Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

bende oto koltuğu aldım 25 kiloya kadar ama şimdilik oturtamıyoruz
5 dakika sonra cıngar çıkıyor,,bu arada benim büyük oğluma bile gerekiyormuş:52:
komedi resmen arkada emniyet kemeri denen bişey var..
nilimsi canım hemen öğrenicem telini adresini ama altıparmakta diye biliyorum
tabi emin olmak gerek kapı nosuna kadar yazıcam canım..
cimcime sevindim cüzdanın kavuşmana..
neyse kızlar benim kociş arda talham hepsi uykuda yarın eskişehire yolculuk var
sevgili görümcme gidiyoruz kahvaltıya inşallah sorunsuz halledriz
ankaradaki görümcemde eskişehire geliyormuş yarın:52: büyük görümceminki ardadan 2 gün küçük,diğer görümceminde ardadan 5 ay büyük oğlu var iyiki eltim şimdi hamile ozamana kadar bizimkiler büyümüş olacak inanın büyük sorun 3ü bir arada ayyy yarın bitmez bana:14:
allahım sorun çıkmadan gelsek keşke,hiç tahammülüm olamıyor onlara:20:
niye bilmiyorum ama içimde acayip sıkıntı var.neyse iyi geceelr size

güle güle git gel kaderim...sıkma içini yolcukluklar öncesi hep insan kurar kendini :50:koltuk konusunda ısrarcı olursan ancak alışır yoksa her ağlamada kucağa alınırsa hiç oturmaz biz yazın 2 saat ağlattık atatuğu ama o gün bu gün hiç gıg etmez bizim ki tabi eşin hem yola hem sese dayanabilirse sonrsının vicdan azabı büyük olur Allah korusun....:(

hem ne kadar şanslılar var koltukları labiliyoruz kullansınlar veletler...

onun için diyorum ya kaderim malesef türkiyeye göre bir uygulama değil hadi sende 2 tane 3ten fazla olanlar ne yapsın bagaja mı koyacak oto koltuklarını arkada efendi gibi taksın büyükler yeter...

bu sene ablam artvinden gelirken 2 kere ceza yemişler yolda 3 tane çocuk 1 tanesi oto koltuğunda diye eeee şimdi 4. oldu eniştem de gitmiş minübüs tarzı bir araba almış aile boyu :33::33:

öne kısırlaştırmamız lazım ablam gibileri :9::9:

Son düzenleme:
selam kızlar...
nasıl yorgunum anlatamam herif bütün hafta evdeydi ya üzerimden tır geçmiş gibiyim.ağzı bi dakka boş durmaz oturduğu yerden de kalkmaz. neyse iki gündür biraz iyide kendini kaldırmaya başladı. şimdide mutfakta balık pişiriyo :1: kafasınada vurmadım ama :9:
neyse nilimsicim acelesi yok canım kitapların rahat rahat oku bitirdiğin zaman alırım. zaten ikiside bir kerede ele alınıp okunacak tarzda değiller.
cimcimem sevindim bulmana cüzdanını ama yenileride çıkmış olsun yedek dermişim :1:valla canım o koltuklar gerçekten hayat kurtarıcı şahsen yaşadım çünkü hem ne güzel demişsin ablamların dördüncü geliyo ona görede araç aldılar diye. zaten olması gerekende bu bence yetebileceğin ve bakabileceğin kadar çocuk.
ayy kızlar geçen sabah haberleri dinliyorum 2,5 aylık bebeğin açlıktan öldüğü haberi duymuşsunuzdur belki bu açılardan bakıncada haklısın cimcimem uyuzum nasıl bir ülkede ve ne şartlarda yaşıyoruzki oto koltuğunu zorunlu tutmaya kalkıyoruz.henüz gerekli aşıların tümü bile ücretsiz yapılamıyor,aile hekimlerinin çoğu pratisyen hekimlerden oluşuyor, normal doğması imkansız bebekler çok bilmişler yüzünden sakat bırakılıyor biz tutmuş çocukların nasıl yolculuk etmesi gerektiğine takılıyoruz. ayranımız yok içmeye ama pasta yiyoruz ekmek yerine.:34: ( ay çok mtin Uca gördüm bi an kendimi )

naber kızlar antikacım aynı bende üstümden tır geçmiş gibiyim şimdi mutfak dolaplarını sildim geldim duruyu uyuttum akşamda evde yoktum bugünde bütün gün iş yaptım pasta börek yanii çok haklısın antikacım çooook başımızda adam gibi adam yok ki saçma sapan kurallarla gidiyoruz bide 3 çocuk yapın diyor beyefendi :4:

güle güle git gel kaderim...sıkma içini yolcukluklar öncesi hep insan kurar kendini :50:koltuk konusunda ısrarcı olursan ancak alışır yoksa her ağlamada kucağa alınırsa hiç oturmaz biz yazın 2 saat ağlattık atatuğu ama o gün bu gün hiç gıg etmez bizim ki tabi eşin hem yola hem sese dayanabilirse sonrsının vicdan azabı büyük olur Allah korusun....:(

hem ne kadar şanslılar var koltukları labiliyoruz kullansınlar veletler...

