Hem eglenin hem belki akil verirsiniz

Bence baskasi var bosluklari seninle dolduruyo

Komik durum

Bence kesinlikle sizinle dalga geçiyorlar ailecek ya da şebeke bunlar dalga geçmekten zevk alıyorlar , başka açıklaması olamaz artık.

salı günü yemeğe çıkın aklınızda kalmasın. gerçi sonuç belli ama amaç hiçbir soru işareti
bırakmadan bitirmek. anlatılan tablo feci yoksa

Anlamadim ama Tavşan benim galiba üzüm de o. Üzümünü ye bağını sorma mi demek istedi acaba. Ay keşke kroca sözlük olsa baksak

Neden anlamaya çalışıyorsunuz ki ne yaptığını?
Akıl hastası, seviyesiz bir aile. Tımarhane gibi. Masumlar apartmaninda incinin düştüğü saçmalıklara benzettim.
Bir de söz dagarciklari, küfür ve argodan yana bayağı zengin. Toplumun en aşağı kesiminin şehir merkezine taşınmış medeniyet görmüş hali gibiler.

...meden bırakmam mı diyor ne diyor?

Anlamadim ama Tavşan benim galiba üzüm de o. Üzümünü ye bağını sorma mi demek istedi acaba. Ay keşke kroca sözlük olsa baksak
Tam olarak yukarıdaki arkadaşın söylediğini söylüyor.
O kadar emek vermiş adam, Günaydın ceylanım yazmış, bir mutlu son olmasın mı?

Başlığa eğlenin yazmışsınız ama sinir sahibi oldum ben ne yaşamışsınız siz böyle.

Ben senin yerinde olsaydim daha ilk " senin gazın cinlimi" dediginde, seviyesiz herif bir daha beni arama diye azarlardim. Ben burda o kelimeyi acik acik yazmaya utanirken adam bir kadina bunu soyluyor. Agir seviyesiz

Yazık kimbilir ne tip kisilik bozukluğu var. Allah kurtarmış sizi

Yüz verdik eşşeğe alnımıza değdi... Neyse... Adam resmen hele bir dur daha karpuz kesecektik diyor
Bak okurken aklıma geldi. Saçma falan diyoruz ama benim de benzer anım var. Üni yıllarında sanal sohbet sayfasına girdim bir gün. Kibar bir bölümdasla öylesine sohbet ediyoruz. Bir konuda ondan farklı fikir belirtim diye "cisli kız, daha yeni doğmuşsun bana akıl verme, cislerin akıyor daha" demişti. Neye uğradığımi şaşırmıştım. Salak herif, Allah layigini versin

Ay guldum kusura bakmayin Ne acayip insanlar var. Allah kendileri gibilerle karsilastirsin boyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…