Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

CİMCİMEM, çok iyiymiş şükür =))
Sevindirdi beni. üçlü tarama normal, idrar temiz çıktı. Rahatladım. on beş ocak civarı kontrole gideceğiz.

İlknur, hoş geldin canım. Merak atmiştim seni iyi oldu geldiğin..

ilknurcum hoşgeldin canım,,,malesef ne kadar istemesekte bazı insanlarla konuşmamak en iyi cevap oluyo sen rahat o rahat yaşayıp gidiyorsun allah böyle feset ve kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi..minik prensese de geçmiş olsun

elifçim maşallah prensesimize sağlıkla gelsin inşallah

seda cım çok geçmiş olsun bu bi kısır döngü halini aldı ya hayret bi kesin tedavisi olmalı bunun bu seni pisikolojik olarak ta yoruyor artık..

aşkolsun cimcimem geliyom dedinde yok gelmemi dedik:20: kızarım vallaa heee :1:
elifcim şaka maka biz baya sardık senin kıza haberin ola beraber büyütcez bak kaç erkek anası kızı duyunca çıldırdık. son kontrollerde bizde gelcez dersek şaşırma :1:
valla kızlar şu yılbaşını atlatalım kuş gibi özgür olcam sonra her gün birinizdeyim ona göre :1:
ilk sırada da sen varsın cimcimem yok yok melekten başlıyim en yukarda o ordan aşaya sallanırız artıkın :1: valla yoğunluktanmıdır nedir canım nasıl gezmek istiyo anlatamam.
bu arada şu tatil işinide hal yoluna koydum sayılır gitmişken başka buluşmalarda yapcam inş. onların hazırlığıyla uğraşmaya başladım bi taraftanda ayyy çokmu sosyal oldum ne birden :1:
neyse bana müsade daha çok işim var hazır uykuda yok Devrim'de uyudu Allah boş duranı sevmezmiş demi ama.

ilknurcum hoş geldin canım,ohhh iyi yapmışın rahatlamışınıdır..
kızına geçmiş olsun canım,,
cimcimem kızmadım hayatım haberimiz olsa gelirdim dedimm..
hakılısın sizin evler yakın ben şimdi çıkyoum desem birinize yarım saat oda en erkeni
beklerim cimcimem her zaman.
ohh antika sen yukarıdan başlarsan en son ben:57:

dün oğlumun okulunda yerli malı vardı bizde bişeyler yapıp gittik ardayla havada süperdi.
o masadakileri görünce delirdi arda.evde hiç görmemiş gibi:52:
çocğumu kim kucağına alsa arda elinle sarmaları börekleri gösterdi durdu arkadaşlara:1:
çok güzeldi yerli malı haftası çok renkli oluyor..cıcvıl cıvıl çocukların hepsi almak için sıraya girmişlerdi.
antikam bu arada yaptığın iş çok güzel canım o minik kızımızı sevindiriyorsun hem hobi olarak yapıyorsun.hem maddi olarak eve destek süper vallah,allahım utandırmsaın yüzünün akıyla çık canım..
ben beceriksizim bu konuda ve sabırsızım..desene seneye doğum günlerimzde evimizi antika süsleyecek:1:

kızlarr günaydınlarr hepinize ve tatlı beişlere :54:
uğrayamadım ne zamandır yoğunluktan işallah hepiniz iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım
öpüyorum sizleriiii

Günaydın hanımlar..

Ayy hava o kadar güzel ki evde olmak istemiyorum :))))

Birde, Antika olur canım. Hep beraber büyütürüz =)

mrbb kızlar hoşgeldiniz hepiniz oh ya topik şenlendi yine:92:ilknurcum sende hoşgeldin ohh ne güzel içinde ne varsa atmışsın sevindim bazen gerekiyor hakedene.elifangel bebişin ne güzel sağlıklı gözün aydın.bende yine aynı malum uykusuz geceler devam kzızım uyumuyo hep bakınmak istiyor.inş büyüdükçe değişcek dün aşılarımızı yaptırdık bugünde hava güzel pazar keyfi akşamada gezmek ohhh