onun için diyorum ya kaderim malesef türkiyeye göre bir uygulama değil hadi sende 2 tane 3ten fazla olanlar ne yapsın bagaja mı koyacak oto koltuklarını arkada efendi gibi taksın büyükler yeter...

bu sene ablam artvinden gelirken 2 kere ceza yemişler yolda 3 tane çocuk 1 tanesi oto koltuğunda diye eeee şimdi 4. oldu eniştem de gitmiş minübüs tarzı bir araba almış aile boyu :33::33:

öne kısırlaştırmamız lazım ablam gibileri :9::9:
tabiki ısrarcıyız koltuk konusunda bizim önceki koltuğu 7 aya kadar kullanabildik sığamadı çünkü,
buna acayip alışkın ama kırmızı ışıkta durduğumuz gibi arkadan sarılıyor eşimin kafasına bizimki alıyor tabi ama hareket halinde asla almıyor direksiyon delisi her çocuk gibi ama tabiki kararlı olmak lazım trafik bu şakaya benzemez,,ama arda yırtıyor trfaikte kendini.eşimde senin için lambaları koparacam bir gün diyor:84:dün bizi hiç üzmedi uzun yolda trafik yok durup kalkmak yok.bütün yol bakındı uyudu..
dün gece 4 te evdeydik arda 1 saat önce uyandı çocuklarda düzen falan kalmıyor
evim evim güzel evim herkez evinde rahat ardanın uyku düzeni bozuldu.çok şükür sorunsuz geçti
şimdi miras konusu konuşuluyor şu evmi bize o evmi size mal paylaşımı yapılacak.
avukata dosyalar verildi bakalım ne olacak,,

günaydınn hanımlarrr

hoş geldin canım nasıl geçti karacabeyde haftanız
gerçi insanın annesi babası yanındayken nasıl kötü geçsinki..
ya karmı geliyormuş yoksa yine yalan habermi ama salıdan sonra kar geliyor diye söyleniyor
haberlerde
ayy unutmadan cimcime ksırlaştırmak lazım dedin ya doğru vallah..
hadi ablanın durumu var minbüs çekmiş altlarına ya durumu olmaynlar ne yapacak trafiğe çıkınca 3 çocuk arkada diye koltuksuz diye cezamı ödeyecek,hiç gezmeyecekmi bu insanlar

Merhaba kızlar,
Hafta sonu uğramayamadım kızımın mevlütünü yaptık sonunda. Misafir gelmeden önce temizlik yap gittikten sonra temizlik yap derken iyice yoruldum. Kızım da hiç durmadı mevlütte sürekli ağladı kalabalıktan. Kayınvalidem de fotoğraf çektireyim derken kızımın kafasını duvara vurmuş hepten coştu bizim bıcırık. Gece de hiç uyumadı ağlamaktan. Çok yorucu bir hafta sonuydu benim için.

Çarşamba günü kar yağacakmış diyorlar. Kızımla camdan izleriz artık yağarsa :))

allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
kar geliyormuş evet bizde oğlumla camdan izleriz
dışarısı bize haram karlı havada..

tünaydın kızlarrr...
leadangel hoşgeldin canım. oh vallla ne cici dinlenip geliyonuz benide biriniz evlatlık alsanıza acık bende dinleneyim :76:
kaderim Allah kolaylık versin o miras davaları tam bi curcurna oluyo. babaannemin ölümünde ne karşmıştı bizimkiler taşınmazlar önceden halledildiği için sorun yaşanmadı ama ziğnetler ve bankalardakiler baya bela olmuştu başımıza sonunda herşeyi bozdurup hayır kurumlarına dağıttıkta öle çıktık işin içinden. bide o yetmiyomuş gibi tam onun ölümünde analığıda vefat ettiydi ayy ne kimse ölsün ne miras kalsın ben kendi varlığmla çok mutluyum. :1:
burcucum hadi geçmiş olsun atlatmışsınız.
seda bana bu hafta tümden uyar herifte hazır 4-12 de ama yarına belirlede canım ona göre planımı yapayım.
bende bu gün acık temizliğe kalkındım evi b... götürüyodu herif bir haftadır evde hiç bişeye el süremedim sinir oldum.dahada işim var ama birazcık dinleneyim canım çıktı valla. bu arada kızlar iç kapıları değiştiricem tandığınız varmı yada daha önce böle bişeye kalkıştınızmı önerebileceğiniz yer varmı ????

