- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi suskunmelek725
-
Tmm saol cnm bkarm amin ins iyilesirde emzirmenin tadini cikartirim
Saol cnm amin iyilestimi seninkiler kndi sutunu surunce
Slm kizlar buraya konu actim cunku en cok okunan bolum ltfen bna yardim edin 13 gundur dogum yaptim gogusle rim paramparca emziremiyorum bebegimde acliktan agliyo bnde emzirememektn kndimi cok kotu hissediyorum bi care lutfenn
Tum kremleri denemistim..Slm kizlar buraya konu actim cunku en cok okunan bolum ltfen bna yardim edin 13 gundur dogum yaptim gogusle rim paramparca emziremiyorum bebegimde acliktan agliyo bnde emzirememektn kndimi cok kotu hissediyorum bi care lutfenn
bebisini Allah bagislasin.
bende ayni sorunu yasadim.cok aci veriyordu gercekten.
bebisim su an 47 gunluk Allahin izniyle atlatmak uzereyim.
gogus kalkanini gec aldim pek isime yaramadi ama ilk zamanlar belki yarardi iyilesmeye basladiktan sonra almistim.
lansinoh bana yaramadi.sizma zeytin yagi kullandim.daha iyiydi
silikon uc bebegimin midesini bulandirdi.degisik kremler de pek yaramadi.
garmester kullanmadim ama
tavsiyelerim bunlar :)
ama galiba zaman en buyuk ilac.
gun gun duzeliyor be canim.
umarim yaninda buyuklarin vardir.
Tum kremleri denemistim..
Tek ise yarayan gercek zeytinyagini kaynatip,sogutup,gogsume surmek olmustu...bebek icinde zarari yok,emzirmeden once yikamak filan gerekmiyo..ayni islem bebeklerde pisik icinde uygulaniyo..faydasini gorursun umarim.
aynen oyle cnm zamanla duzelecek yanimda kaynanam var beraber bakiyoiz bu agri beni bitiriyor allah yardimcimiz olsun silikon uc benimde bebgim midesini bulandirdi lansinoh banada yaramadi zeytin yagini nasil kullandin gogyus pedi kullanimmi
Slm kizlar buraya konu actim cunku en cok okunan bolum ltfen bna yardim edin 13 gundur dogum yaptim gogusle rim paramparca emziremiyorum bebegimde acliktan agliyo bnde emzirememektn kndimi cok kotu hissediyorum bi care lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?