- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
kızlar bu akşam Devrim öle bişey yaptıki hala şoktayım. biliyosunuz benim bu canavarın topluluk takıntısı var oratada bişeye tahammülü yok. bu akşamda babasına bağırdı. adam işe gidicek giyiniyo alışkanlığı çıkardığınıda yatağın üstüne atar kaç senedir hiç topladığını görmemişimdir. aynı şeyi bu akşamda yaptı ama iş farklı oldu Devrim'de yanımızda yatağın üstünde babasını seyrediyo neyse herif giyindi tam odadan çıkacak Devrim'de bir yaygara almış babasının pijamalarını hem yumaklıyo hem bağrına bağrına söyleniyo resmen söyleniyo ama. tamam ver ben topliyim dedim babasına baka baka ona uzatıyo hende söylenmeye devam ikimizde şok olduk. herif mecbur döndü aldı çamaşır dolabnın üstüne koydu. Devrim'de yine bi yaygara çekti tekrar eline verdi ne zamanki katladı dolaba soktu ondan sonra sustu bi taraftanda alkış yapıyo
başladım gülmeye oh olsun sana ben yapamadım kaç senedir ama oğlun yaptırdı dedim. valla bu beni parmağında oynatcak diyo. ama gerçekten çok şaşırdım kızlar.hakikaten alimden zalim zalimden alim oluyomuş demekki.