Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

Günaydın hanımlar :21:

Smeer testinin sonucunu almak için hastaneye gidiyorum. İnşallah virus kanser riski düşük olan türüdür. Valla gece bile doğru düzgün uyuyamadım. Acayip stres yaptım. Hepinize kolay gelsin, umarım iyi bir gün geçirirsiniz. Öpüyorum hepinizi...

hadii iyi hatta çok iyi haberlerle giit gel cnm inş...ban özelden cebini yazsana...leadangelim sende bi zahmet...

Son düzenleme:
şu gürsu olayına takılı kaldım..
müge anlı çözdü bu işi seyrednler varmı bilmiyorum amaa
dua ediyorum o bebek hayatta olsun..
çok üzüldüm bu konu beni çok üzdü :43:
ağlıyorum dua ediyorum o bebek için:5:
bu kazmada orada erkek gibi oturuyor.

elifanagel umarım sonuçların temizdir.

ayyy cnm bende çok taktım herifte adamım diye oturuyor orada işte olan kuzucuklara oldu çok üzüldüm :5:ama aşağı fırlatmış çocuğu arabadan ben yaşadığını zannetmiyorum :43:

Son düzenleme:
ay aman allahım ne insanlar ne hayatlar var :50:
ay seyretme kaderim böyle şeyleri etkilenirisn ister istemez gerçi hoş gündüz tv de sadece bu tür programlar oluyo ya izdivaç programalrı ya da bu türleri bazen evde kaldığımda görüyorum bende

canım dediğin gibi başka programda yok doğru düzgün
ama ben müge anlıyı tv ye çıktığından beri çok seviyor ve seyrediyorum.
ama insanın piskolojisini bozuyor.. haklısın canım

selam kızlar...
yaaa sitedeki bir sorunmu var bi bakımda diyo bi açılıyo anlamadım gitti.
kaderim bırak Allah aşkına akıllıyı delirtir o programlar.
cimcime elif kavgamı var bende varım kimi tepiklicez :60: ayyy bu aralar birini elime verselerde evire çevire hırpalasam bi rahatlıcam bi rahatlıcam.:1:
elifcim doğru analiz canım ama reelde mesafe değil aslında benimki yüzyüze konuşmayı pek beceremem ben. ve sürekli karşımdakini kırma endişesi yaşadığımdan pek söze karışamam. üstelik reelde similide yokki şakanın arkasına koyayım.:1: ama yazarken daha rahatım düşünmek için vaktim var olmadı bakıyorumki yanlış anlam çıkabilir silme gibi bi lüksüm var o yüzden burda daha çenebazım.

kızlar unutmadan bildiğiniz iyi bi kualk burun boğazcı varmı. bir haftadır yutkunurken boğazlarım acıyo ve yanıyodu bu akşam bi baktım sanki su toplamış gibi bütün boğazım berbat olmuş bi uzman görse iyi olcak yoksa iyice çöp gibi kalcam yemek yiyemiyorum iki gündür gırtlağıma bişey değdiği an midem dönüyo.

kızlar unutmadan bildiğiniz iyi bi kualk burun boğazcı varmı. bir haftadır yutkunurken boğazlarım acıyo ve yanıyodu bu akşam bi baktım sanki su toplamış gibi bütün boğazım berbat olmuş bi uzman görse iyi olcak yoksa iyice çöp gibi kalcam yemek yiyemiyorum iki gündür gırtlağıma bişey değdiği an midem dönüyo.

canım geçmiş olsun.kkb osmangazitıp merkezinde NURİ DAŞTAN var tavsie ederim.kendisi oranında sahibi zaten kardeşm yıllardır ona gider bi dene derim..

kızlar bende bugün evde yoktum yeni oturma fırsatım oldu çok sevdiğim bi arkadaşa kahvaltıya gittim kocişimi yolladım anca oturdum buraya müge anlıyı bende hiç izlemem ürkütüyor beni o tür programlar hayatın gerçekleri ama ben daha hayatı toz pembe görüyorum sanırım :18:

elifçim iyi haberlerle gel bende bugün konuştum pazartesi gel cuma ameliyat günüm dedi yine tahlil vericemsen smer testinin sonucunu ne kadar zamanda aldın

seda, cimcime bir sen iki
bende geziyorum ama size yetişmek mümkün değil,bugün gezdik oğluşumla azcuk geldik ama siz gece yarıalrına kadar:84:
ohh ne güzel gezin gezin,:92:
bende yarın çıkıcam biraz eski mahalleme doğru...
evi kiraya verdik sözleşme yapıcaz hemde arkadşalrı tek tek ziyaret edecem
ölmez sağ kalırsam tabi:84:müge anlıyı seyrettiğim belli olsun azcuk:86:

valla kaderim ben hiç boş durmam ya gelen olucak ya gezicem şimdi arkadaşım hemde akrabam tlf etti
yarın kahvaltıya bi başka arkadaşımız gelmiş sende gel die bide bu hafta eşim gececi oraya gidersem 3te filanda basıp sosyete pazarına gitmek istiyorum

bu arada çarşmbaları görüklüdemi oluyor bu sosyet pazarı,
bizde arada pazartesi günleri gökdereye gidiyoruz,
pazarlarıda mudanyaya gidersem ille uğruyorum o pzara
cumartesi pazarı çok küçük ihsaniyedeki,sebze var daha çok:63:
çarşamba pazarı nasıl seda ya birde oraya gitmek lazım büyükmü tam olarak nerde?

