Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim sizlerinde yüreğine sağlıkopuyorumnanaktancanım hepside birbirinden güzeller.
emeğine yüreğine sağlık a.s.
kızlar çok teşekkür ederim:kedi: ama şımartıyorsunuz beni ayol:kedi:
ayrıca burcum bunları yaptıgımda bekardım canım ve ozaman üstelik ünv. de okuyordum.hakleğitimin kurslarına gittim liseden sonra 4 yıl ama bunları 1 yılda yaptım:kedi:
iyikide yapmışım şimdi nerdeeeee....
daha burda olmayan işlerim çok pikelerim,mutfak takımım ve tepsi örtülerim bohçalarım,ve yastık tablo vs.lerimde var kısmetse birgün onlarıda ekliyeceğim inşallah ama fotografla ugraşmak zor geldiğinden hep erteliyorum...
:roflol::roflol::roflol:daha varmi dedin![]()
![]()
ne deyim allah nazardan saklasin seni , ve senin gibi becerikli dostlarimizi :asigim: :asigim: :asigim: sahibi sen ol canim a.s. eger evde kalabalik ediyosa, valla hiç çekinme ben burdayim :jeyyar: evimde yer var yani, senin nam_i hesabina saklarim hepiciginide delikafadulden delikafadulden delikafadulden arada bi havalandirmak için sererim, yoksa kullanmam :roflol: :roflol: :roflol:
ilginize çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanharika şeyler bunlar ellerine yüregine emegine saglık opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5insanın göz zevkine hitap ediyorlar harikasın
çok teşekkür ederim cnm:kedi: çok sağolasınopuyorumnanaktanVala bunları yapmak emek ve sabır ister.Sizde çok güzel yapmışsınız,elinize sağlık
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanEllerinize, gözlerinize, yüreğinize sağlık. Ne kadar beceriklisiniz, el işine emeğe değer verenleri gördükçe mutlu oluyor insan a.s.