Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

nazcım hadı yarını ıns sağlıkla alırsın pasanı kucağına........ayyyyy bıde elifangelm kaldı sahı leadfangel elıfangel nerelerdeeee ıyımı merak ettm onu antka cok guzel fıkır keske acsan ben hıc cıkmam kovasın artık ben coooooook hastayım basımı kaldıamyrm sabahtan berı yatıyrm sıddetlı bas ağrım war hadı banada sylyn bıtkıııııı:)

nilimsicim gerçekten çok istediğim bir şey ama kısmet belki bir gün o şansım olur ama şu an sadece hayal baş ağrısı içinse en güzel şey ılık bir duş ve tarçınlı ıhlamurdur . fakat önce duşu dene canım suyun yavaş yavaş başa dökülmesinin masaj etkisi vardır. tarçın doğal ağrı kesici ve kan sulandırıcıdır ve akışı hızlandırır bu yüzden baş ağrılarında etkilidir. ama unutma 48 saati geçen ağrıların altında başka sebepler olabilir yani bi doktorada görünmende fayda var çünkü bitkiselde olsa ilaçlar yanlış etkiler yapabilir.özellikle kanı sulandıran şeylere dikkat etmek gerekiyor.çünkü baş ağrısının en baş etkeni kan basıncının fazla olması beyindeki damarlara fazla pompalanan kan damarları genişletip basıcı arttırıyor ve ağrıya sebep oluyormuş.kısacası bitkisel ilaçlara evet ama önce uzman görüşü.

inşallah hayalin gerçek olur antika güzel bi fikir hatta bi oda da çocuk odası yapta cocuklu gelenlerin çocukları da orda oynasın ...
ha ha bunda da cocukları düşündüm ya aferimm bana

inşallah hayalin gerçek olur antika güzel bi fikir hatta bi oda da çocuk odası yapta cocuklu gelenlerin çocukları da orda oynasın ...
ha ha bunda da cocukları düşündüm ya aferimm bana

inş. canım ama çok zor
çocuklar için başka bir düşüncem var ama o hayalin bile ötesinde asla gerçekleşemeyecek boyutta büyük bir hayal o yüzden dile bile getirmiyorum. neyse ne demiş Şemsi Tebrizi " hayaldir insanı ayakta tutan "

günaydın bayanlar
gözlerimden uyku akıyor.öğleye kadar uyumam gerek.kaynanamın işi varmış biryere gidecekmiş şimdi geldi deryayı aldı sen uyu ben öğlende gidecem dedi.yatmadan size bir bakayım dedim.
nazcım allah hayırlısıyla kurtarsın.bebişini sağlıkla al kucağına.
kaderim hadi hayırlısı salonda tutulmuş.karnenizde hayırlı olsun bu arada.
karamukcum sizinde karneniz hayırlı olsun.darısı bizim başımıza.
vallahi antikam bilmediğin yok he.elifangelim çatlaklar için susam yağı filan birşeyler söylemiştin hatırlıyosan yazıver şekerim ya.denemekte fayda var.antikam sende bilirsin belki şu hamilelik çatlaklarını geçiren birşeyler varsa yazıverin bi zahmet.zayıfladıkça daha beter görünüyor.karnımda yok ama basenlerim berbat.
leadangelim gözünaydın canım anneciğinde geliyomuş ne güzel.anne gibisi yok vallahi.bir haftadır görmüyorum bende özledim anacığımı.
sedacım iyi gezmeler canım sanada.
nilimsi geçmiş olsun.benim başım ağırdığında uyumadan geçmiyor benimki psikolojikmi ne.eşiminde başı ağırıyordu sık sık.antideprasan vermişti doktor .bir ay kullandı.çok şükür iyi şimdi.uzun zamandır şikayeti yok çok şükür.
meleğim vallahi kırk yılda bir buluşmalarda ben evde oluyorum bu seferde çocuklar hasta.oğlum benle gelmezde.derya iyileşmiş olsaydı sana gelmeyi çok isterdim.burun akıntısı öksürüğü var hala.yavrucaklara bulaşmasın.offf çok istiyorum hepinizle yüz yüze görüşüp konuşmayı .sedaylada tanışma fırsatım olmadı henüz başka zamana kısmetse.

