• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem emeğim hem yüreğim...

bunlar harika şeyler canım benim...maaşaallaahh...:nazar:bayıldım...emeğine yüreğine sağlık...çok emek isteyen şeyler bunlarr...gzl mutlu günlerde kullan inş..a.s.

gözlerimm bayram etti yaaaaa...:1shok:
maşallah ne yürek varmış sende nasıl bi ruh hali varmış böyleeee kaydirigubbakcemile3
aman bacım kaybetme sen bunlarıı kaydirigubbakcemile4
harika şeylerr bunlar a.s.
eline emeğine yüreğine sağlık daha ne deyim bilmem kiiii :nazar::nazar::nazar:

ellerine sağlık hepsi çok güzel güle güle kullanın

Güle güle kullan eline sağlık:nazar:

bunlar harika şeyler canım benim...maaşaallaahh...:nazar:bayıldım...emeğine yüreğine sağlık...çok emek isteyen şeyler bunlarr...gzl mutlu günlerde kullan inş..a.s.

gözlerimm bayram etti yaaaaa...:1shok:
maşallah ne yürek varmış sende nasıl bi ruh hali varmış böyleeee kaydirigubbakcemile3
aman bacım kaybetme sen bunlarıı kaydirigubbakcemile4
harika şeylerr bunlar a.s.
eline emeğine yüreğine sağlık daha ne deyim bilmem kiiii :nazar::nazar::nazar:

gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize çok çok teşekkür ederim..sizlerinde yüreğine sağlık beni onure ettiniza.s.

1000038a.jpg

bu tam benlık:) aman annem gormesınn bunlarııı :))
cnm emegıne yuregıne saglık

bu tam benlık:) aman annem gormesınn bunlarııı :))
cnm emegıne yuregıne saglık

ellerine sağlık tatlım hepsi çok güzeller

sen gerçek olmazsın ya maşallah gerekten çok titiz çalışmışsın canım ya..
güzel yorumlarınız için herbirinize çok çok teşekkür ederim kızlar:kedi:
sizlerinde yüreğine sağlık,iyi niyetinizle bana çok güzel destek verdiniz eksik olmayınopuyorumnanaktan
emek sevgiyle birleşirse birde dostlar böyle güzel yorumlarla motive ederse insan neler yapmazki:asigim:
hepinize sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

1000045q.jpg

en önemlisini atlamışım..bu örtü kına örtüsüdür.kına tabağının altında başka birtabağın üstüne koyularak elde taşınır..ilk kez kendi kınamda kullandım daha sonra birçok arkadaşımla paylaştım..yapılması aslında çok zaman almıyor.biraz kenar danteli oyalayabilir..sire seten kumaş üzerine sim sırmayla işlenmiş bir iştir

008eqo.jpg

buda annemin benim için yaptıgı iğne oyası namaz örtüsü..çok severek kullanırım..

canim fatmacim harikasin cok maharetlisin bayildim hele bu kina örtüsü:hooray:
sey varya kizim 14 yasinda zamanin cok bir tane istiyorum haberin olsun:kedi:
haaa incimde burda selami var onun kizi daha 3 bucuk yasinda diyoki onun icin zamanin dahada cokmus:kedi:
ellerine emegine saglik canim ellerin dert görmesinopuyorumnanaktana.s.:hooray:

Elleriniz hayat boyu dert görmesin.Gerçekten insanı hayran bırakan işler yapmışsınız.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

canim fatmacim harikasin cok maharetlisin bayildim hele bu kina örtüsü:hooray:
sey varya kizim 14 yasinda zamanin cok bir tane istiyorum haberin olsun:kedi:
haaa incimde burda selami var onun kizi daha 3 bucuk yasinda diyoki onun icin zamanin dahada cokmus:kedi:
ellerine emegine saglik canim ellerin dert görmesinopuyorumnanaktana.s.:hooray:

