Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık hepsi çok güzel güle güle kullanın
Güle güle kullan eline sağlık![]()
bunlar harika şeyler canım benim...maaşaallaahh...bayıldım...emeğine yüreğine sağlık...çok emek isteyen şeyler bunlarr...gzl mutlu günlerde kullan inş..a.s.
gözlerimm bayram etti yaaaaa...:1shok:
maşallah ne yürek varmış sende nasıl bi ruh hali varmış böyleeee kaydirigubbakcemile3
aman bacım kaybetme sen bunlarıı
harika şeylerr bunlar a.s.
eline emeğine yüreğine sağlık daha ne deyim bilmem kiiii![]()
bu tam benlık:) aman annem gormesınn bunlarııı :))
cnm emegıne yuregıne saglık
ellerine sağlık tatlım hepsi çok güzeller
güzel yorumlarınız için herbirinize çok çok teşekkür ederim kızlar:kedi:sen gerçek olmazsın ya maşallah gerekten çok titiz çalışmışsın canım ya..
![]()
en önemlisini atlamışım..bu örtü kına örtüsüdür.kına tabağının altında başka birtabağın üstüne koyularak elde taşınır..ilk kez kendi kınamda kullandım daha sonra birçok arkadaşımla paylaştım..yapılması aslında çok zaman almıyor.biraz kenar danteli oyalayabilir..sire seten kumaş üzerine sim sırmayla işlenmiş bir iştir
![]()
buda annemin benim için yaptıgı iğne oyası namaz örtüsü..çok severek kullanırım..
canim fatmacim harikasin cok maharetlisin bayildim hele bu kina örtüsü:hooray:
sey varya kizim 14 yasinda zamanin cok bir tane istiyorum haberin olsun:kedi:
haaa incimde burda selami var onun kizi daha 3 bucuk yasinda diyoki onun icin zamanin dahada cokmus:kedi:
ellerine emegine saglik canim ellerin dert görmesinopuyorumnanaktana.s.:hooray:
Elleriniz hayat boyu dert görmesin.Gerçekten insanı hayran bırakan işler yapmışsınız.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Çok güzeller güle güle kullan canım.
hepinize tek tek teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi...amadan-once-okuyunuz-mutlaka-imza-atiniz.html
El emeklerimizin başka sitelerde kendi el yapımlarıymış gibi yayımlanmasına engel olmak için tıklayınız.
sağolasın canım begenmene sevindim:kedi: bende sıradışı işleri severimyerimsenibenvalla normalde ben böyle şeyleri hiç sevmem..ama sen harikalar yaratmışsın.ellerine sağlıkkopuyorumnanaktan
![]()
![]()
kelimelerle ifade edilebilecek emekler deil bunlar canimcim, sende ne marifetler varmis masallah yaa :1shok: :1shok: :1shok: allah saklasin, bilmedigin teknik yok gulum buyrunnnnnnnnn ben ozelliklede tul isi ne bayildimmmmm :asigim: digerlerini az cok gormustum , ama tul isiyle ilk kez karsilasiyorum :kedi: helal olsun sana valla, bizde kadiniz diye geziyoruz ortalarda kafamçokkarıştı pehhh , utandim valla
yuregine saglik bitanem, hepsinide mutluluklarla kullanirsin ins opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
süper olmuş,ellerine emeğine sağlık
ay ben yeni gördüm bunlarıı :1shok:
çok güzeller cnm ya maşallah sana
hemde 2 küçük çocukla nasılda beceriklisin bacım benm öpüyorum seni a.s.
kızlar çok teşekkür ederim:kedi: ama şımartıyorsunuz beni ayol:kedi:10 parmağında 10 marifet maaşallah