Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar neler yapıyosunuz bizde akşam üstü çıktık gezmeye as merkeze ordanda özdileğe duru gezdi eğlendi bende bugün anne olmanın insanın kendinin unutturduğunu fark ettim elimde değil ne bakarsam ne alırsam sadece duruya bakıyorum ayyyy iyi ki varrr çok şanslıyız gerçekten ahyatuğcum allahım sağlıklı evlatlar nasib etti bizlere

ahyatuğcum bende katılayım bu oyuna 2010 bence 10 numara bi yıl oldu
27 kilo vermemle bu yıla damgayı vurdum resmen en mutlu olduğum olay
en kötüsü son ayda annemin ayağıydı allahım beterinden korusun ama çok üzüldüm
tatile giderkende terminalde hüzünlendiğim andı
1 hafta nasıl kalıcam geçmez yapamam diyordum ama geçti bitti bile bi daha hiç ayrılamam kuzumdan bu kadar

ahhh sedacım aynı şey bende de var. ne zamandır alışveriş yapmadım deyip herifi tırtıklıyorum göyya kendime alıcam aslında almamda gerekiyo ama bi bakıyom Devrim'i donatıp dönmüşüm :1:
birde alışveriş olayını sevmiyorum hiç sanırım onunda etkisi var. ee sıfır bedene bişey yokki anacım hele bu yıl iyice ayvayı yedim modanın son trendi balık etli hatunlarmış :50:sıfır bedenler trentken çocuk mağazasına reyonlarına yolluyolardı şimdi bebe bölümünden giyincem heralde :1:
şaka bi yanada gerçekten bi gün kendim için çıkmam lazım ve birinin beni çocuk mağazalarından uzak tutması. herif benle gelmiyo artık çünkü delirtiyorum onu konu kıyafetse çok cimriyim. tam tamam bu güzel diyorum sonra dönüp bunların kumaşı ne kadar kaça dikiliyo ama burda kaça satılıyo bu para buna verilirmi deyip çıkıyorum dışarı adamda deliriyo haklı olarak :9: ama napim buda benim kötü huyum. hiç kıyamıyorum giyime verdiğim paraya. bide bunu yapıp sonra tüm o kıyamadığım paraları kuyumcuya yada kitapçıya bırakmıyommu iyice sinirleniyo :1: napim onlarda benim takıntım :17: hele o yüzükler ayyyy farketmişsinizdir zaten üç tanesi hiç çıkmaz parmaklarımdan ama bazen iyice abartırım 10 parmak birden dolar :1: hatta yazın ayak parmaklarım dahil :1: eyse çenem düştü sabah sabah çamaşırları beklerkene lak lak edecek yer arıyom.

antika sizde bir bakmışınız sünnet salonları bakıyonuz..
canım biz ilk olarak eşimin patronun isteği üzerine almiraya baktık,
2 salon bize uygun, diğeri yani havuz başı olan hem çok büyük hemde fitaı iki katıymışş.
ama fiat konusunu görüşemedik yılbaşı dolasıyla çok yoğun bir tempo içindeler,o bölüme bakan bayanda pazar günleri orada bulunmadığı için bilgi aalamadık eşim bir ara bakıcak bugün, bir an önce karar vermek lazım..
daha şimdiden masalar hazırlanıyordu..büyülendim en beğendiğim salonu en altkattakiydi,
acayip güzel dekore edilmiş..450 600 kişilk alıyormuşş.
neyse oradan çıktık,anneme gidiyoruz prensesin önünden geçtik oarayada bakalım dedim ters yolda kaldık boşver dedi..sonra ilerlerken goldun önünden geçerken burada bari dur dedim..
eşimin arkadaşının orada düğünü olmuştu,çok güzel yenilenmiş,neyse durdu içeri girdik oarada her detayı öğrendik fiat konusunu yemek fiatlarını hepsini öğrendik,
teras katı tercihi oldu kocamın bayan anlatıkça ben büyülendim pasta içinden güvercin çıkması havai fişek falan,
teras katta bu gibi patlayıcılar sebest olduğu için sınırsız olarak o gece patlayabilinirmiş.slaytıda seyrettik.başkada biryere bakmadı birde atalaya girmek çok istedim ama benim koca bu kadar uyuz işte,,heryere girip çıkmaya gerek yok dedi,,:95:yani böyle şimdiilik netleşen bazı şeyelr var kafada ama şu otledki fiatalrı alsın bakalım kociş o zaman belli olacak eşimin kafasında almira var,,
kafasınada patronu sokmuş.bakalım hayırlsıı
bende goldu beğendim hem havai fişek hem pasta içi gvüvercinler.hem hacivat karagöz oyunları hem palyonço,mehter takımı yada mevlana düşünüyor eşim onalrın anlaşmalı olduğu yerlerde varmışş bunların hepsi goldda olacak 12 haziranda boşmuş.teras kattakilerde 23 temmuz boş kalmış onun dışında ful dolu..alimarada bakalım boş yer varmı fiatalrı nasıl bunalrı konuşacak buügn kocam..
ayyy çok yazmışım vallah şimdi farketiim düğünden konu açılınca kendimi kaybediyorum..

