hem ağlarım,hem boşanırım...

...[/QUOTE]

Canım okadar moral veriyorsunki çok tşk ederim.Kesinlikle kim sıcak yuvasını bırakır.Evet o kadın gelinine yapmadığını bırakmamış.Gelinde bırakıp gitmiş.Mahallede bile kimse o kadınla doğru düzgün konuşmuyordu.Kaynanam şahitleride kendi karakterinde bulmuş.

herşey düzelecek zaman tek ilaç başka türlü olmuyor.şanslısın ailen yanında.benimde öyleydi anneme babama çok şey borçluyum.hep yanımda oldular.bende onları üzdüğüm için çok vicdan azabı çektim bütün acılarım sıkıntılarım geçti ama anneme babama duyduğum vicdan azabım bitmiyor.şimdi onları üzmüyorum hatta bu evliliğimde onların onayı olmasaydı aşık da olsam kabul etmezdim ama onayladılar :)
sabredin kızlar.....

avukatınız olması çok iyi rahat olun inş avukat tutamazlar avukat tutarlarsa onlar da güçlenir tabi ama şahitler çok önemli.seçtiğiniz şahitler eli yüzü düzgün insanlar olsun

Avukat kesin tutarlar.Çevreleri çok geniş.Şahitlerim var ama ailemle kaldığım yerden eşimin ben gönderdiği son gece halimi görenler ve bir komşum var.Bakalım ya.Onların ordan şahit bulmaları onlar için daha iyi.Onlar daha güçlü durumdalar şuan.

Canım okadar moral veriyorsunki çok tşk ederim.Kesinlikle kim sıcak yuvasını bırakır.Evet o kadın gelinine yapmadığını bırakmamış.Gelinde bırakıp gitmiş.Mahallede bile kimse o kadınla doğru düzgün konuşmuyordu.Kaynanam şahitleride kendi karakterinde bulmuş.[/QUOTE]

avukatına bütün bunları anlat herşey bilsin senin samimiyetine inansın bu çok önemli bende elimden geldiği kadar size burdan destek olmaya çalışıcam hep birlikte atlatacağız allahın izniyle nolur üzülmeyin sonra üzüldüğünüz zamanlara döktüğünüz gözyaşlarına neden o kadar kendimi üzmüşüm diye düşüneceksiniz bana güvenin....

ah canım evet ya evet..inşallah bende senin gibi mutlu olurm inşallah..Allah mutluluğunu bozmasın canım..

ben bu mahkemeyi kazanıcam ben haksızlığa uğradım adalet yerini bulacak diye düşünürsen aynen düşündüğün gibi olacak.asla onların daha güçlü olduğunu düşünme ben nasıl daha güçlü olabilirim diye düşün haklı olan sensin dua edelim haklı olan kazansın :))

ah canım evet ya evet..inşallah bende senin gibi mutlu olurm inşallah..Allah mutluluğunu bozmasın canım..

amin cnm benim aminnn allah herkese istediği aradığı mutluluğu nasip etsin.
şu mahkemeler bitsin hayatınıza yeni bir yön verin.işallah bir gün yine burda sizinde mutluluğunuzu paylaşırız

avukatına bütün bunları anlat herşey bilsin senin samimiyetine inansın bu çok önemli bende elimden geldiği kadar size burdan destek olmaya çalışıcam hep birlikte atlatacağız allahın izniyle nolur üzülmeyin sonra üzüldüğünüz zamanlara döktüğünüz gözyaşlarına neden o kadar kendimi üzmüşüm diye düşüneceksiniz bana güvenin....[/QUOTE]

Desteğin için tşk canım.Avukatıma anlatıcam evet.karşı taraf uzatmaz inş.Senelerce sürünmeyiz mahkemelerde.Para varya işin ucunda uzar gibi geliyor.

Alexxx aşıcaz bunları canım değilmi :) Sadece birer anı olarak kalıcaklar...............

inşallah canım yaa..inşallah..mutlulukarımızı paylaşıcaz burda ınsallah...[/QUOTE]

iyiakşamlar arkadaşlar geçmişe biraz baktım okudum yazdıklarınızı.Canım şimdi üzgün olabilirsin psikolojin kötü olabilir bunların hepsi normal zamanla içindeki burukluk acı geçiyor izi kalıyor ama şimdiki halin gibi değil.inşlh Allah karşına zamanı gelince sana değer kıymet veren senin düşüncende birini çıkarır inşllh.Herşeyin hayırlısı gerçekten

Slmms

kizlar bisey sorucam...evlenmeden önce nekadar ciktiniz eslerinizle ve bu süre icinde beraberliginiz nasildi??? Evlenirken icinizdeki his nasildi?? Yani evet dogru yapiyorum kesinliklemi yoksa acaaabaaaalarmi daha agirdi????

