Hem çalışıp hem de GSF hazırlanmak...

GizliBirUye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
148
96
13
GSF'ye girmek istiyorum. Kursa gitmeden evde çalışarak kazanabilir miyim sizce? Aynı zamanda bir işte çalışıyorum ama çok yorucu değil. Maaşım artınca ayrı eve çıkmak istiyorum. Bu isteklerim çok uçuk değilse artık plan program yapıp sınava çalışmaya başlamam lazım. Hem çalışıp hem okumak zor biliyorum ama iş ve üniversite arasında fazla mesafe yok ulaşım sıkıntısı yaşamayacağım.

Güzel sanatlar fakültesi. YGS artı yetenek sınavı ile giriliyor.

Temelin varsa ygs yi geçersin belki de yetenek için kurs önemli

Yani her yerin sınavı ayrı tarz oluyor

Beklentileri vs anlatıyorlar ya da şu konuyu söyleyince şu unsurları arıyorlar gibi tüyo veriyorlar

Bol bol cizim yaparsan neden olmasin elin iyiyse kurs olmadanda olur ama bol bol kompozisyon ciz bunlari cok yaptiriyolar sinavda mesela bi banka nin atmsinin ustundeki kameradan bakiyomussun gibi dusun kameranin aldigi olcude cizim yap yada bi minubusun dikiz aynasindan yansiyanlari vs...yani ornek olsun diye diyorum bu tarz kompozisyonlar istiyolar yetenek sinavinda

Sinavlarda cizimlerin belli kurallari, puf noktalari vardir. Fotograf gibi cizsenizde istenilen seyler olmadiktan sonra iyi bir yer kazanamazsiniz. Gsf cok farkli bir olay, calisma saatlerin, tempon vs girmek istedigin okulla bile direk baglantili. Mesela mimar sinan dersen evde cizmekle olmaz derim ama kucuk bir sehirde yada ozel unide burssuz dersen neden olmasin derim, gibi. Soeun maddiyatsa youtube dan video izleyin ve calisin en kotu. Yada gsf fakultesindeki hocalarla konusun maddi durumunuzun kursa yetmeyecegini bu yuzden derse en azindan bir kac kere girip birseyler ogrenmek istediginizi soyleyin belki izin verir.
Kazanmak istediginiz okul hangisi?

Sinavlarda cizimlerin belli kurallari, puf noktalari vardir. Fotograf gibi cizsenizde istenilen seyler olmadiktan sonra iyi bir yer kazanamazsiniz. Gsf cok farkli bir olay, calisma saatlerin, tempon vs girmek istedigin okulla bile direk baglantili. Mesela mimar sinan dersen evde cizmekle olmaz derim ama kucuk bir sehirde yada ozel unide burssuz dersen neden olmasin derim, gibi. Soeun maddiyatsa youtube dan video izleyin ve calisin en kotu. Yada gsf fakultesindeki hocalarla konusun maddi durumunuzun kursa yetmeyecegini bu yuzden derse en azindan bir kac kere girip birseyler ogrenmek istediginizi soyleyin belki izin verir.
Kazanmak istediginiz okul hangisi?

GSF hazırlık kitabı aldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. Kendi yaşadığım şehirde okuyabilirim devlet üniversitesi. Sınava 2, 3 ay kala üniversitenin kursu açılıyor ona katılmayı düşünüyorum. Kursa gitmeden evde kendim çalışarak başarabilir miyim bilmiyorum. Çizim için günde 3 saatten fazla zaman ayıramam ve henüz kompozisyon çizmeye geçmedim perspektif çalışıyorum (kararsızlığımdan dolayı uzun bir süre ara vermiştim tekrar kaldığım yerden devam edeceğim).

GSF hazırlık kitabı aldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. Kendi yaşadığım şehirde okuyabilirim devlet üniversitesi. Sınava 2, 3 ay kala üniversitenin kursu açılıyor ona katılmayı düşünüyorum. Kursa gitmeden evde kendim çalışarak başarabilir miyim bilmiyorum. Çizim için günde 3 saatten fazla zaman ayıramam ve henüz kompozisyon çizmeye geçmedim perspektif çalışıyorum (kararsızlığımdan dolayı uzun bir süre ara vermiştim tekrar kaldığım yerden devam edeceğim).

Eger okulun ismini soylerseniz size nasil bir yol izlemeniz gerektiginde yardimci olabilirim

Back
X