ahyatu güzel fikir canım bende hemen paylaşayım:
tatile giderken oğlumdan ayrılamamam halen gözümün önünde onun özlemi tatliden zevk alamam herne kadar gzüelde geçse hep aklımda küçük adamım vardı.onu unutamaıyorum..onsuz 1 hafta dile kolay..güzel olayda tatil sonrası arabamızı satıp, çok istediğimiz beğendiğimiz arabamızı almak oldu,,
başka başka:39:hıı untmadan kötü olay olarak evimden ayrılmakk o bana çok koydu halen aklımdan çıkmıyor.
pişmanlıkta yaşıyorum içten içten ordaki çevrem arkadaşlarım hepsi yanımdaydı burada kimsem yok:43:başkaaa aklıma geilrse yine devam ederimm..
arda ayaklarımda uyuyor ayaklarım ağırdı şunu yatırayım aklıma gelirse açarım yine..
ama 2011den beklentim okadar çokkiiii:52:

günaydın lar herkese.ahyatucum benimde en kötü anım anaannemi kızımın doğumundan bir ay önce kaybettik.en mutlu anım kızımın dünyaya gelmesi oldu.iki yıldır karar verememişken arabamızı değiştirdik.oğluşum okula başladı.babaannemide bu yaz kaybettik.anlıycan acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.
canım bende iki çocuğum olunca kendimi daha bir olgunmu desem yaşlımı desem işte öyle hissetmeye başladım nedense.
antikam sorma avansımı alır almaz bende alışverişe çıktım.çok seviyorum alışveriş yapmayı .oğluşumla birlikte gittik.ne beğendiysem aldım ona.eşim olsaydı yanımda bu kadarına izin vermezdi.nerdeyse parasız dönecektik eve.ama acayip rahatlatıyor insanı sinir filan kalmıyo.çok oturdum burda yine ben kaçıyorum anacım hadi bayyyyyyyyy

birde kayınpederimi kaybettik oda 2010 yılının en acısı oldu.

kızlar şu faceye eklediğim bişey var ilginç video diye onaq bakmanızı istiytorum..
resmen insanın çini okuyor ya nsıl oluyor vallah anlamadım.oğlumada yaptırdım ondada bildi eşime gösterdim eşimin ne düşündüğünüde bildi ayyy :52:ürktüm gerçi biraz
sizde deneyin bakalım içinizden geçeni tahmin edebilecekmi..

bu arada kk.danda kutlayım.ahyatucum doğum günün kutlu olsun sağlıkla huzurla kızlarınla eşinle nice nice yıllara canımm..

kaderim düğün telaşları başlamış şimdiden allah kolaylık versin.tatlı masraflı telaşlar.ben iki yıl sonra kına gecesi ve ertesi günü mevlüt düşünüyorum bizde öyle yapıyorlar sanırım daha uygun oacak bizim için.arladaşımında oğlu var melodiyi düşünüyor oda.fiyat konuşmamışlar daha tarih belli değil ama salon düğünü istiyor.şaka maka paşalar büyüdü

slm hanımlar ben geldim dğn gece geldim okudum biraz ama yazamadım baş ağrısından ölüyordum çünkü 2 apranax zor kesti elifangel bekledik bekledik sizden ses yok saat 2 ye geliyotdu artık dedim arayaalım merak ettim herkes bekledi tabi beklemezlermi büyükannem hazırlık aptı öylenlik onlarda yiycektik akşama bizde sorun değil siz dinlenin iyi olunda
sonra acayip kolay geldik işimiz çok rast gitti 7 de evimizdeydik

