• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem emeğim hem yüreğim...

1000058b.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/8799/1000056l.jpg
1000053vdm.jpg
1000055e.jpg

bunlarda sevdiğim birkaç dantelim..aslında çok fazla yoktur zaten olanlarında hepsinden koymak istemedim çoğundan net de var..
muhakkakki görmüşsünüzdür.

1000045q.jpg

en önemlisini atlamışım..bu örtü kına örtüsüdür.kına tabağının altında başka birtabağın üstüne koyularak elde taşınır..ilk kez kendi kınamda kullandım daha sonra birçok arkadaşımla paylaştım..yapılması aslında çok zaman almıyor.biraz kenar danteli oyalayabilir..sire seten kumaş üzerine sim sırmayla işlenmiş bir iştir

008eqo.jpg

buda annemin benim için yaptıgı iğne oyası namaz örtüsü..çok severek kullanırım..

on parmaginda on marifet diye buna derim ben isde
masallah canimcigim ellerin dert görmessin insallah:nazar:
ellerine emegine saglik
gözüm gönlüm acildi bu bir
ruh haline bayildim bu iki
sen birtanesin buda üc
helal olsun sana cicima.s.
çok teşekkür ederim canıma.s. çok güzel yorumlardı ama utanıyorum inanaınki:utangac:
süperrrrr inanki cok güzeller canim sahane islemeler ellerine emegine yüregine saglik ne kadar begendim anlatamam bunlari yapmak beceri ister sendede fazlasiyla var :hooray:a.s.:nazar::nazar::nazar:
bitossum çok teşekkür ederima.s. beğenmeniz bana en güzel hediye,sizlerinde muhakkak yaptığı güzel şeyler vardır..:nazar:
çok güzeller ellerine sağlık.....

çok teşekkür ederim yorumlarınız içina.s.

hepsi birbirinden güzel canım ...emeğine ellerine sağlık ....dantellerinde bir harika

a.s.yeni eklentilerindende gözümü alamadim buda 4canimcigim masallah sana vallahi:nazar:
bukadar mütevazi olma ve hic utanma helal olsun inan harikalar döktürmüssüna.s.

hepsi birbirinden güzel canım ...emeğine ellerine sağlık ....dantellerinde bir harika
çok teşekkür ederim,sizlerinde gönlüne ,diline sağlıka.s.
a.s.yeni eklentilerindende gözümü alamadim buda 4canimcigim masallah sana vallahi:nazar:
bukadar mütevazi olma ve hic utanma helal olsun inan harikalar döktürmüssüna.s.

sağolasın canıma.s. iyi niyetin ve güzel düşüncelerin beni çok onurlandırdı,şımartmayın beni ama:utangac:

Çok güzeller.. Hepsi ayrı bir emek istiyor.. Çok beğendim. Eline, gözüne sağlık...Senini evlatlar yaşadı. Bol çeyizli olacaklar anlaşılan...

Çok güzeller.. Hepsi ayrı bir emek istiyor.. Çok beğendim. Eline, gözüne sağlık...Senini evlatlar yaşadı. Bol çeyizli olacaklar anlaşılan...

çok teşekkür ederim sizlerinde yüreğine sağlıka.s.
kısmet diyorum tabi:utangac: vaktim olursa birşeyler yapmak isterim onlarada:utangac:

Çok güzel olmuşlar cnm, ne marifetlisin, maşallah:CüvCüv:

ellerine sağlık canım mükemmeller

bunlar çok güzel el işleri. yapımı da çok zahmetli ince işler. tebrik ediyorum

sizi cani gönülden kutluyorum hepsi harika olmuş bayıldım .benim için adeta şölendi .ellerine sağlık güle güle kullanın tabii ben olsam kullanmaya kıyamam ya o sensingerekeni yaparsın.

sizi cani gönülden kutluyorum hepsi harika olmuş bayıldım .benim için adeta şölendi .ellerine sağlık güle güle kullanın tabii ben olsam kullanmaya kıyamam ya o sensingerekeni yaparsın.

çok teşekkür ederim ilginize ve güzel sözlerinize..sizlerinde yüreğine sağlıka.s.

Back
X