Son düzenleme:
selam hanımlar bügün uykudan üzüntüyle uyandım defne joy ölmüş allahım şok içersindeyim
hava çook soğuk bi yere çıkamadım evdeyim bugün pazarada gidemedim kısmat değilmiş ama patlamak üzereyim can sıkıntısından seste yapamıyorum ayyyyy yaz gelsinde rahatlayalım azcık

soklardayım ya defne joya cok üzüldüm en cok da minik meleğine...oğlu haziran 2oo9 doğumluymus içim ürperdi RABBİM bizi evlatlarımıza bağışlasın..ne kadarr tatlı sıcak biriydi insanın onu ekrandan bile öpesi gelirdi ben cok sevydm arık genc ölümler coğaldı tonton bır yaslı olmayı düşünmek hayal bu devirde dünyamız kirlendi cevresel etmenlerde farklılastı offffffffffffffffff

selam hanım hanımcıklarr....
Naz'ın doğumu bu saatlerde gerçekleşmiş olmalı. nasıllar acaba ama anca kendi geliyordur.inş. ikiside iyidir.
bu arada benim tv'yle hiç ilgim yok ya şimdi sizden duydum ve şok oldum yazık yaaa Allah yavrusunu kötü ellere düşürmez inş. valla kızlar hayat denilen ey pamuk ipliği her gece tek duam kuzularımızı bize bizleride onlara bağışlaması.Allah biliyo ya en büyük korkum ya büyümeden bana bişey olursa. Allah saklasın.

stres sıkıntı haraketsiz yaşam sigara alkol gençleri mahvediyor
ben çooook gamsızım çook uzun mu yaşıcam merak ediyorum sigarada içmiyorum alkolde uzunnnnn zamandır almadım yaşamayı çok seviyorum allahım eşiyle evlatlarımızla hayırlı sağlıklı yaşam nasib etsin hepimize inşallahh

nazcım minik kuzun şimdi kollarındadır iinş.sağlıklı ve ikinizde iyisinizdir sağlıkla büyüt yaVrunu

defne joy fostera bende çok ü<züldüm kızlar ya allahım acılı ailesine sabır versin gerçekten yaşlanıp ecelimizle ölmek hayal oldu

amin sedacım ama ilk gidecek benim bunlara bakılırsa topikte. stres almış başını gidiyo, sıkıntı onsuz günüm yokki. sigara başlamama sebep olupta bırakan tekrar başlasın inş. :76: bir tek alkol ehh dencek düzeyde, önemli günlerde oluyo, yok hiç ağzıma koymuyorum desem yalan olur.
ama beni hiç bişey değil şu aceleciliğim, mükemmeliyetçiliğim öldürecek.
bu arada kızlar bu akşam elimi yaktım işim kötüsü sağ avuç içim maf durumda ama Allah'tan ablam daha yeni getirmişti dışardan evde yağ vardı hemen kaya tuzuyla ezip bastım üstüne de acısını aldı. bir iki günede geçer ama bu gece tek ele mahkum kaldım. ayy ne zor şeymiş Yarabbim Allah kötürümlere yardımcı olsun.

hayırlı sabahlar hanımlar...
saat sabahın körü olmuş farkında bile değilim. şu yarışma beni acayip gerdi. önümde 4 günüm var ama bu kez nutkum tutuldu elim bağlandı sanki. bir yere kadar geliyor ama ondan sonrası üremiyor kalpazan insana iş yapar gibi hissediyorum kendimi. yazmaya başladığımda durmak bilmeyen parmaklarım hayatımda ilk kez dut yemiş bülbüle döndü.kerameti sadece üç sayfa daha eklemem gerekiyor ama çıkmıyor işte.iyice avare oldum iki gündür bildiğim herşeyi unutmuş gibiyim.var elbet bu iştede bir hayır karar verdim üstelemiycem, düşünmüycem.
neyse sabah sabah içinizi daraltmıyım biraz dökülmek rahatlamak istedim. iyiki varsınız kızlar. iyiki saat kaç olursa olsun, durum ne olursa olsun paylaşabileceğim birileri var.
sizi seviyorum