ilknurcum öncelikle hoşgeldin cnm çok merak ettik seni bu arada doktorumuz aynı bizde ümt beye gidiyyoruz çok ilgili
2010 benim içinde güsel bir yıldı bisürü mutluluk yaşadım oğlumun emeklemesi yürürmesi büyümesine doğum gününe şahit oldum en güsel anlarını yaşadım anneliğin huzurunu yaşadım diyebilirim eşimle birbirimize daha bir kenetlendik aile olmanın öneminii küçüğümüzle dahada anladık diyebilirim
sonra kardeşimi evlendirdik biraz hüzünlü ama bir okadarda mutluluklarıyla mutlu olduk anca oğlumu everdik elifangılın bebek haberine sevindik yani 2010 bana hep güsellikleri yaşattı inş. 2011 dede güsellikleri yaşarız

sağol kaderim teşekkür ederim bugün bir yaş daha yaşlandım sanırımm.. 2010 yılı herkez için hayatında izler bırakmış iyisiyle kötüsüyle...

kaderim düğün telaşları başlamış şimdiden allah kolaylık versin.tatlı masraflı telaşlar.ben iki yıl sonra kına gecesi ve ertesi günü mevlüt düşünüyorum bizde öyle yapıyorlar sanırım daha uygun oacak bizim için.arladaşımında oğlu var melodiyi düşünüyor oda.fiyat konuşmamışlar daha tarih belli değil ama salon düğünü istiyor.şaka maka paşalar büyüdü

sağol canım benim,,melodide çok güzel teras bölümü özellikle bakalım kısmetimizde neresi varsa orası olacak elbet
ilknurcum benden sonra sıra sende,

slm hanımlar ben geldim dğn gece geldim okudum biraz ama yazamadım baş ağrısından ölüyordum çünkü 2 apranax zor kesti elifangel bekledik bekledik sizden ses yok saat 2 ye geliyotdu artık dedim arayaalım merak ettim herkes bekledi tabi beklemezlermi büyükannem hazırlık aptı öylenlik onlarda yiycektik akşama bizde sorun değil siz dinlenin iyi olunda
sonra acayip kolay geldik işimiz çok rast gitti 7 de evimizdeydik

ilknurcum öncelikle hoşgeldin cnm çok merak ettik seni bu arada doktorumuz aynı bizde ümt beye gidiyyoruz çok ilgili
2010 benim içinde güsel bir yıldı bisürü mutluluk yaşadım oğlumun emeklemesi yürürmesi büyümesine doğum gününe şahit oldum en güsel anlarını yaşadım anneliğin huzurunu yaşadım diyebilirim eşimle birbirimize daha bir kenetlendik aile olmanın öneminii küçüğümüzle dahada anladık diyebilirim
sonra kardeşimi evlendirdik biraz hüzünlü ama bir okadarda mutluluklarıyla mutlu olduk anca oğlumu everdik elifangılın bebek haberine sevindik yani 2010 bana hep güsellikleri yaşattı inş. 2011 dede güsellikleri yaşarız

goş geldin canım

leadangel hoşgeldin canım.tuğkanım nasıl değişiklik olmuştur onun içinde karacabey.
ahyatucum doğum günün kutlu olsun canım.nice güzel yıllara......
kaderim benim hazırlıklara şimdiden başlamam lazım.çocuk odası alınacak daha.ama ikna edemedim benimkini.şubattan önce olmaz diyor.zaten bir yılda ancak onun taksiti evde perdeydi halıydı değişecek.ohooo baya işim var benim.aman düşünmeyeyim en iyisi.işe gidicem biraz sonra.hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım genelde öyle oluyor senin dediğin gibi bizdede, kına ertesi akşam mevlüt düşündük bizde
ama sonra baktım herkez düğün salonunda hepsini yapıyor..
mevlüt ardından eğlence,eşimde asla öyle istemiyor.
nasıl olacak bilemiyorum..

