Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

iyi geceler kızlar
kızlar kentte waflley var mı?
ben hiç dikkat etmedim ama uzun zamandır kent meydanına gitmiyorum bugün duruyla sosyete pazarına gittim abimin eşinle bayıldı oda hakkatten gökdere pazarıda neymiş diyor bi gezdik bi gezdik
off kocamda evde uyuyunca çok zor sıkılıyorum evde yarınnda hürriyete gidicem arkadaşım çaırdı toplanıcakmışız
elifim konuşamadık hiç geçmişler olsun

cumartesi olursa bende gelemem kızlar büyük ihtimal eşim evde izin vermez şimdiden yaptı hafta sonu planlarını uzun zamandır şöylee bi gezemedikkkk

hayırlı geceler hatunlar.
seda bi haftada beni götür be güzelim çok merak ettim şu pazarı.
kızlar az önce elimdeki işler bitti bu haftada biraz rahatım ya şöle bi dantel örneklerine bakayım dedim Allah nasip ederse Devrim'in sünnet dantellerini kendim örmek istiyorum ayyy neler var kayboldum resmen aralarında tablo gibiler. ama özelikle makrome yöntemiyle yapılmış bir oyaya bayıldım. onu hemen yarın bi deniycem bakim nasıl bişey çıkcak ortaya. aslında çok yapmam gerekiyo olmasa kopma oyayı çok isterim ama meret bir kenarı benim bu yoğunluğumla anca 6 ayda biter. :50: bi tane çeyizime yaptıydımda yaz tatilinde zor bitirmiştim ki o zaman çoluk yoktu çocuk yoktu.heee baştan savması bir aydada biter ama bişeye benzemez en az 60 motif koycanki bi kenara bişeye benzesin. onada benim vaktim yok. sadece Devrim'in çevresini ( boyun yemenisi ) yapıcam inş.

antikam sen iste götürürüm ne olucak ama arabayla bilemem ben otobüsle gidip geliyorum uluyoldan binip uluyoldan iniyorum

günaydınnnn
oooo yeşim hanımlar gelmiş hoşgelmiş ben hernekadar o hatuna küs olsamda özlemişim yani

buluşma var ama güne karar verebilirsek yeşimcim sende geliceksen cumartesi madem ama havada yağışlıymış kaçırdık güzelim havaları ya
seda var cnm waffle çikolata şelalesi varya onun bitişiği alıp yukarıda yicez artık hem meleğim güsel çıocuklara oyun yeri var diyor ben hiç farketmedim ama inş bizi üzmezler

leadangelcim cumartesi uygun olur canım ya inşallah hava da kötü olmaz direk kentmeydana ulaşım uygun içersi de sıcacık oyun parkında üst katta oynarlar güzelce çok güzel geçecek inşallah
hatta nacizane fikrim çocukları evde uyutalım azcık geç 2-2,30 gibi buluşalım hem uykularını almış olup süper oynarlar..bizde çok rahat ederiz emin olun...hele orda onları bide trene bindirdikmi deymeyin keyiflerine :))
yeşimcim seni de bekliyoruzzz...

Günaydın hanımlar. :nazar:

Ya hava yağmurlu olursa anneannem beni kesin salmaz off :(((
Keşke bu güzel havalarda gitseydik. Bugün hava çok güzel.

Kayınvalidem aradı bize gelecek, annemle beraber dışarı çıkacaklar bebek mevlüdünde dağıtılacak olan hediyeleri alacaklar. Sonra da bize gelir herhalde oğlunu görmeye. Malum bizimki hala yatmakta :1:
Canı çok sıkıldı. Her şeye kızıyor. Sanki ben yamulttum ayağını. Başkası olsa ohh iş yok güç yok ne rahat yatayım der bizimki ben yatacak adammıydım işi özledim diyor. Her yanı ağırmış oturmaktan. Sıkıntısındanda buğzu hep bana. Ne yapalım idare ediyoruz :16: Sevince çekiliyor...

Günaydın hanımlar. :nazar:

Ya hava yağmurlu olursa anneannem beni kesin salmaz off :(((
Keşke bu güzel havalarda gitseydik. Bugün hava çok güzel.

Kayınvalidem aradı bize gelecek, annemle beraber dışarı çıkacaklar bebek mevlüdünde dağıtılacak olan hediyeleri alacaklar. Sonra da bize gelir herhalde oğlunu görmeye. Malum bizimki hala yatmakta :1:
Canı çok sıkıldı. Her şeye kızıyor. Sanki ben yamulttum ayağını. Başkası olsa ohh iş yok güç yok ne rahat yatayım der bizimki ben yatacak adammıydım işi özledim diyor. Her yanı ağırmış oturmaktan. Sıkıntısındanda buğzu hep bana. Ne yapalım idare ediyoruz :16: Sevince çekiliyor...

yaşocan şimdi gördüm kayınvalideni yaşanurla çarşıya gidicez alışverişe dedi slm gönderdim hatta bende pazara gittim geldim tuğkanın uyku saati gelmeden o işi halledim dedim yolda karşılaştık

:5:

isyan ediyoruummmm :58:
bu cumartesi yemeğe arkadaşlar geliyor ben erken buluşursanız sadece uğrayıp kaçabilirim :84:

selam kızlarrr...
birazdan kaçcam size bi bakim dedim nihayet diplomamı alıyorummmmmmmmm :52: :64: bir imza bekliyorduk tam bir yıldır. biraz önce aradılar hazır diye şimdi çıkıcam hem arkadaşları görücem. cumartesi malesef gerçekten imkansız kızlar benim için artık başka zamana.melekcim ne yalan söylim waflle benim damak zevkime hitap etmiyor ben sadece sizler için gelmeyi düşünürdüm ama dediğim gibi imkansız bu hafta sonu size iyi eğlenceler afiyet olsun.

yeşim çoook kötüsün :47::47: valla meleğim ben c.tesi taşta yağsa ordayım geleni de beklerim :56::56:kızlar bende bugün evde olmanın dayanılmaz güzelliğini yaşıyorum bir ara markete gidcem o kadar ohhh evde olmayı özlemişim yol :)))

elifcim sana ne oluyor kuzum daha karnında senin hem sana kolay hiç yürümiyeceksin ohh atatürk cad. bir dolmuş ordasın biz ne yapalım küserim gelmezsen....:(

hehe kaldıkmı bizbize herkesler yan çiziyor hadi bakalım öyle olsun kaderim nilimsi sizden ses yok cumartesi tmm dimi büyük bir aksilik olmazsa bende gelirim allahın izniye inş. soğuk olmazya
cimcimem cnm 5,30 kadar evdeyim uğra merkete çıkınca bir kahve içimi pastamda var :56:

kızlar selam nasılsınız
öncelikle hepinizin yeniyılı kutlu olsun işallah hepimiz için çok güzel sağlıklı huzurlu bir yıl olur :nazar:
yılsonu işlerimi anca toparladım biraz hahaifledi işleirm sizlere bakıyım dedim bu arada
biraz okudum yazdıkalrınızı da hasta olanlar var heralde çok geçmiş olsun kızlar allah şifalar versin
leadangel canım sizinde başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin

o zaman kesinleştirelim kızlar cumartesi günü kentteyiz..
yeşimcim sende 2 dk uğra o güzel yüzünü görelim canım..

Back
X