Cok ama cok karisik ve mutsuz bir beraberligim var. Ve gecen yilin sonundan bugüne kadar 3 kez ayrildik. Cocuk oyuncagina döndü ve artik saygi ve seviye diye biseyde kalmadi. Gücümse hic. Diblerdeyim güleceksiniz ama artik kendimi gidip falcilara hocalara okutup sogluk yapsinlar bana diye düsünmeye bile basladim (((((

Ayrilmayi basaran, kendini düsünebilen kizlara okadar saygim var ki! Yani tabi haksiz yere diil. Bosanmak güzel diil tabiki ama keske bende bosanmayi birak ayrilacak kadar bile yürek olsaydi Herhalde bir evlensem o insanla, tamam hayatim tamamiyle kayar Ama nedense beni herdefasinda zayif noktalarimdan vuruyor bende köpek gibi geri dönüyorum.

Canım şuan çok gençsen bazı şeylerin farkına varmayabilirsin.herşey toz pembe görünebilir sana üstelik şimdiden tartışmalar ve mutsuzsan bu ilişkiden pek hayır çıkmaz gibi.Öncelikle çareyi falcıda degil Allah tan iste.Dua et hayırlısını iste.Herşeyi yapanda verende Allah.Bizlere akıl vermiş zeka vermiş.Sen şimdi bunu gözünle görüyorsan mutsuz oldugunun şimdiden bilincindeysen ve bu kişi sana değer vermiyorsa evlenince üzülen sen olabilirsin.Evlilik çocuk oyuncağı degil bekarlıga benzemez.Ona göre iyi düşün kararını ver.Ve büyüklerinden özellikle annenlede paylaşabilirsin bu konuyu.Sen ilişkini herkezten daha iyi bilmen lazım çünkü sen yaşıyorsun .Ama anlattıklarına göre siz yüz göz olmuşsunuz.Lütfen üzülen yıpranan sen olma iyi düşün Allah senin için hayırlısını güzelini verir inşallah

Canım herkes öncelikle mutlu olmak için evleniyor.Ama olmyuncada olmuyor malesef.Sevgiliyken yada nişanlıyken bence tanıyamıyorsun.Evlendikten sonra aynı eve girince değişiyor herşey.Bu herkes için geçerli değil ama benimki öyleydi :)Canım daha şimdiden bunları yaşıyorsunuz yol yakınken dön derim.Evlenip ayrılmaktansa....Böylesi daha iyi olur inan.Kimse vazgeçilmez değilkii....

inşallah canım..saol desteğin için..

Amiin. Tabiki allahtan hayirlisi. Cok dua edip hayirlisini diliyorum zaten. Ama bazen insan kendini nedense cok caresiz hissediyor. Annemi bu ise karistirmak ve üzmek istemiyorum. Biz evet baya bi yüz göz olduk. Yaklasik bir aydan beri ayriydik ve dün artik iyice sacmaladi, iste neymis bi haber alicakmisim, vijdan azabindan ölcekmisim, ve nedeni benmisim. Bu ne yaaa??? Simdi konusuyoruz yine. Topu bana atmis, artik bendeymis herseyi düzeltmek. Ama birde diyo iste nisanli olmus olsaydik bazi seyler cok farkli olurmus, ozaman herkez bilirmis nisanli oldugumuzu felan filan. Bana yaptigi ilk teklifini iste bisekilde red etmistim. Onun icin bosanacak arkadaslara sordum, yani önceden iliskileri sorunlumuydu da sonra bosanma noktasina geldiler yani evlendikten sonra düzelmedi? Bizim simdiden kavgalarimiz hic eksik olmuyorki...ben zamanla degisir diye beklerken yillar gecti hala....

bende konuya şöyle bi giriş yapayım;
biz evlenmeden önce hiçbir sorunumuz yokken evlendikten sonra sorunsuz hiç bir günümüz geçmedi neredeyse hele çocuk olduktansonra iyice kötüleşri ama yıllar geçtikçe ikimizde olgunlaştık bazı şeylerin farkına vardık ve evliliğimizi bir şekilde sürdürüyoruz.
yani demem o ki evlenmeden önce hiç bir sorunun olmasa bile evlendikten sonra işler karışabiliyor.sen eğer evlenmeden bu
sorunları yaşamaya başlamışsan bile bile LADES deme derim.
evlilik gerçekten çok zor ve pek çok şeyi kabullenmek zorunda kalıyorsun.
değil ki evlenmeden bunları yaşamışsan hiç düşünme ayrıl.
evlenince hiç bir şey düzelmez dahada kötüye gider.çünkü her günün dipdibe geçecek.
aile sorunları daha başka sorunlar araya girecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…