- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.181
defne,,tüm ailenin başı sağolsun...
o kadar çok yurum okudum ki heryerde defnenin ölümü ile ilgili..açıkçası utandım ve üzüldüm..içim buruldu neden mi...
belki doğru,belki yalnış..belki dostane.belki değil bilemeyiz...evet o bir anne masum minik bir bebeyi var ama o ünlü biri ,işi çevresi durumu yaşantısı bizlerden çok farklı..hangi sanatçı kendini evine hapsedip te çocuğuna bakıyor..doru mu hayır elbette..ama onlar bunu tercih ediyor işte..
belki amacı sadece dertleşmekti,belki başkaydı bilinmez ama ne olursa olsun hayatının baharında gencecik bi kadın..ölmüş...öyle böyle si yok..bize düşmez..kimseye kocasına bile düşmez bunu sorgulamak..hekez gideceği yerde verir sualini..kocası bile böyle sahip çıkıp tobuta sarılıp gözyaşı döktüyse..kime düşer ki defnenin namus bekçiliğini yapmak..
sözlerim yalnış anlaşılmasın gazetelerde ,facede,nette diyer makale ve köşe yazılarında o kadar çok yorum okudum ki dolup taştım..konuşmak bizimtopiğe nasip oldu..sözüm türkiyeye..ve ünlülere..özellikle hıncal uluça..yazısından dolayı..
benim bildiğim müslümanlıkta ölenin ardından rahmet dilenip dua edilir...allah günahlarını afettsin diye ki şüphesiz hangimiz günahsızız..ölen kişi eleştirilmez artık..o allahla başbaşa kalmıştır meleklerine verir cevabını..tüm türkiye namus bekçisi kesildi kızın başına sanki herkez özellikle ünlüler çok namuslu yaşıyormuşçasına...
su testisi su yolunda kırıldı demiş huncal...namussuz demiş...ama bilmiyorki asıl namussuz kendisi..o kızı yaşında mankenlerle yaşının çeğreyi kızlarla dolaşıp namussuzluk yaparken çok mu namusluydu acaba....
ölenin ardından bu denli çirkinleşmek bence türkiyeye hiç yakışmadı..allah rahmet eylesin defne nur içinde yat allah günahlarını afettsin..allah yavruna sağlıklı uzun ömür versin.
bu aralar kötüyüm..kızlar..kasıklarımda bi ağrı adet düzensizliği gerginlik...sürekli jale hanıma gidiyorum sağolsun çok ilgilendi her zamanki gibi..sol yumurtalığımda sıvı birikmiş biraz intihap var dedi..bunun için güçlü bi antibiyotik kullanmam gerekliydi..
ayrıca adetim 20 gün geçti sona 2 gün az bi kanamam oldu ama bitti o nedenle içimde bitakım döküntüler kalıp donmuş atamamış kendini..neyse bunun için de bidolu ilaç...bu nedenle malesef çok üzülerek öyküme emzirmeyi bıraktırdım..
çektiğim sıkıntılara değil de yavrumun anlayışına çok içerledim..anlar gibi bakması diretmemesi,onunla konuştuğumda beni anlaması ve birdaha meme istememesi daha da üzdü beni..çok içerledim ama şükür ki 19 ay emzirdim yine de içim rahat o yüzden..
dün akşam saat 8 den bu yana emzirmiyorum kuzumu..biraz sessiz ama kabullendi gibi..bal kokulu öyküm benim.ona hastra olduğumu ve bende sütün bittiğini söyledim..bundan sonra bu süt senin sütün sen artık büğüdün diyerek bi kutu süt verdim eline..süte baktı ve sarıldı...göğüslerime elledi ve süt bittii dedii:)
ve ilk kez bu gün normal süt 100 cc ye yakın içti..sanırım kızım büğüdü..ikimiz de bira züzgünüz ama 2 güne geçer
bizden de haberler böyle..
hepinizi çok özledim aa pazartesi bekliyorum kızlar itiraz yokk
iyi pazarlar hanımlar...
az önce eve geldik şöyle bi dolanayım herkes dinlenirken dedimde gözüme bir topik takıldı bi göz atın bakalım bana çok tanıdık geldi hoş belkide boş şüphedir ama sütten ağız yandı bi kere
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ik-hamileyimevden-kovuldum-siddet-gordum.html
inan bugün okurken aynı seylerı dusundum zaten olan bundan sonrakilere oldu gercekten ihtiyac sahiplerine kesin kararımdır gözümle görmeden bizzat emin olmadan bir dahamı asla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?