Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canıma.s. çok güzel yorumlardı ama utanıyorum inanaınkion parmaginda on marifet diye buna derim ben isde
masallah canimcigim ellerin dert görmessin insallah
ellerine emegine saglik
gözüm gönlüm acildi bu bir
ruh haline bayildim bu iki
sen birtanesin buda üc
helal olsun sana cicima.s.
bitossum çok teşekkür ederima.s. beğenmeniz bana en güzel hediye,sizlerinde muhakkak yaptığı güzel şeyler vardır..süperrrrr inanki cok güzeller canim sahane islemeler ellerine emegine yüregine saglik ne kadar begendim anlatamam bunlari yapmak beceri ister sendede fazlasiyla var :hooray:a.s.![]()
çok güzeller ellerine sağlık.....
çok teşekkür ederim,sizlerinde gönlüne ,diline sağlıka.s.hepsi birbirinden güzel canım ...emeğine ellerine sağlık ....dantellerinde bir harika
a.s.yeni eklentilerindende gözümü alamadim buda 4canimcigim masallah sana vallahi
bukadar mütevazi olma ve hic utanma helal olsun inan harikalar döktürmüssüna.s.
eline yüreğine gözüne sağlık arkadaşım
Çok güzeller.. Hepsi ayrı bir emek istiyor.. Çok beğendim. Eline, gözüne sağlık...Senini evlatlar yaşadı. Bol çeyizli olacaklar anlaşılan...
Çok güzel olmuşlar cnm, ne marifetlisin, maşallah:CüvCüv:
ellerine sağlık canım mükemmeller
bunlar çok güzel el işleri. yapımı da çok zahmetli ince işler. tebrik ediyorum
sizi cani gönülden kutluyorum hepsi harika olmuş bayıldım .benim için adeta şölendi .ellerine sağlık güle güle kullanın tabii ben olsam kullanmaya kıyamam ya o sensingerekeni yaparsın.
Ellerine,gozlerine,yuregine binlerce saglik,,,cok guzellerrrra.s cokkkkkkkkkkk