sela kızlar bu gün gerçekten hava süperdi
evde çok sıkıldım aldım öyküyü kent meydanına gittim valla gezdik dolaştık orda bi tırtıl var hani oyuncak geziniyo ordan indiremedim öyküşü çok eylendi kaç kere bidi sayısı belli değil :))bide indircem diye hiç bakmıyo bana sallamıyo yanımdan geçerken öbür tarafa bakıyo cadı...
valla kızlar sıkılan atlasın gelsin bize gündüzleri birer kahve içeriz,ahh elifangelcim keşke arasaymışım seni ya aslında hepinizi arıcaktım ama ani gittim bide fazla kalmadım sonrada eşim geldi 3 gibi almaya
havalar güzelken hazır bi kent meydanı buluşması yapsak süper olur

slm kızlar...moralim felaket bozuk malesef atatuğun dr. değiştirmek zorundayım klinik tadilata girmiş 10 gündür neyse eşim artık atatuğu oraya götürmek istemiyor malesef tam istediğim gibi bir dr. nurcan hnm ama eşim çok net :43:ben uğramaşam onların tadilatıyla ya şimdi bişey olursa ne yaparız diyor başka bişey demiyor kızlar hmet memeşa ismini duydunuz mu hiç var mı bilen ona götürmeyi düşünüyorum :26:

melekcim bende bugün kentteydim zaraya filan uğradım ablamla yemek filan yedik 2.30ta ordaydık atatuğ bize yemek ısmarladı :52: keşke karşılaşsaydık bi de bugün jokeri gezdim tam bir hayal kırıklığı oldu bende gez gez bitiremezdim carrefoursa da :74:ordan kükürtlüye geçtim dönüşte nilimsi kulaklarını çınlattık biberin önünde eşimi bekliyorduk atatuğa diyorum ömerciğe el salla diye evini bilsek tıklardık kapını arabada 20 dk.eşimin işini bitirmesin bekledik :51:

antikacım sen yanlış anladın sanırım ben demedim ki sana geldim de gelme dedin diye aşk olsun ben biliyorum ki topikte ki bütün hatunların kapıları birbirine açık ben onu dedim boşuna kızma :74:

kaderim bi dahaki gökdere gezinde bekliyorum o zaman alo de yeter :9:

ablamın pc gitti benim ki geldi ayyy benim pc kabus gibi tuşlar bozuk fan bozuk servise versek kablo 1 haftaya anca geldi 2 aydan önce gelmez inanın bstıra bastıra yazmaktan parmaklarım ağrıdı :50::14:

hayırlı geceler hatunlarrr...
cimcimem senden başlıyim kız şaka dedim zati sonundada ondan güldüm kızarmıyım ben hiç sana ilk göz ağrımsın sen benim burdan. :70:
kaderim her zaman ama balığı vermektense tutmayı öğretmeyi tercih ederim ne malum belki ortak bulurum kendime :1:
kızlar biraz önce çıldırdım. napcam ben yaramazla yaaa delirdi adeta. 2,5 saat birbirimizi yedik uyumucakmış iyi uyma kalk o zaman dedim bıraktım bu seferde gezcez dye yırttı kendini neyse tutuştuk el ele evi dört dönüyo ama ayaklarda bi yere kadar sonunda yeter dedim oturdum holün ortasına gene kıyamet koptu kendini yerden yere atıyo resmen. bide aman sussunda gezin derseniz o anacım oda yok bu bağrıyo dediklerim iyice kudurmaları aralarda gezerkende bağrıyo daha kısık bi sesle. ne kafa kaldı ne derman ve iki gündür gündüzleride uyumuyo sonunda dayancam bebek çaylarını o olcak. vermek istemiyorum hiç ama gerçekten takadım bitmeye başladı.
bu arada cimcimem bahsettiğin doktoru hiç duymadım o yüzden yorum yapamıycam.

günaydın kızlarrr
kızlar vallahi sizin yaramazlar ayaklandı artık size rahat yok hep böyle dolaşacaksınız peşelrinde aman onlar iyi olsunda böyle böyle büyücükler işte
cimcimem canım o doktoru hiç dymadım bende o yüzden bende bieşy diyemicem ama geçenlerde ayberk rahatsızlandığında pedmerde orhan bey yoktu erol bey varmış eşim ona götürdü ve eşimde çok memnun kalmış erol beyden

mrb kızlar keyifler iyi çok şkr.cimcimem dediğin doktoru ben hiç duymadım,bana yeni bir doktor tavsiye ettiler ben yarın ece yi ona bi götürücem arkadaş öve öve biteremedi yıldırım dorukta fatih gök istersen bi dene yada ben yarın yorumlarım sana.bende aslında pedmere gidiyorum aa bakalım bundan memnun kalırsam değiştire bilirim..

