay kaldım.Kiracıları kesin beni kötüleyecek sesi çok geliyordu falan diye.Öbürlreride beni karalar çünkü kendi gelinini bile boşatan biri düşün.Yaniii canım işim çok zor.Düşün ben ne kiracılarla nede öbür komşularla görüşmezdim.Gitmedim hatta şahitlik yapan kadının evine.Dilerim dilleri dolanır.

allah onları bıldıgı gıbı yapsın canım ya..evet canım kötülicekler ama yanlarına kalmıcaktır eminim!! senın sahıdın war mı?
senınde 10 ay..aynı kaderı paylasıoruz..ne bu ne ya..ya o kadar ınsan arasında bulupta evlendıklerımıze bak canım yaaa..

Evet canım Allah bildiği gibi yapsın onları.Benim şahidim var ama ordan değil ailemle yaşadığım yerden son gece geldiğimde beni görenler.Onların şahitleri daha güçlü.Kimbilir nasıl karalayacaklar.Umudum kalmadı yani davayı kazanmak için.Evet canım yazıklar olsun evlendiğim adama...

sen moralini bozma cnaım..boşanıp kurtulacaksın inşallah.. hakimde aklı basında insandır.kimin ne olduğunu anlıcaktr görünce..
davayı kazanınca ne olcakkı canım anlamadım orasını? bosanma davasından baska davada mı actın?

Maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtım.Artı ziynet eşyalarımı istedim.

kızlar bence ikinizde canınızı sıkmayın kim ne derse desin kanunlar genelde kadından yana.hakim bey ben çok mutlu olsaydım annemin evine dönermiydim?dersiniz.herkes herşey söyler zaten bulamadım sana dünde dedim ya kafaya takmayın.siz kendinize bakın.şahitlik yapmak kolay bişi değil düzgün cümleler kuran aklı başında insanlar olmalı ki hakim inansın.ki onlar zaten insan sarrafı olmuşlar öyle iki kelimeyle olmaz o işler ...
biri cadı zaten kendi oğlunu ayırdı diyorsun hakim anlamayacak mı?ne şirret olduğunu insan kendini heryerde belli eder.el hareketleriyle,mimikleriyle,herşeyiyle sende armut toplamayacaksın ya hakim bey bu bayanın ne evine gittim ne de o benim evime geldi nerden bilecek bizim sorunlarımızı dersin.içiniz rahat olsun.panik yapmayın....

canım senin nasılsa arayıp sorsada dönmeyeceğini biliyorsa o da kendine erkeklik gururunu ezmemeye calışıyor işte

bulamadım kötü olmuş canım yaa o avukatınla görüştün mü

yok canım bizim dava daha açılmadı.babamla babası konusacak dava için de babasını beklioruz.rahatsızmıs..avukatımız var.aile avukatımız cnm.gidip konustu ailem..

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.en yakın zamanda kurtulmanızı diliyorum.şu stres bi bitse rahatlarsınız da...

kızlar bence ikinizde canınızı sıkmayın kim ne derse desin kanunlar genelde kadından yana.hakim bey ben çok mutlu olsaydım annemin evine dönermiydim?dersiniz.herkes herşey söyler zaten bulamadım sana dünde dedim ya kafaya takmayın.siz kendinize bakın.şahitlik yapmak kolay bişi değil düzgün cümleler kuran aklı başında insanlar olmalı ki hakim inansın.ki onlar zaten insan sarrafı olmuşlar öyle iki kelimeyle olmaz o işler ...
biri cadı zaten kendi oğlunu ayırdı diyorsun hakim anlamayacak mı?ne şirret olduğunu insan kendini heryerde belli eder.el hareketleriyle,mimikleriyle,herşeyiyle sende armut toplamayacaksın ya hakim bey bu bayanın ne evine gittim ne de o benim evime geldi nerden bilecek bizim sorunlarımızı dersin.içiniz rahat olsun.panik yapmayın....[/QUOTE]

...

sanıyorum ailende bitmesini istiyor değil mi?

evet canım adını bıle duymk ıstemıolar..o kadar uzuldulerkı bu olaylardan..2kez benı almaya geldıler onunla yasdıgım ile..annem dıokı o yol hıc bıtmedi kızım..nasıl geldıgımızı bılmıoruz..2kez oldu dusunsene..cok uzdum onları da..cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…