Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

bu arada kızlar yarın , tabi artık bu gün oldu bi dünya işim var ama ben gecenin ikisinde hortlak gibi fırladım yataktan uyku tutmuyo bir türlü yarın once şeyi nasıl yetiştircem hiç bilmiyom bu kafayla. bu arada yarın akşamın menüsü baklım beyenecekmsiniz;
güveç (goncam için o sver)
avcı böreği ( babam için )
sarma ( annem için )
kıymalı şehriye çorbası ( buda minik kuşum için o çok seviyo ayyy artık sıraya girmeye başladı :31: )
ertesi sabah içinde yarından hazırlık yapmam lazım akşam yapamam en çokta o geriyoama o menüyü çok kısıtlı tutucam;
tepsi böreği, tuzlu ve tatlı kurabiye, peynirli poğaça, kek. zaten kahvaltıda hazırlıycam yeter heralde.
nilimsi bu arada canım hemen dibinde yeri var sen yermi arıyon. ulumay müzasinde ebru dersleri veriliyordu geçtiğimiz senelerde bildiğim kadarıyla halende var.o olmazsa busmek'in ara dönem kayıtları var yeri sana biraz uzak ama merinos parkındalar. birde setbaşının hemen altında ırgandıda özel ders veren bir yer var canım orayada arkadaşlarımdan biri gidiyor dur ben sana tam yerini öğrenir bildiririm. ebruu çok güzel bir sanat dalı canım ama çok sabır işi bak benden sölemesi bir dönem mraktan gidip izlemişliğim var.
hadiyin bakalım kızlar yeni yılda yeni ufuklara, yeni açılacak kapılara, her şey gönlümüzce olsun ve dostluğumuz daim olsun.:kkk:

yeni yıl hepimize sağlık getirsin kuzucuklarımız hiç hasta olmasın
yanında mutluluk huzur bol bol kazanç ve bereket allahım ağzımızın tadını hiç bozmasın antikamın dediği gibi burda ki dostluğumuz bir ömür sürer inşallahhhhhh ben hepinizi çok seviyorum
İYİ SENELER

kızlar düşündüm taşındım pazar duruya doğum günü yapıcam aile içinde
salıda hep beraber kutlayalım ne dersiniz müsaitmisiniz gelebilirmisiniz???

Ayy felaket işim var, nasıl yetişecek bilmiyorum.

Ev işleri daha yeni bitti. Yıkanıcam, kuaföre gidicem, akşam için hazırlıklar var.
Tüm kuzenler bir arada olacağız. Dayım ve yengem evi bizlere bırakıp dağa gittiler.

Allah aileme zeval vermesin. Kalabalık kadar güzel bir şey yok ya. Bi ev dolusu insan oluyoruz. Herkes mutlu mesut :16:

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

Sedacım, canım msj arkadaşım. Bende seni çok seviyorum :69:

nilimsi ebru işi sanat ve sabır işi bana göre değil.
antika maşllah bilmediği yok bir sürü yer söylemiş sana,
nilimsi cimcimemde bahsetti altın ceylandan ama kişi başı tam net vermeyim yanlış olur
ama 45 60 arası hatta seçilen menüye göre artabiliyor. almiraya yakın bir fiat açıkçası 500 yada 600 kişi olarak hesaplanırsa bir de mekan yeri ooo bayağı tutuyor..yoksa isterdim tabi altın ceylanda yapmayı..
cimcime çağırmammı sizi hiç kk ekibi oalrak davetiye göndericem
tatile çıkmaz kimse özelikle istediğimiz tarih haziranın ikinci haftasıydı okullar açıkken
istedimki herkez burada olsun diye yoksa karneyi aldığı gibi herkez tatillerde oluyor..
haziran 10 cuma birde 12 pazar akşamı boşş eşim pazar diyor..bakalım umarım kimse tutmamıştır..
orasıda tutulursa işte ozaman dahada strese gireceğim..
bu arada eğer mevlüt eğlenceli bir arada olmassa kına içinde bakıcam..belki dilara olabilir.cimcimem yer konusunda yardımcı olur birde pazarlığı ikimiz yaparız..:52::52:

bakalım ben aslında ikisi de goldda olsun diyorum..sizce nasıl olsa güzel olur..
birde aklımı kurcalayan birşey var kınaya gelen ya müvlüde gelmesse işte ozaman çok üzülürüm çünkü mevlüt kınadan çok daha güzel olacak eğlence olmasada mehter takımı ilaihler falan olacak ama karar veremiyoruz..
off sonra kıyafet faslı bu arada ardanın sünnetliği özel dikilecek onun boyutuna göre pek seçenek yok.
eşimin arkadaşı sünnet kıyafetleri dikiyor imlatını yapıyor.ölçüsü alınacak minik adamımın ayy ufaktan heyecan başlıyorr..