izleme kaderim be şunları illaki ses istiyosan evde ya çizgi film kanallarını aç yada müzik falan.hatta öğlenleri 12:14 arası trt çocuğu tavsiye ederim ben oturup Devrim'le birlikte izliyorum onu işaret diliyle anlatımları var baya baya bişeyler kaptı.söyleyemediğini işaretle anlatmaya çalışıyo. yani hem çocuğa yararı olsun bari. sedacım seni çok iyi anlıyorum evde dursan çocuğun sesinden adam uyuyamıyor. bişey yapmaya kalkışsan ne yapacaksın sessiz olman lazım diyorum ya nefret ediyorum şu vardiya olayından da çıkarandan da.
ahyatu teşekkür ederim canım yazını gördüğüm gibi aradım hemen yarın sabaha randevu verdiler. bişey çıkacağından değil ama bi uzman görsün yinede. sağlık ocaklarına güvenemiyorum.hele komşumuzun olayından sonra bizimkine hiç güvenim kalmadı. birde biraz fazla evlamlıyım hastalık konusunda. ama napim kızlar babamda zamanında beklemeyip gitseydi bütün o yaşadıklarımızı yaşamayacaktık, yada kayınvalidem. neyse ben kaçar Devrim uyudu biraz önce bende yatim artık.

valla kızlar müge ablamalaf yok yırtarım heeeeeeeeeeeee :52:
ben başladığı günden beri aralıksız izliyorum bence hiçte saçma alakasız bir programa değil hiçte psikolojim bozulmuyor valla mutfkta kahvaltı yapmam o varken mutlaka ama mutlaka izlerim bırak antikacım bırak çocuğu rahat merak etm o sana anlatır istediklerini :22::22:yapa yapa

bu hayat bilgisi oturt tv. başına hayatın gerçeklerini öğrensinler...ablamın bildiğiniz gibi 4 kızı var ablacığıma diyorum ki okul olmadğı günlerde oturt izlesinler insan nasıl kandırılıyor kanıyor diiye bence okuldan bile faydalı bir program :71:bi onu bi yer gök aşkı aslaaaaaa kaçırmam yawww kızlar bırakın Allah aşkına gazetede mi okumuyorsunuz ??? hele hele nette yaşanan anlatılanlar daha korkunç yapmayın karalamayın müge ablamı :))

Son düzenleme:
kızlar kızlarrrr bugünkü misafirlerimi atlattım kaldı 3 gün onlarda biterse rahatlıcam.ama bugün çok yoruldum çokkk koşturmaca valla ya.....

1 hafta önce arkadaşımdan gelen bir telefonla yıkıldım diyebilirrim, arkadaşım 4 senelik evli ve bebekleri olmuyordu 17 hafta önce hamile kaldı ve biz bu mutlu haberle uçtuk sevinçten hele onlar anne baba olmaın heyecnını yaşıyorlardı eceyle bunu perçimliyorlardı.ama 1 hafta nce beni aradı ve utluluklarına gölge düştü çünkü bebeği dawn sendromlu doğacakmış bunu bana söylediğinde inanın 2 gün kendime gelemedim ki onların halini düşünün karı koca köşelerine çekilmiş sessiz sessiz ağlıyorlar olayı hem kabullenmeye hemde bunun neden kendi başlarına geldiğini sorgular gibi.şimdi ambiyo sentez sıvı testi yapılacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak.ben ona eğer sonuç olumsuz çıkarsa ne yapacağını sordum oda bana bebeğimi kendi ellerimle öldürmem ölümü benim elimden olmasın dedi.sonra bana şu soruyu yönelt ti SEN OLSAN NE YAPARDIN BEBEĞİNİ KENDİ ELLERİNLE ÖLDÜRÜRMÜYDÜN ????ve ben bu soru karşısında resmen kilitlendim cevap veremedim.peki kızlar siz olsanız ne yapardınız ????allahım kimsenin başına vermesin ama biz olsak ne yapardık bu soruyu o kadar ço düşündüm ki işimn içinden çıkamadım hepimiz anneyiz yada anne adaylarımız var çocuk büyütmenin zorluklarını ve sorumluluğunu biliyoruz ve onun büyüteceği çocuk 3 kat daha sorumluluk isteyen bi çocuk olucak.ben bunları düşünmeme rahmen soruyu cevaplayamadım..........:43:

benim yarın gidecek olan arkadaşımda hamile dr 3lü taramadan dawn sendromu demiş karnından su aldılar bir sürü stres gitti sonuç eğer ki kötü çıkarsa aldırırım ben onun sorumluluğunu alamam eşiyle araştırmışlar aylık bakımı ilaçları 7 milyar tutuyormuş onunda ilk bebeğiydi ve çok istiyordu çok şükür sonuçları almışlar iyimiş onun dr hiç mi hiç güvenmiyordum ama kendide ısrarla ona gidiyor çünkü banada zamanında 3 su bardağı büyüklüğünde kist var demişti sonra kendi dr gittim dr baktı baktı sedacım 1 su bardağı büyüklüğünde bile yok çok şükür sallamış hangi dr dediyse dedi yada çok kilo vermişsin akıp gitmiştir yağlarla dedi güldü :)))

bu arada çarşmbaları görüklüdemi oluyor bu sosyet pazarı,
bizde arada pazartesi günleri gökdereye gidiyoruz,
pazarlarıda mudanyaya gidersem ille uğruyorum o pzara
cumartesi pazarı çok küçük ihsaniyedeki,sebze var daha çok:63:
çarşamba pazarı nasıl seda ya birde oraya gitmek lazım büyükmü tam olarak nerde?

yok şekerim ataevlerde ama inanılmaz güzelll
takı çok fazla ben biraz takı delisiyim çok severim incik boncuk giyimde süper orası sırf giyim tavsiye ederim yarın hava güzel değerlendir bu fırsatı

Back
X