Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

gece vardiyasında bizim fabrikada ikişer bazen de üçer kişi çalışıyoruz sırayla.tüm vardiya dönmüyor geceye.o yüzden rahatız.oğluşumun ameliyat haftasında benim gececi olmam gerekiyordu kısmet bu haftayaymış.gece eşim deryaya bakar.alt katada indirmez.oğlumuda hiç bırakmamıştık.eşim bakıyor.o konuda rahatım.babasının koynunda uyusun bu hafta.böylede çok alıştı yanında yatan olursa uyuyor kimse yatmazsa hemen kalkıyor.....
bu hafta gececi çok galiba.bizdede ben vardiyalı eşim sürekli gündüz çalışıyor.

kızlar selam
hasta bebeişlere çok geçmiş olsun
biz de cuma günü ilk karnemizi aldık nasıl güzel bir heyecan nasıl güzel bi duygu anlatamam allahım herkese nasip etsin çok şükür emeklerimizin karşılığını umduğum gibi getirid oğlum çok mutlu olduk.
nilimsi canım valla kızların da dediği gibi bu konularda jale hanım 1 numara bir kez de ona git derim bende zaten insan onun o güleryüzünü görünce inan stres falan kalmıyo rahatlıyosun
valla bende hamile kalırsam kime gidecem onu da bilmiyorum bakalım ogün gelsin jale hanımla bi konuşurum diye düşünüyorum çünkü gönlüm hep ondan yana

Günaydın Hanımlar,
Gece uyutmadı bizim cimcime zombiler gibi dolaşıyorum şimdi evin içinde.
İlknur geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi kuzucuk?
saol burcucum.iyi şimdi çok şükür öksürüğü burun akıntısı hapşırığı ne ararsan var ama ateşi yokya ona şükrediyorum. canım çalışmıyorsan bebeğin uyuduğu zaman sende uyu dinlen kendine gelene kadar salla biraz ev işlerini.

ay nazcım çok geçmiş olsun hadi allah kurtarsın canım sağ salim sağlıcakla bebeğien kavuşurusn işallah

ayy cnm babasıyla kalırsa için rahat olur seninde
karamuk sizin karnenizde hayırlı olsun cnm çok güzel bi.r duygudur eminim

kaderim doğru söze ne denir saolsun kaynanam yardımcı oluyor.eşimin amcasıda karşı evde.kaynanamın işi oluncada onun eşi bakıyor çocuğa ben işteyken.saolsunlar birde şu alt kattaki yılan olmasa sinir şey(eltim).onlar bakmasa annem bakarda yanında olmasına benzemez.getir götür zor.böyle işten gelince uyanıksa alıp çıkıyorum uyuyorsa bırakıyorum altkatta.yarım saat dinlensem faydası oluyor.

nazcım şimdi özelden mj.ni okudum ay canım allahım kurtarsın seni dualarımız seninle
çarşamba bir melek daha geliyor aramıza aman ne güzel allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bu arada kızlar biz sünnet düğününü tuttuk goldda karar verdik,ekim ayına kısmetmiş,hem ardada azcık daha büyümüş olurminik prensime nasıl yakışacak sünnet kıyafetleri bakalım inşallah güzel bir model buluruz..
o kçücük bedene uamrım hoş olur..
mehter takımı yada semaver gösterisi düşnüyorduk ortak karar olarak semaver seçildi..
çok uzun bir süre var önümüzde ama inanın o heyecan nasıl başladı bende anlatamam..
bu arada cumartesi full perşembe akşamı oldu..bir yandan daha iyi herkez evde olur cumartesi olunca herekz haftasonu gezmelerde oluyor..bak cimcimem soruyordun tatil zamanına denk gelmesin diye herkez aynı soruyu sordu bizede, ekimde tatile gidecek yoktur heralde dimi..