Elleriniz hayat boyu dert görmesin.Gerçekten insanı hayran bırakan işler yapmışsınız.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Çok güzeller güle güle kullan canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...amadan-once-okuyunuz-mutlaka-imza-atiniz.html

El emeklerimizin başka sitelerde kendi el yapımlarıymış gibi yayımlanmasına engel olmak için tıklayınız.
hepinize tek tek teşekkür ederim
ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz:kedi: ayrıca güzel yorumlarınıza biraz utandımda:kedi:
hepiniz çok iyi niyetlisiniz gözlerine hitap edebildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan
ayrıca güller diyarım ve tuanam tabikide nidimek ayol tabikide yaparım siz yeterki isteyin ayolkaydirigubbakcemile5
piyasa çok gördüm çok değişik kına örtüleri çıkmış tabaklarıyla beraber süslü püslü onlarda çok güzeller ama açıkcası kendi yaptıgımın yerine hala bişey koyamadım:kedi:
benim için bu örtü çok özeldi,eşe dosta veririm arada kullanmaları için.
yalnış anlaşılmasın ben yaptım diye söylemiyorum bundan sadece ben yapmadım yapan çok arkadaşımda var gerçektende kına gecelerinde muheteşem görünüyorzemuszemus

valla normalde ben böyle şeyleri hiç sevmem..ama sen harikalar yaratmışsın.ellerine sağlıkk :nazar: opuyorumnanaktan

:nazar: :nazar: :nazar: kelimelerle ifade edilebilecek emekler deil bunlar canimcim, sende ne marifetler varmis masallah yaa :1shok: :1shok: :1shok: allah saklasin, bilmedigin teknik yok gulum buyrunnnnnnnnn ben ozelliklede tul isi ne bayildimmmmm :asigim: digerlerini az cok gormustum , ama tul isiyle ilk kez karsilasiyorum :kedi: helal olsun sana valla, bizde kadiniz diye geziyoruz ortalarda kafamçokkarıştı pehhh , utandim valla :utangac: yuregine saglik bitanem, hepsinide mutluluklarla kullanirsin ins opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay ben yeni gördüm bunlarıı :1shok:
çok güzeller cnm ya maşallah sana :nazar:
hemde 2 küçük çocukla nasılda beceriklisin bacım benm öpüyorum seni a.s.

:nazar: :nazar: :nazar: kelimelerle ifade edilebilecek emekler deil bunlar canimcim, sende ne marifetler varmis masallah yaa :1shok: :1shok: :1shok: allah saklasin, bilmedigin teknik yok gulum buyrunnnnnnnnn ben ozelliklede tul isi ne bayildimmmmm :asigim: digerlerini az cok gormustum , ama tul isiyle ilk kez karsilasiyorum :kedi: helal olsun sana valla, bizde kadiniz diye geziyoruz ortalarda kafamçokkarıştı pehhh , utandim valla :utangac: yuregine saglik bitanem, hepsinide mutluluklarla kullanirsin ins opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

süper olmuş,ellerine emeğine sağlık

ay ben yeni gördüm bunlarıı :1shok:
çok güzeller cnm ya maşallah sana :nazar:
hemde 2 küçük çocukla nasılda beceriklisin bacım benm öpüyorum seni a.s.

10 parmağında 10 marifet maaşallah
kızlar çok teşekkür ederim:kedi: ama şımartıyorsunuz beni ayol:kedi:
ayrıca burcum bunları yaptıgımda bekardım canım ve ozaman üstelik ünv. de okuyordum.hakleğitimin kurslarına gittim liseden sonra 4 yıl ama bunları 1 yılda yaptım:kedi:
iyikide yapmışım şimdi nerdeeeee....
daha burda olmayan işlerim çok pikelerim,mutfak takımım ve tepsi örtülerim bohçalarım,ve yastık tablo vs.lerimde var kısmetse birgün onlarıda ekliyeceğim inşallah ama fotografla ugraşmak zor geldiğinden hep erteliyorum...

Back
X