- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.121
saol burcucum.iyi şimdi çok şükür öksürüğü burun akıntısı hapşırığı ne ararsan var ama ateşi yokya ona şükrediyorum. canım çalışmıyorsan bebeğin uyuduğu zaman sende uyu dinlen kendine gelene kadar salla biraz ev işlerini.Günaydın Hanımlar,
Gece uyutmadı bizim cimcime zombiler gibi dolaşıyorum şimdi evin içinde.
İlknur geçmiş olsun, nasıl oldu şimdi kuzucuk?
Selam kızlar,uzun bir aradan sonra ben geldim.izine ayrılayım da bol bol yazışırız,görüşürüz derken izne ayrılışımın 3.günü yoğun bir kanama ile hastaneye gittik.İğneler,serumlar,ilaçlar falan derken bebeği 3 hafta daha tutmayı başardık.Bir kaç gün hastanede yattım,sonra da evde neredeyse kıpırdamadan yattım.Bir su bardağı dahi kaldırmayacaksın dedi doktorum ve bugüne kadar geldik.Kısmetse çarşamba günü saat 12:00 gibi ameliyata alınacağım.Sizlere de yazamadım ama bilgisayarı açmadım bile.Annem hep başımda sağolsun ilaçlarımı bile ağzıma veriyorlar.Bugün kalktım artık patladım sıkıntıdan günlerdir.Allahtan doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor da hiç değilse hastaneye kadar gidip geliyorum.Tabii o da taksi ile kapının önünden binip,kapının önünde iniyorum ama olsun sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım da her şey geçecek.Bu arada geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir,aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum.Benim için dua edin kızlar,görüşmek üzere...
ayy cnm babasıyla kalırsa için rahat olur seninde
karamuk sizin karnenizde hayırlı olsun cnm çok güzel bi.r duygudur eminim
im bende duruyla babası uyuyor o uyurken takılayım dedim sana kolay gelsin tuğkanım ii mi?
bu hafta canım çok sıkılıyo kızlar....
bana gelin diyecektim tam ki baktım leadangelcimin annesi gelecekmiş...gözünaydın canım
cimcimem de yok bu ara nette bi arayalım bakalım nerlerde
kendinize iyi bakın kızlar
sağol cnm vallhi ne güsl olurdu sizi bir hafta görmedimmi vallh kendi kardeşlerimi özler gibi özlüyorum yaparız bir organizasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?