Güzel anneler anne adayımız elifangel hepinizin yeni yılı kutlu olsun allah sağlıklı.huzurlu mutlu bir yıl geçirmemizi nasip etsin evlatlarımızla beraber allahım evlatlarımıza sağlık nasip etsin,herkezin gönlünden geçen tüm güzellikler istekler 2011 de sizlerin olsun.melekleriiz hiç hasta olmasın.....sizleri çok seviyorum iyiki varsınızzzz her ne kadar görmesemde sevginiz sıcaklığınız burdan geçiyor..:74::92::74::92:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize bu gün azcık daha iyim kendimi iyi olmaya zorluyorum en azından..
kuzucum benden çok daha iyi keyfi neşesi yerine geldii
akşam için hazırlıklar yapıyorum yavaş yavaşşş

leadangelimmm nice mutlu senele pastan harika olmuş hamaratım benim

ilknurcum çok geçmiş olsun

sünnet telaşları çok olacak topikte çok erkek bebiş var maşallah

yeni yılınız kutlu olsun szilerinde
2011 bizlere sevinçli,mutluluk dolu,sağlıklı,aşk dolu bir sene olur inşallah.
sünnetten başınızı şişirmeyim diye bir topik aradım ama yok.:84:
antikam bir el at buna senin bilmediğin yok kk.sünnet toipiği bulursan rast gelirse link at canım bana zahmet olmassa yoksa çok fikire ihtiyacım olacak sizlerin kafasını şişirmeyim..
evet melekçim bu topikte erkek çok vallah bol bol sünnetler var önümüzde biz başı çekelimm.
ardından karamuk,naz,ilknurda gelir.diğer bebecikleri saymıyorum daha onlara çok senelr var.bizde abimizle aradan çıkarıcaz ardayı yoksa çok küçük sünnet düğünü için.
bu arada benim yılbaşı için hiç hazırlığım yok belki akşama annemlere gideriz.
onalr yanlızlar abimler yola çıktılar annecime gidebilirm.
evde kalırsakta özel bir hazırlığım yok nedense yılbaşı bana sadece heyecan veriyor hazırık yapmak gibi bir alışkanlığım yok..belkide hiç evde kalmadığım için olabilir ya annemde ya kayınvalidemde oluyoruz.
bir değişiklik olmassa bu akşamda.

kızlarbiz yine hastaneden geldik.oğlumun testislerinde şişlik vardı.onun için ürolojiye götürdük.ameliyat dedi.sol testisi su toplamış.aciliyeti yok ama cerrhi müdahale şart dedi.enkısa zamanda ameliyat olucak.

sevdikleriniz be güzel yavrularınızla öncelikle sağlık dolu,başarılı,şevkatli,huzurlu mutlu nice mutlu senelere yeni yılınız kutlu olsunnn

bütün kadınlar kulübü üyelerinin yeni yılı kutlu olsun.umarım yeni yıl herkese yenilikler ve güzellikler katar.

slm canlarım
hepinizin yeni yılı kutlu olsun hepinize güsel yıllar

elifangel aradım türkcelin kapalı diğerini aramayakontör yok
meleğim seniş rahatsız etmerk istemedim hastasınız die ama maşallah iyiymişsiniz sevindim
sedacımçok teşkürler cnm msjın için ve diğerhatunlar sizlerede güsel yıllar

mutlu yıllar arkadaşlar...:16:
geçenlerde buraya bi uğradım sonra yazamadım eee iki çocukla uğraşınca zor oluyor takılmak.
benim de oğluşun testisinden biri aşağı inmemiş iki gün önce doktordaydık canı sıkıldı.
ameliyat olabilirmiş ama ben bekleyeceğim biraz.
oğluş henüz dörtbuçuk aylık.
kızım da dörtbuçuk yaşında tam bir cadı çok yoruluyorum anlayacğınız....

herkeze hayırlı geceler gamzem ne demek aklımın geldiği unuttuğumda olabilir herkeze iyi seneler kızlar bana kesin bişey söyleyin pasta siparişi vericemm ne dersiniz herkez salı günü müsait mi?
faceden de yazabilirsiniz burdanda
ben hep beraber olalım istiyorum nilimsi ahyatu ledangelll melekçim antikam cimcimem elifim unuttuklarım herkez burursun gelsin bekliyorum cevaplarınızı

günaydınlar herkese.sedacım buluşma var yine demek.ne güzel evde olsaydım gelirdim.artık resimlerinize bakıcam burdan.

Back
X