- Konu Sahibi suskunmelek725
-
Slm kizlar buraya konu actim cunku en cok okunan bolum ltfen bna yardim edin 13 gundur dogum yaptim gogusle rim paramparca emziremiyorum bebegimde acliktan agliyo bnde emzirememektn kndimi cok kotu hissediyorum bi care lutfenn
Slm kizlar buraya konu actim cunku en cok okunan bolum ltfen bna yardim edin 13 gundur dogum yaptim gogusle rim paramparca emziremiyorum bebegimde acliktan agliyo bnde emzirememektn kndimi cok kotu hissediyorum bi care lutfenn
Yorumlar icin saolun kizlar lansinoh kullaniyorum fayda etmiyo gogus kalkanida bebegim almiyo goguslerim tas gibi olmus sirtima vuruyo agrisibide tahini deniy balmumu da diolar deneyen oldumu
Yorumlar icin saolun kizlar lansinoh kullaniyorum fayda etmiyo gogus kalkanida bebegim almiyo goguslerim tas gibi olmus sirtima vuruyo agrisibide tahini deniy balmumu da diolar deneyen oldumu
Anne bebek hemsiresi olarak size tavsiyem, gogus icin uretilmis krem kullanmaniz. Lanolin Turkiye'de varmis, bilmiyordum. O kremi oneririm.
Onun yaninda emzirmeye ara verin, onun yerine pompayla sagarak bebege verin. Uclar iyilesene kadar pompa kullanin.
Bebek emzirmek icin aci cekmek zorunda degilsiniz. Dogru pozisyonda emzirmek acisiz olur. Dogru emzirmede hissettiginiz sey sadece gogus uclarinizin bile degil, goguslerinizin cekilmesi olmali, aci degil. Bebek ozellikle isirmiyorsa tabii. Yani emzirmek acili birsey degil. Bu kadar acidigina gore demek ki birseyleri yanlis yapiyorsunuz. Profesyonel yardim da alabilirseniz alin, dogru pozisyonu gostersinler size. Ben su kadar soyleyebilirim. Bebege sadece meme ucu degil, agzina alabildigi kadar meme verilmelidir. Cogu kadin sadece ucunu verdigi icin meme ucu acisi ceker.
Emzirmek demek parcalanmis gogusler demek anlamina gelmiyor. Bu eziyeti normal kabul etmeyin. Duzeltmeye bakin.
Allah anali babali buyutsun ins rabbim hayirli evlat eylesin....bende yeni dogum yaptim kendi sutumu surekli gogus ucuma surdum cok iyi geldi...arkadaslarinda dediği gibi sakin pes etme emzir zamanla ogreniyo insan nasil daha iyi emzirilir...
Butun ucu vermeye calisiyorum ama olmuyo acidan basimi duvarlara vuruyorum resmen bide emzirmeden sonra acayip derecede bi agri oluyo goguslerimde ndn acba
cnm nerdeyse her annenın yaklaşık bırkaç hafta yasadıgı sorun bu malesef.bende bıldıklerımı yazayım bende lansolın fayda etmedı garmastan pomat daha ıyı geldı. bır tanıdıgıma dokturu eczaneden e vıtamını al del göğüslerıne sür demış ve bu ıyı gelmış. hepsını dene
facebook kullanıyorsan "hamıle ve çoçuklu hanımlar ıcın bılgıler" ısımlı bır grup var.orda bu sorunu yasayan anneler bılgı paylaşımında cok bulunuyorlar.uye ol göz at derım
bol sütlü gunler ınş ağrısız sızısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?