tünaydın kızlarrr...
leadangel hoşgeldin canım. oh vallla ne cici dinlenip geliyonuz benide biriniz evlatlık alsanıza acık bende dinleneyim :76:
kaderim Allah kolaylık versin o miras davaları tam bi curcurna oluyo. babaannemin ölümünde ne karşmıştı bizimkiler taşınmazlar önceden halledildiği için sorun yaşanmadı ama ziğnetler ve bankalardakiler baya bela olmuştu başımıza sonunda herşeyi bozdurup hayır kurumlarına dağıttıkta öle çıktık işin içinden. bide o yetmiyomuş gibi tam onun ölümünde analığıda vefat ettiydi ayy ne kimse ölsün ne miras kalsın ben kendi varlığmla çok mutluyum. :1:
burcucum hadi geçmiş olsun atlatmışsınız.
seda bana bu hafta tümden uyar herifte hazır 4-12 de ama yarına belirlede canım ona göre planımı yapayım.
bende bu gün acık temizliğe kalkındım evi b... götürüyodu herif bir haftadır evde hiç bişeye el süremedim sinir oldum.dahada işim var ama birazcık dinleneyim canım çıktı valla. bu arada kızlar iç kapıları değiştiricem tandığınız varmı yada daha önce böle bişeye kalkıştınızmı önerebileceğiniz yer varmı ????

Canım benim kapılar çok güzel oldu :)

Tavsiye ederim, sende bu kış zamanı hemen mi değiştireceksin, eğer biraz daha sonra dersen en geç 1 ay içinde benimkileri görürsün malum o zamana kadar Allah bir zeval vermezse taşıınmış olurum. Beğenirsen işçiliği, sen de yaptırırsın. Çok model vardı 100 tane falan, biz eşimle şimdikileri seçtik ve yaptırdık çok da beğendim. Hatta Leadangel da beğendi, güzel yapmış usta bence.

Canım benim kapılar çok güzel oldu :)

Tavsiye ederim, sende bu kış zamanı hemen mi değiştireceksin, eğer biraz daha sonra dersen en geç 1 ay içinde benimkileri görürsün malum o zamana kadar Allah bir zeval vermezse taşıınmış olurum. Beğenirsen işçiliği, sen de yaptırırsın. Çok model vardı 100 tane falan, biz eşimle şimdikileri seçtik ve yaptırdık çok da beğendim. Hatta Leadangel da beğendi, güzel yapmış usta bence.

canım araştırmaya başladım en geç nisan gibi sipariş vermem lazım çünkü bu yaz evle uğraşmayı düşünüyorumbütün badanaya kalkıncam yazın ki önce bu iş bitsin diyorum çünkü bidaha bi daha uğraşamam. ama asıl badana beni korkutuyo ehele annemlerin odayı gördükçe ağlayasım geliyo bir sürü ıvır zıvır atsam attırımıyor bi temizliğe kalkkınıyorum bütün sinirlerim tepeme çıkıyo zaten silip süpürürken değil indirip kaldırırken yoruluyorum. valla elifcim nasıl seviniyorum senin adına anlatamam hele bebiş doğsun ondan sonra anlıcaksın neden sevindiğimi büyüklerle yaşamak aman amannn hele çocuk büyütmek tımarhanede yaşamak gibi :1:

Revolution, inşallah ben de alıştırabilirim oto koltuğuna ama ben kusar ya da ağlar diye ön tarafa geçip oturamam biraz evhamlıyım aman bir şey olursa felan diye.
Ahh sorma o ağlamaları bizim kız da uykusu gelince avazı çıktığı kadar bağırıyor sonra birden susup uykuya dalıyor sadece 20 dk. uyduktan sonra emmek istiyor. Gece yarılarına kadar çığlıklarını geçirmeye çalışıyoruz :)

Beyaz Melek, Jimer'den neden soğudun? Biz Ayfer Hanım'ı bırakmış Medical'e gidiyorduk ben de oranın kalabalığından bezdim şimdi tekrar Jimer'e geçtik Arif Bey'e gidiyoruz. Sen soğudum deyince bir sorun mu var diye merak ettim.

cnm ben ayfer hanımdan memnunum iyi bi doktor ilgili sıcak kanlı sevecen biri..
ama jimer ve jale hanımı bi bütün görüyordum jale hanım jimerden ayrılınca bana orası çok soğuk gelmeye başladı o yüzden ..soğudum canım

Canım o zaman bekle birazcık benimkileri de gör öyle karar ver.. Nisana çok var nasılsa.

