• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem emeğim hem yüreğim...

kızlar çok teşekkür ederim:kedi: ama şımartıyorsunuz beni ayol:kedi:
ayrıca burcum bunları yaptıgımda bekardım canım ve ozaman üstelik ünv. de okuyordum.hakleğitimin kurslarına gittim liseden sonra 4 yıl ama bunları 1 yılda yaptım:kedi:
iyikide yapmışım şimdi nerdeeeee....
daha burda olmayan işlerim çok pikelerim,mutfak takımım ve tepsi örtülerim bohçalarım,ve yastık tablo vs.lerimde var kısmetse birgün onlarıda ekliyeceğim inşallah ama fotografla ugraşmak zor geldiğinden hep erteliyorum...

daha varmi dedin :nazar: :nazar: :nazar: ne deyim allah nazardan saklasin seni , ve senin gibi becerikli dostlarimizi :asigim: :asigim: :asigim: sahibi sen ol canim a.s. eger evde kalabalik ediyosa, valla hiç çekinme ben burdayim :jeyyar: evimde yer var yani, senin nam_i hesabina saklarim hepiciginide delikafadulden delikafadulden delikafadulden arada bi havalandirmak için sererim, yoksa kullanmam :roflol: :roflol: :roflol:

daha varmi dedin :nazar: :nazar: :nazar: ne deyim allah nazardan saklasin seni , ve senin gibi becerikli dostlarimizi :asigim: :asigim: :asigim: sahibi sen ol canim a.s. eger evde kalabalik ediyosa, valla hiç çekinme ben burdayim :jeyyar: evimde yer var yani, senin nam_i hesabina saklarim hepiciginide delikafadulden delikafadulden delikafadulden arada bi havalandirmak için sererim, yoksa kullanmam :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ay ne demek ayol lafımı oluryerimseniben
seve seve veririm isterseniz kullanın bile eskimiş işler daha kıymetli oluyor bilirsiniz siz kullanın antika olunca ben alırım.şu simsırma işlerinin antikası mevcut elimde taaa babamın annanesinden kalma gelinlik ve sedir örtüleri var bende nerelerde zaptedeceğimi bilemiyorum bizimkilerde işmi asıl onlar ne emeklerle olmuş:asigim:
iyi niyetinize ve samimi duygularınıza çok teşekkür ederim gerçektendeopuyorumnanaktan:kedi:
sizlerde beni çok onure ettiniz bilesinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

harika şeyler bunlar ellerine yüregine emegine saglık opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5insanın göz zevkine hitap ediyorlar harikasın

Vala bunları yapmak emek ve sabır ister.Sizde çok güzel yapmışsınız,elinize sağlık

Ellerinize, gözlerinize, yüreğinize sağlık. Ne kadar beceriklisiniz, el işine emeğe değer verenleri gördükçe mutlu oluyor insan a.s.

Ellerinize, gözlerinize, yüreğinize sağlık. Ne kadar beceriklisiniz, el işine emeğe değer verenleri gördükçe mutlu oluyor insan a.s.
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
sizlerinde yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan
böyle düşüneneler olduğu müddetce güzel şeyler hep göreceğiz inşallahkaydirigubbakcemile5
sözleriniz beni gerçektende motive ediyor çok mutlu oluyorum:kedi:

ellerine saglık hepsi çok güzel ve hepsi zor emekve sabır isteyen iş boyaman hele o nakış 38 ayrı renk tam bir sabır işi eline ve yüregine saglık güzel günlerde kullan:nazar:

Maşallah nazar degmesin.. ckl güzeller.. en bastakı güllü cok bgendım

maşşallahh
hepsi birbirinden güzelll
ellerinize sağlık
ne kadar hamaratsınız. keşke böyle yeteneklerim olabilseydi süper valla hayran kaldım
çok beğendim

maşallah ya maşallah hepsi çok güzel ellerine yüreğine gözlerine sağlık :)

Back
X