selam hanım hanımcıklarr...
ben anca geldim sevgili görümceciğim bendeydide bu akşam. zavallım çok dertli kısmetse eltisi olacak kişiden o anlattı ben dinledim sonunda tam lafı ağzıma verince dayanadım ne oldu ağırmı geldi zamanında bana yaptıklarına say dedim sustu kaldı. ay içimin yağları eridi büyük Rabbim gösterecek inş. herşeyi zamanla döktüğüm gözyaşlarını, anneme edilen sözleride bir duysam o çok saydığı kayınvalide adayından bi daha ölsemde gam yemem.
bu arada nazcım çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısıyla al kucağına artık sende bi oh de.sonrada sıra elife geliyo.
ilknur canım aman iyi bari babası bakabiliyormuş yine can babaannede ne kadar yakında olsa insanın aklı kalır, baba daha başka.
bu arada kızlar bu gün bişey öğrendim. biliyorsunuz bitkilerle baya ilgileniyorum ve karın ağrısı balgam söktürücü olarak kullanılan ağa otu isimli bitkinin diğer adınında baldıran olduğunu öğrendim. eee ne var bunda diyeceksiniz belkide. şu var o masumane otun yanlış kullanıldığında zamanında padişahları öldüren baldıran zehrinin yapımında kullanılması.

iyidir sedacım sen nasılsın tuğkan uyurken süpürge açtım bende çamaşır serdim yarın annem kardeşim birde dayımın eşi gelicek kalıcaklar haftasonuna kadar bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın olmasını

kaderimm hayırlı uğurlu olsun damat olduğu günleride gör inşallahhhhh
antikacımmmm ehh yani bilmediğinde yokk banada bi arkadaşım civanperçemini önermişti biliyorsundur belkide çok faydalıymış kadın hastalıklarına ama şükür bende bişey kalmadı rakıdan sonraaaa :))

kaderim negüsel cnm ya allahım hayırlısıyla alnının akıyla çıkmayı nasip etsin bende heyecan olur acayip cemiyetlerde nekadar salondada olsa herbişey yatıya gelen oluyor bidünya onları ağırla herkes herşey sana soruyor ayy tatlı heyecanlar

bende bi an önce yaz gelsin istiyorum çooooooook sıkıldım çoook
sere serpe duruyu giydirmeyi şimdi terledi mi üşürmü derken zaten çok zor oluyor

kızlar ben yarın pazara gidicem gemek isteyen takılın bana ama oradan arkadaşa geçicem yakın oturuyor haberiniz olsun

bu hafta canım çok sıkılıyo kızlar....
bana gelin diyecektim tam ki baktım leadangelcimin annesi gelecekmiş...gözünaydın canım
cimcimem de yok bu ara nette bi arayalım bakalım nerlerde
kendinize iyi bakın kızlar

sağol cnm vallhi ne güsl olurdu sizi bir hafta görmedimmi vallh kendi kardeşlerimi özler gibi özlüyorum yaparız bir organizasyon

selam hanım hanımcıklarr...
sedacım benimki bilmek değil merak araştırmayı öğrenmeyi seviyorum. herif boşuna dalga geçmiyo sonunda sana bir kitapçı aıp kitaba para vermekten kurtulucam diye ki keşke öyle bir fırsatım olsa.ama ben onları satmaya kıyamam o yüzden okuma evi açalım diyorum şöyle içerde her daim kısık bir sesle enstrumantel müzikler çalsa. bütün duvarlar kitapla dolu olsa insanlar gelip yanına çayını kahvesini alıp okuyabilse. ayyy inş. günün birinde nasip olur.
neyse gelelim civanperçemine sadece kadın hastalıklarında değil canım çocukların döküntülü hastalıklarında da çok faydalı bir bitki özellikle ateş düşürücü ve iştah açıcı etkisi yüksek bu sayede kızamık su çiçeği gibi rahatsızlıklar daha kolay atlatılabiliyor. fakat hamileler için çok riskli kanı sulandırıcı ve keseyi inceltici etkileri var çünkü. fakat eski zamanlarda istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için kullanılırmış.
valla kızlar olsaydı iyi olurdu benim içinde biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. bu arada şu yarışmanın ilk eskizlerini hazırlayıp yolladım ilk 50 arasına girmeye hak kazandım ama şimdi uzatılmış versiyonunu istiyorlar ama benim kafa bi dünya bir türlü toparlayıp yazamıyorum

veee son olarak kızlar bu ayın 26-27 sinde bir çocuk müzikali geliyor bursaya PİNOKYO ben Devrim'i götürmeyi düşünüyorum hoş bizim halk dansları yarışmalarının il elemeleriylede aynı tarih ama inş. gösteri akşamdır o zaman sorunsuz götüreilirim. çünkü yarışmalarada götürücem bu yıl onu yavaş yavaş tanışsın artık bizim camiamızla koklasın kulisin hoş yanını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…