antika sizde bir bakmışınız sünnet salonları bakıyonuz..
canım biz ilk olarak eşimin patronun isteği üzerine almiraya baktık,
2 salon bize uygun, diğeri yani havuz başı olan hem çok büyük hemde fitaı iki katıymışş.
ama fiat konusunu görüşemedik yılbaşı dolasıyla çok yoğun bir tempo içindeler,o bölüme bakan bayanda pazar günleri orada bulunmadığı için bilgi aalamadık eşim bir ara bakıcak bugün, bir an önce karar vermek lazım..
daha şimdiden masalar hazırlanıyordu..büyülendim en beğendiğim salonu en altkattakiydi,
acayip güzel dekore edilmiş..450 600 kişilk alıyormuşş.
neyse oradan çıktık,anneme gidiyoruz prensesin önünden geçtik oarayada bakalım dedim ters yolda kaldık boşver dedi..sonra ilerlerken goldun önünden geçerken burada bari dur dedim..
eşimin arkadaşının orada düğünü olmuştu,çok güzel yenilenmiş,neyse durdu içeri girdik oarada her detayı öğrendik fiat konusunu yemek fiatlarını hepsini öğrendik,
teras katı tercihi oldu kocamın bayan anlatıkça ben büyülendim pasta içinden güvercin çıkması havai fişek falan,
teras katta bu gibi patlayıcılar sebest olduğu için sınırsız olarak o gece patlayabilinirmiş.slaytıda seyrettik.başkada biryere bakmadı birde atalaya girmek çok istedim ama benim koca bu kadar uyuz işte,,heryere girip çıkmaya gerek yok dedi,,:95:yani böyle şimdiilik netleşen bazı şeyelr var kafada ama şu otledki fiatalrı alsın bakalım kociş o zaman belli olacak eşimin kafasında almira var,,
kafasınada patronu sokmuş.bakalım hayırlsıı
bende goldu beğendim hem havai fişek hem pasta içi gvüvercinler.hem hacivat karagöz oyunları hem palyonço,mehter takımı yada mevlana düşünüyor eşim onalrın anlaşmalı olduğu yerlerde varmışş bunların hepsi goldda olacak 12 haziranda boşmuş.teras kattakilerde 23 temmuz boş kalmış onun dışında ful dolu..alimarada bakalım boş yer varmı fiatalrı nasıl bunalrı konuşacak buügn kocam..
ayyy çok yazmışım vallah şimdi farketiim düğünden konu açılınca kendimi kaybediyorum..