dün bende sizler gibi şoktaydım.defneye çok üzüldüm..
en çokta o masum bebeğe
dün annemlere gittiğimde bir kötü haber daha aldım akrabamız 15 tatilde 10 yaşındaki oğluyla birlikte yunanistana gitmişti.ve dün annemlere gittiğimde öğrendimki ansızın ölmüş şok oldum.
onunda 10 yaşındaki oğlu kaldı..ve hiç bir rahatsızlığı yoktu kalp krizi deniyor.annem babasını aradığında oğlunun haberi olmadığını söylemiş babası,eninde sonunda öğrenmiştir tabi ama o çocuğun piskolojisini düşünmek bile istemiyorum..
ledangel sizinde haberiniz olmuştur canım yahbeylide gömüldü dün, ay annemin ağlayışı gitmiyor aklımdan...
off nilimsiye katılıyorum artık yaşlanıp torun torba sevmek hayal oluyor..benim annanem de babaannemde hala hayatta onalra bile bişey olsa deliririm heralde yani ölüm her ne yaşta olursa olsun erken ölüm oluyor..allahım herkeze uzun uzun ömürler versin....

slm kızlar nasılsınız bakalım bayağıdır girmedim malum gezmelerdeydim
kızlar üzgünüm ama sizinle aynı fikirde değilim defne hakkında dün duyduğumda da aynı şeyi düşündüm 2 yaşında çocuğu olan birinin o saatte mazereti ne olursa olsun kuzucuğunu bırakmaması gerekiyorasla ama asla kabuledilebilir bişey değil gibi geliyor bana...olan küçük yavruya olmuş ona çook üzüldüm aklı türlü türlü şeyler geldi Allah korusun

veeee en kısa zamanda yardım alıp sigarayıda bırakıcam ya da yeniden hamile kalıcam belki yine tiksinirim gerisi Allaha kalmış ne kadar ömrümüz varsa ama en azından ben erken gitsem bile oğluşum arkamdan hiiç mi beni düşünmedi demiyecek

evladı olanın kendi zevk ve arzusu ve isteği olamaz eğer hayattan çocuğuyla zevk almasını bilmiyorsa insan bırakın gitsİn çok büyük eksiklik değİldir....GENE SÖYLÜYORUM BU BENCE....

KADERİM cnm başınız sağolsun Allah çocuğuna uzun güzel ömürler versin hep iyi insanlarla karşılaşsın inşta anacığının yokluğu her kötü insanda yüreğini yakmasın çok üzücü

kaderim başınız sağ olsun canım. bu tür olayları okuyunca içim acıyor aklıma kötünün kötüsü geliyor. Allah kşmsenin kuzusunu kimsenin eline bırakmasın.
cimcimem Defne'ye karışı büyük bir öfke gördüm sözlerinde hoş haksızda sayılmazsın. ama herkeside aynı kefeye koymayalım be bazı şeyler mazeret değil mecburiyettir.

genç ölüm kızlar ya çok acı ama cimcimeme sonuna kadr katılıyorum kesinlikle bende tepkiliyim onların hayat tarzı nasıl,nasıl bir eş, nasıl bir anne aklım ermiyor kızlar ya ben nereye oğlum oraya allahın izniyle dün soğuk annemlerle çarşıya çıktık sardım sarmaladım bebek arabasının geçirdim rüzgarlığıı bizimle bütün gün gezdi akşama bir akrabaya gittik yine sardık sarmaladık götürdük valhi kayınvalideme bırakırım miss gibide bakar ama gönlüm ervermiyo ben nerede çocuğum orada olucak gözümün önünde

valla antikacım sen bu olayda mecburiyet görüyorsan ben bişey diyemiyorum doğrusu çarşıya pazara gitmek değil bu..çocuk büyüyünce annem çarşıda pazarda öldü demiyece bence ılımlaştırmıyalım isterseniz öfke olayına gelince inanın çoook üzüdüm evet belki benide ilgilendirmiyor yaşam tarzı kabul ama amerikada da yaşamıyoruz ben sadece kuzusuna üzüldüm

kaderim başınız saolsun allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin.allah kimsenin evladını anasız babasız bırakıp el eline baktırmasın.en üzücü yanıda bu zaten.
defne joy un ölümüne gelince onada allah rahmet eylesin.o sabah yazarken bir yandanda haberlerde onu dinliyordum.genç yaşta bir ölüm. küçücükte bebeği var yazık.belki ihmalden belki başka şeylerden.kimsenin özel hayatını yargılayamam ama yaşam tarzı bizimkine çok zıt.medyatik olmak bu tür davranışları gerektirmiyor herhalde.annesinin bir başka adamın evinde hayatını kaybettiğini öğrenecek bebeği büyüyünce.buda çok acı.aklında birçok soru işaretleriyle(((................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…