íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni
Önemli olan defalarca ailenizin evine dönmeniz değil ki. Her seferinde affetmişsiniz siz bu adamı. O da asla bırakıp gidemeyeceğinize emin olmuş. Bundan sonraki hayatınız böyle geçecek emin olun. Daha çok rezil olacaksınız komşularınıza. Bu sefer çocuğunuz tanık olmamış ama gün gelecek çocuğunuzun gözü önünde evire çevire dövecek sizi. Çocuğunuza da aynı şiddeti uygulayacak emin olun. Yavrunuz da nasibini alacak yani bu dayaklardan. Siz ailenizin yanına gidip geri döndükçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Bu adamdan temelli kurtulmanız lazım. Bunun için de karakola gitmeniz gerekiyor. Şikayet edeceksiniz, sizi adli tabibe gönderecekler, darp raporu alıp davanızı açacaksınız. Yoksa emin olun yukarıya yazdıklarımı birer birer yaşayacaksınız.íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni
tamam bende kendi hatamı kabul ediyorum.o şekilde konuşmam körükledi bu durumu.ama karşımda beni okadar tahrik edici konuştuki gerçekten bi tane vurasım geldi.okadar bağırmadan konuş dememe rağmen bağıra bagıra konuşması sinirlerimi iyice gerdi.akşam gelince konuşucam bunun son şansı olduğunu.kendisi çok iyi bilir kafama koyduğum kararlı olduğum şeyi yapacağımı.eşimde olsa kimseye muhtaç olarak yaşamadım bu yaşıma kadar.erkektir olabilir zihniyetim olmadı hiç.alttada kalmadım kolay kolay ezdirmem kendimi.ama çocuk olunca iş değişiyor.bazı bayanlar bana kızıyordur biliyorum.aynı konuyu başkası açsa ona yorumum ne duruyosun boşa onu boşamazsan durumu kabullenmiş olursun olurdu.ama iş kendinde olunca olmuyor işte.hep bi yuvam var ewladım var düzenim var diyosun.ikimzide karşılıklı saygılı olunca düzelir diyosun.diyosun da diyosun yani.[/QUOTE
amaan bosa gitsin diyemem, bunlari yuttugunuz icin de gurursuz oldugunuzu dusunmedim, evlilik oyle bi sey ki, disarda biri bize yan bakamazken, cok agir syleri bazen yutmak zorunda kaliyoruz, cocuk var belli ki zordasiniz.. ama komsuyu dusubmek yerine evliliginizin insani yurumesi icjn bsyler yapmaisiniz
ne demek hanmefendi? demişse nolmuş?eşinizin yaptığı kabul edilemez şiddetin açıklaması olamaz.Ama siz çok sivri dilli bir bayansınız uslubunuzu ve tarzını değiştirmeniz lazım.bir erkeğe çarp bi tane vur ne demek yaa..!
boyle konuusnca iste erkekler karsisindakinin kadin oldugunu iyice unutup saldiriyolarne demek hanmefendi? demişse nolmuş?
Türlü türlü dert var kardeşim işte.Kendi kararimin dogru oldugunu biliyorum ama kusura bakmayin sizin gibileri gorunce haybeye koca bosamisim gibi hissediyorum.bigunden bigune degil el kaldirmak sesinin yukseldigini duymadim.siz o hengamede komsularin gulmesini nasil duydunuz da kafaya taktiniz aklim almadi.sonra o dusa nasil girdiniz o arabaya nasil bindiniz.ne diyeyim
unutmycaklar işte. delleniyorum su konuları gördükçe. eşek kadar adamsınboyle konuusnca iste erkekler karsisindakinin kadin oldugunu iyice unutup saldiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?