ne güzel olurdu dimi cute eve gidince herşey hazır olsaa
ya hiç bişi istemiyom ütüm yapılmış olsn yeter bana)))
he he yok cnm eşimi kasdetmedim bu sefer,zaten eşimle biz aynı yerde çalışıyoruz :) aynı anda eve gidiyoruz o yüzden...
ayy evet yaa çamaşırı yıkamak asmak güzelde ,kuruduktan sonra tek tek yerleştir ,ütüle off... bnmde ütüm birikti
bakın da resimleri sileceğim bakanlar da söylesin ok
canm aynı yerde çalışmak nasıl gidiyoo
biz nişanlıyken aynı yerde çalışıyoduk ta pek memnun değildm benn
teşekkür ederim esmer kız kaydirigubbakcemile3 senin adın esmer kız olsun mu kaydirigubbakcemile3 casper da güzel kaydirigubbakcemile3 sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3 çok severdim küçükken izlemeyi hiç kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3salonda üçlü koltuk komple doldu benm yerleşecek ütülenecekk
inş bu akşam yapmayı hedefliyorum bakalım hedefe ulaşabilecek miyim)))
baktm canmm
cadı geliinn güzel olmşsn düğündee
güzel olmuşum tabi ,güzelim ayrıca akıllıyım ( aklıma tüküreyim ) ama en önemlisi gevezeyim :roflol:biz sorun yaşamıyoruz cnm yaa şükür..ama senin eşinmiydi kıskanç olan öle hatırlıyorum..kıskançlık fln varsa zor olur çünkü,hatta aynı yerde çalışan kıskanç eşlerin sonu ayrılık oluyor genelde..
Robotçum baktım ben,çok güzel gelin olmuşsun , ev fotolarınıda sonra görürüz artık...
salonda üçlü koltuk komple doldu benm yerleşecek ütülenecekk
inş bu akşam yapmayı hedefliyorum bakalım hedefe ulaşabilecek miyim)))
teşekkür ederim esmer kız kaydirigubbakcemile3 senin adın esmer kız olsun mu kaydirigubbakcemile3 casper da güzel kaydirigubbakcemile3 sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3 çok severdim küçükken izlemeyi hiç kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3
güzel olmuşum tabi ,güzelim ayrıca akıllıyım ( aklıma tüküreyim ) ama en önemlisi gevezeyim :roflol:
aynı yerde çalışmak zor biz de flört ederken aynı işyerindeydik gerçi flörtken çok heyecanlı oluyor da yine de zor yaaa ...arada özlem olması gerek biraz sositososito
biz sorun yaşamıyoruz cnm yaa şükür..ama senin eşinmiydi kıskanç olan öle hatırlıyorum..kıskançlık fln varsa zor olur çünkü,hatta aynı yerde çalışan kıskanç eşlerin sonu ayrılık oluyor genelde..
Robotçum baktım ben,çok güzel gelin olmuşsun , ev fotolarınıda sonra görürüz artık...
teşekkür ederim esmer kız kaydirigubbakcemile3 senin adın esmer kız olsun mu kaydirigubbakcemile3 casper da güzel kaydirigubbakcemile3 sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3 çok severdim küçükken izlemeyi hiç kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3
ayy bende hiç kaçırmaz izlerdim bi onu bide şirinleri)))
tamam esmer kıs caspersy olsun))))
güzel olmuşum tabi ,güzelim ayrıca akıllıyım ( aklıma tüküreyim ) ama en önemlisi gevezeyim :roflol:
aynı yerde çalışmak zor biz de flört ederken aynı işyerindeydik gerçi flörtken çok heyecanlı oluyor da yine de zor yaaa ...arada özlem olması gerek biraz sositososito
bnmde ütü masası üstü dolu :) hastalanmadan önce ne var ne yok yıkadım günlerce deli gibi,şimdide hepsi ütülenecek kaldı,yazlık kışlıkta ayırayım dedim onlarda ölece kaldı..Nefret ediyorum dağınık evden şansada ne zmn dağıtsam ertesi hasta olurum ölece kalır bikaç gün...
canım bende baktım...daha öncede görmüştüm zaten.... saç rengin güzelmilş:)))
bnmde ütü masası üstü dolu :) hastalanmadan önce ne var ne yok yıkadım günlerce deli gibi,şimdide hepsi ütülenecek kaldı,yazlık kışlıkta ayırayım dedim onlarda ölece kaldı..Nefret ediyorum dağınık evden şansada ne zmn dağıtsam ertesi hasta olurum ölece kalır bikaç gün...
bende kırmızı yapıcam saçlarımı ,bnmki çok istiyo öle ama bu halimle gidemiyorumda..en son dip boya için gittim kuaföre yıkanırken saçlarım boynum koptu..diplerimde fena geliyo valla ,kızıl denedim ii olmuştuda kırmızı nasıl olucam bakalım ,o değilde o saçla her renk kıyafetde giyilmiyo napıcam bakalım..
yaa bende yıllarca kızıl kullandım.. ama aktıkça kırmızıya dönen bir kızıl... çokta yakıştırırdım kendime... ama eşim istemiyor şimdi.. çok göze batıyormuş:sinifsinif:
offf offf.....
anaamm bnmkide özellikle istiyo yoksam ben memnunum boyamdan...
yaf bende kırmızı boyatmak istiyorum saçımıı
daha önce saçımı hiç boyamadım doğal rengini kullandım hep
ama kırmızıya da aşkm izin vermiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?