selam kizlar ben annemdeyim kocacim evde ben burdayim dun drdaydk ziya bey ultrasona soktu muayne etti hic gecmemis vucudun uretiyor resmen sedacim dedi boyle giderse ocak ayinda bu sprial takamam dedi
sabahtan saat 9da esime doktoruma yilbasi hediyelerimizi aldik esiminkini vermedim ama ziya bey cok sevindi her zaman ki gibi

oh be artık bu telefonda gırmeseydı buraya omern oyuncagı olacaktı ay sukur kavusturana hepınızı cok ozledm sedam cnm cok gecmıs olsun oyacm ben ahmet beyı bu sıteden duymustm ozlucede calısıyrdu yanlıs hatrlamyrsam sanırım altıparmakta muyenhsı vardı sedaaaaaaa ne aldın kız hedıyeeeee elıfangel kızımız nasıllll

kimse duymamış adamın adını ama adamın 3 uzmanlık dalı var süper biriymiş ama sizlerinde belki bilgisi vardır dedim rüfeydecim kükürtlüde mua.dörtçelik hastanesi dr. ayrıca:58:neyse daha vakit var aşımıza ben gene eşimi iknaya çalışıcam nurcan hnm için 5/5lik dr. ama takıntılı kocam ya bişey olursa deyip duruyor :36:nilimsi cnm siteyi talan ettim bulmadım yaa neyse çokta araştırmak istemiyorum içime siner diye çünkü sanki kendi dr. başk dr. güvenemem gibi geliyor alışkanlık kötü bir his:27:

ahyatucum fatih beyi biliyorum çok tatlı biriymiş uzun uzun anlatırmış çocuklar yaklaşımı çok iyimiş ama bende doruk nefreti var keşke başka hastane olsa :52:

ah be sedacım nasıl yanii hiç mi ilerleme yok sinir bozucu eeee ne yapıcaksınız bundan sonra:43:

karamukcum cnm çok saol ama belki yanlış düşünüyor da olabiliriz eğer nurcanı bırakırsak hstane dr. olsun isitiyoruz klinik değil kendileri büyüyor dertlerde büyüyor malesef cnm belki saçma gelicek ama hani hstane de müdahele şansı var ama ciddi bişeyde Allah göstermesin klinikte müdahele sansı yok :36:bizmki de biraz da onun için nurcanı bırakmak isitiyor bahane oldu kötü kalpli kocama :47::47:

ayyyy bu adam inanın benide paranoyak etti bu yazdıklrımın hepsi eşimin düşünceleri beynime işledi valla

selam burayı yeni gördüm iki çocuk büyütmeye çalışan bir anne olarak ben de bir uğrayayım dedim...:16:

selam hanım hanımcıklar...
işler bitti bu günlük yerleştirmeyide yaptım. ayrıca anlatamayacağım bir mutlulukla döndüm eve ne güzel şey bir çocuğu heyacan içinde gülümserken görmek. neyse bu konuya değinmek istemiyorum çünkü çok hüzünlendirdi bu gün beni.
nilmsi sakin güzelim aman verme sonra benim gibi teker tüker gidiyodu dersin. :1:
cimcimem haftanın bir günüde Acıbadem'de olduğunu duydum o doktorun acaba aynı kişidenmi söz ediyoruz. sen deyince merak edip biraz araştırdım.evet benim bulduğum kişininde üç uzmanlığı var. bi dene bakalım be güzelim belide gerçekten iyi çıkar. bende ilk Erol Bey'e acabalarla gitmiştim ama şimdi çok memnunum belki öle olur ki sen kocişi iknya çalış yinede derim Nurcan Hanım'ı görmüş biri olarak :34: hoş belkide adamı tanımadığımız için böle tepki veriyoruz ama.... ama işte anladın sen onu :1:
derincim hoşgeldin güzelim.:71:

Back
X