Bende çok seviniyorum inanki, çocuğu düşünmüyorum ama artık yoruldum. Zorlanıyorum artık ve bazende kızıyorum. Annem hariç kimse bana acımıyor. Beş aylık hamileyim hala her gün 2 saat temizlik yapıyorum. Kalabalık olunca dağınık ve pislikte çok oluyor ve nedense bir iş yapılacağı zaman herkes odasına çekiliyor :( Nasıl olsa yapan bir eşek var :19:

Canım o zaman bekle birazcık benimkileri de gör öyle karar ver.. Nisana çok var nasılsa.

Bende çok seviniyorum inanki, çocuğu düşünmüyorum ama artık yoruldum. Zorlanıyorum artık ve bazende kızıyorum. Annem hariç kimse bana acımıyor. Beş aylık hamileyim hala her gün 2 saat temizlik yapıyorum. Kalabalık olunca dağınık ve pislikte çok oluyor ve nedense bir iş yapılacağı zaman herkes odasına çekiliyor :( Nasıl olsa yapan bir eşek var :19:

merakla bekliycem canım. valla haklısın kalabalığın ne dağınığı ne pisliği hiç bitmiyo hele bide laf anlamamaları :27: aha böle oluyom bir işle uğraşırken. ama sen gene şanslıymışsın be canım en azından biri acıyo haline benimkide acıyo Allah için amannn olduğu kadar diyerek :1: anneme kalsa bırak olduğu gibi kalsın bi yemek yapıldımı o evin işi bitiyo.:50:

elifangel sen annenlerlemi oturuyordun canım
herkezin kendi zevki kendi düzeni oluyor evinde
bende evime kimseyi karıştırmıyorum.
o halde ayrılınca sende kendi düzenini kurarsın inşallah yeni eve yeni bebek:)

antikam ölüm hak miras helalmiş canım niye bağışladınız mallarınızı merak ettim

canım benim babaanne tam bir kirli çıkıydı. ve hiç bir zaman hiç kimseye en ihtiyacı olduğu zamanda bile yardımı olmadı. ayrıca bi amcamla kavgalıydı hiç görüşmezlerdi, diğeri ise ben bildim bileli yurt dışında. ne yüzünü gördüler yıllarca ne hatrını sordular bi biz vardık hep ama bizede hiç bir yararını görmedik hiç bir zaman. fakat öldükten sonra hepsi çıktı ortaya hatta üveyler bile. biri bişeyi ister biri bankalardakine el koymaya kalkar önce paylaştırmaya çalıştı babam olmadı hiç kimse memnun kalmadı ona o gitti bana bu düştü diye baktık olcak gibi değil müzayedeye verildi satıldı bu seferde parada sorun yaşandı kimisi ben ev alacaktım bu kadar daha istiyom dedi kimisi borcum var dedi baktı olcak gibi değil sonunda ne var ne yoksa hayır kurumlarına bağışladı. bankalardakileride çift imza yetkisi olduğu ve yetkililerden biri babam olduğu için aktarması zor olmadı.
diğer açıdan bakarsan eşimin dededi öldüğünde de miras derdine başımıza gelmeyen kalmadı o yüzden diyorum ne kimse ölsün ne mirası kalsın diye yada kime kalırsa kalsın bana kalmasın :1:

Merhaba kızlar,
Hafta sonu uğramayamadım kızımın mevlütünü yaptık sonunda. Misafir gelmeden önce temizlik yap gittikten sonra temizlik yap derken iyice yoruldum. Kızım da hiç durmadı mevlütte sürekli ağladı kalabalıktan. Kayınvalidem de fotoğraf çektireyim derken kızımın kafasını duvara vurmuş hepten coştu bizim bıcırık. Gece de hiç uyumadı ağlamaktan. Çok yorucu bir hafta sonuydu benim için.

Çarşamba günü kar yağacakmış diyorlar. Kızımla camdan izleriz artık yağarsa :))

olsaydı olcaktı derken oldu bitti sende çıtırımda iyice dinlenin öptüm kar çabuk kalkar umarım ardişkomun burnu hiç durmuyor öptüm

Evet canım ben 1,5 yıldır annemlerle oturuyorum.
Evimiz bitsin diye onların yanına geldik, Rabbim nasip etti çok şükür bitti :34:

elif seni burda görünce daha doğrusu avatarını görünce aklıma geldi ne olcak minik prensesimizin adı karar verdinizmi ?

Back
X