Benimde belli değil canım daha.Avukatım var evet.
kızlar bence ikinizde canınızı sıkmayın kim ne derse desin kanunlar genelde kadından yana.hakim bey ben çok mutlu olsaydım annemin evine dönermiydim?dersiniz.herkes herşey söyler zaten bulamadım sana dünde dedim ya kafaya takmayın.siz kendinize bakın.şahitlik yapmak kolay bişi değil düzgün cümleler kuran aklı başında insanlar olmalı ki hakim inansın.ki onlar zaten insan sarrafı olmuşlar öyle iki kelimeyle olmaz o işler ...
biri cadı zaten kendi oğlunu ayırdı diyorsun hakim anlamayacak mı?ne şirret olduğunu insan kendini heryerde belli eder.el hareketleriyle,mimikleriyle,herşeyiyle sende armut toplamayacaksın ya hakim bey bu bayanın ne evine gittim ne de o benim evime geldi nerden bilecek bizim sorunlarımızı dersin.içiniz rahat olsun.panik yapmayın....
evet canım adını bıle duymk ıstemıolar..o kadar uzuldulerkı bu olaylardan..2kez benı almaya geldıler onunla yasdıgım ile..annem dıokı o yol hıc bıtmedi kızım..nasıl geldıgımızı bılmıoruz..2kez oldu dusunsene..cok uzdum onları da..cokk
avukatınız olması çok iyi rahat olun inş avukat tutamazlar avukat tutarlarsa onlar da güçlenir tabi ama şahitler çok önemli.seçtiğiniz şahitler eli yüzü düzgün insanlar olsun
herşey düzelecek zaman tek ilaç başka türlü olmuyor.şanslısın ailen yanında.benimde öyleydi anneme babama çok şey borçluyum.hep yanımda oldular.bende onları üzdüğüm için çok vicdan azabı çektim bütün acılarım sıkıntılarım geçti ama anneme babama duyduğum vicdan azabım bitmiyor.şimdi onları üzmüyorum hatta bu evliliğimde onların onayı olmasaydı aşık da olsam kabul etmezdim ama onayladılar :)
sabredin kızlar.....
Avukat kesin tutarlar.Çevreleri çok geniş.Şahitlerim var ama ailemle kaldığım yerden eşimin ben gönderdiği son gece halimi görenler ve bir komşum var.Bakalım ya.Onların ordan şahit bulmaları onlar için daha iyi.Onlar daha güçlü durumdalar şuan.
ah canım evet ya evet..inşallah bende senin gibi mutlu olurm inşallah..Allah mutluluğunu bozmasın canım..
Canım okadar moral veriyorsunki çok tşk ederim.Kesinlikle kim sıcak yuvasını bırakır.Evet o kadın gelinine yapmadığını bırakmamış.Gelinde bırakıp gitmiş.Mahallede bile kimse o kadınla doğru düzgün konuşmuyordu.Kaynanam şahitleride kendi karakterinde bulmuş.
ben bu mahkemeyi kazanıcam ben haksızlığa uğradım adalet yerini bulacak diye düşünürsen aynen düşündüğün gibi olacak.asla onların daha güçlü olduğunu düşünme ben nasıl daha güçlü olabilirim diye düşün haklı olan sensin dua edelim haklı olan kazansın :))
Alexxx aşıcaz bunları canım değilmi :) Sadece birer anı olarak kalıcaklar...............
Slmms
kizlar bisey sorucam...evlenmeden önce nekadar ciktiniz eslerinizle ve bu süre icinde beraberliginiz nasildi??? Evlenirken icinizdeki his nasildi?? Yani evet dogru yapiyorum kesinliklemi yoksa acaaabaaaalarmi daha agirdi????
Cok ama cok karisik ve mutsuz bir beraberligim var. Ve gecen yilin sonundan bugüne kadar 3 kez ayrildik. Cocuk oyuncagina döndü ve artik saygi ve seviye diye biseyde kalmadi. Gücümse hic. Diblerdeyim güleceksiniz ama artik kendimi gidip falcilara hocalara okutup sogluk yapsinlar bana diye düsünmeye bile basladim(((((
Ayrilmayi basaran, kendini düsünebilen kizlara okadar saygim var ki! Yani tabi haksiz yere diil. Bosanmak güzel diil tabiki ama keske bende bosanmayi birak ayrilacak kadar bile yürek olsaydiHerhalde bir evlensem o insanla, tamam hayatim tamamiyle kayar Ama nedense beni herdefasinda zayif noktalarimdan vuruyor bende köpek gibi geri dönüyorum.
Slmms
kizlar bisey sorucam...evlenmeden önce nekadar ciktiniz eslerinizle ve bu süre icinde beraberliginiz nasildi??? Evlenirken icinizdeki his nasildi?? Yani evet dogru yapiyorum kesinliklemi yoksa acaaabaaaalarmi daha agirdi????
Cok ama cok karisik ve mutsuz bir beraberligim var. Ve gecen yilin sonundan bugüne kadar 3 kez ayrildik. Cocuk oyuncagina döndü ve artik saygi ve seviye diye biseyde kalmadi. Gücümse hic. Diblerdeyim güleceksiniz ama artik kendimi gidip falcilara hocalara okutup sogluk yapsinlar bana diye düsünmeye bile basladim(((((
Ayrilmayi basaran, kendini düsünebilen kizlara okadar saygim var ki! Yani tabi haksiz yere diil. Bosanmak güzel diil tabiki ama keske bende bosanmayi birak ayrilacak kadar bile yürek olsaydiHerhalde bir evlensem o insanla, tamam hayatim tamamiyle kayar Ama nedense beni herdefasinda zayif noktalarimdan vuruyor bende köpek gibi geri dönüyorum.
iyiakşamlar arkadaşlar geçmişe biraz baktım okudum yazdıklarınızı.Canım şimdi üzgün olabilirsin psikolojin kötü olabilir bunların hepsi normal zamanla içindeki burukluk acı geçiyor izi kalıyor ama şimdiki halin gibi değil.inşlh Allah karşına zamanı gelince sana değer kıymet veren senin düşüncende birini çıkarır inşllh.Herşeyin hayırlısı gerçekten
Canım şuan çok gençsen bazı şeylerin farkına varmayabilirsin.herşey toz pembe görünebilir sana üstelik şimdiden tartışmalar ve mutsuzsan bu ilişkiden pek hayır çıkmaz gibi.Öncelikle çareyi falcıda degil Allah tan iste.Dua et hayırlısını iste.Herşeyi yapanda verende Allah.Bizlere akıl vermiş zeka vermiş.Sen şimdi bunu gözünle görüyorsan mutsuz oldugunun şimdiden bilincindeysen ve bu kişi sana değer vermiyorsa evlenince üzülen sen olabilirsin.Evlilik çocuk oyuncağı degil bekarlıga benzemez.Ona göre iyi düşün kararını ver.Ve büyüklerinden özellikle annenlede paylaşabilirsin bu konuyu.Sen ilişkini herkezten daha iyi bilmen lazım çünkü sen yaşıyorsun .Ama anlattıklarına göre siz yüz göz olmuşsunuz.Lütfen üzülen yıpranan sen olma iyi düşün Allah senin için hayırlısını güzelini verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?