ahyatucum nice mutlu senelere canım.
leadangel hoşgeldiniz güzelimmm.
kaderim atalayın hemen altında eskiden okul olan bir yer vardı ismini hatırlayamıyorum şu anda cadde üstünde orayada bi bakın derim canım geçen yaz orda bir düüne katıldık goldda çok daha güzel canım tavsiye ederim. yada açık hava olur dersen bak paşa çiftliğindede çk güzel kır düğünü organizasyonları yapılıyor onuda tavsiye ederim. yada yol sorun değil diyecek olursan dağ yolunda palanın yerinide tavsiye edebilirim hatta orayı düşünürseniz yardımcıda olmaya çalışırım sahipleri babamın tanıdıkları. ayrıca eşine katııyorum canım hepsi bir arada gerçekten hiç hoş olmuyor tabi bu benim fikrim. çok afadersiniz ama önce Allah sonra yallah der gibi geliyo bana o durum.
bizim hayaller o konuda baya büyük o yüzden naparız hepsini gerçekleştirebilirmiyiz bilmiyorum. ama benim düşüncemde kına gecesi bayanlara salonda eğlence yapılrken erkeklerede camii de mevlüt okutmak. camii de olmasının sebebi ise karşımızdaki camiiyi rahmetli dedem yaptırmış ve torunlarının cemiyet mevlütlerinin orda okunmasını çok istemiş. bizde bu bir gelenek gbi oldu anne tarafımda Allah nasip ederse bende oğlumun mevlütünü orda okutmak istiyorum. düğünde ise Allah biliyo ya tamamen kendim hazırlamak istiyorum organizasyonu. yani oynayacak ekip, çalacak mehteran takımı. zaten tutupta hayatta onların tavsiye edeceği saçma sapan bir gurubu oraya çıkartmam. hş ben çıkarsam bile bizim arkadaşlar ellerinden kılıç kalkanı alır bu böle değil böle oynanır deyip kovalarlar :1: ki eşimde başı çeker. eee kaç sene kol başılık yaptı kılıç kalkan ekiplerinde. zaten olursa giyeceklerimiz bile ona uygun olacak hatta devrim'im sünnetliğini daha şimdiden kendimiz tasarlıyoruz.

vallhi kaderim allah kolaylık versin en zoru zaten ne yapacağına karra vermek plan oldumu yer şekil aktivite seni yönlendiriyolar zaten benimde hiç öyle geniş hayallerim yok vallhi önce yemek sonra düğün olur yüksek ihtimalle ama kaderim sizde nasıl bilmiyorum eşimgil tarafında sünettler bir meylüt hayde olurmuş o yüzden o hiç sünet cemiyetinin bukadar abartılması taraftarı değil ama gidip gördükçe mecbur kalıcaz gibi diyor karacabey tarafında sağdıçlık vardır sünnetlerde daha minicikten 1 gömlek veya tişörtle gelir davetiye bunun anlamı sadfıç çağırıldığındır dolayısıyla sende aynı durumu karşı tarafa yapmaya mecbur kalırsın ben eşime diyorum seneye başlarlar tuğkanı sağdıç çağırmaya
bana kalsa köyde geniş geniş verelim yemeğimizi bizde mutlaka cemiyetlerde en az 1000 kişilik yemek olur sonrada köy meydanında bir köy düğünü haydi :64:

ohh antika sizin sünnet planları hazır bile,
bu arada adem serbesti tanıyorsundur o halde sen, burfemin sahibi benim oğlumda orada 3 yıl forklor oynadı,adem serbesti tanımayan yok çünkü,alanında tabi, süper sabırlı bir dans hocası..4.4lük öğretiyor.
bu dans hocalarına ben sabır diliyorum işleri gerçekten çok zor, biri ileri giderken biri geri gidiyor,

ledangel bizde her türlü yapan var önce mevlüt sonra eğlence yada bir akşam kına ertesi akşam mehter takımı,mevlüt vs..oluyor yani nasıl yaparsan öyle oluyor..
bu ara mehter takımı mevlanasız olmayan sünnet cemiyeti yok neredeyse hangi sünnet düğününe gittiiysek ya mehter yada mevlana var resmen büyüleniyoruz seyrederken nasıl coşkulu güzel oluyor hastayım özelikle mehter müziği çıkınca nedense bir duygulanma yaşıyorum,,
bu sene abimin oğluşalrınında sünneti var ama önce başı biz çekicez onlarda sukay parkı düşünüyor..
bu sene ciddi anlmada sünnet düğünü var arkadaşlarımın akrabalarmızın 2011 bol sünnetli geçecek bize
antika canım benim eşimin kafasında bazı şeyelr netleşmeden başka düğün salonu bakmak istemiyor yoksa bursada o kadar çokki düğün salonu ve artık hepside gayet güzell
hepsi yenilendi.seç seç beğen all.

selam kızlar canım çok sıkkın öyküm çok hasta doktordan geldik şimdi
gündür ateş öksürük yavrumun sesi kısıldı resmen burun akıntısı fena halde yatıyo yavrum doktorumuz muhtemelen birinden virüs geçmiştir dedi kanda ki enfeksiyonda normalin biraz üstündeydi :( sonuç=antibiyotik malesef :(
muhtemelen yarın sabah başlıcam ilaçlara uyudu yavrum artık uyanmaz
bebişlere iyi bakın görüşürüz

Back
X