Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne güzel olurdu dimi cute eve gidince herşey hazır olsaa
ya hiç bişi istemiyom ütüm yapılmış olsn yeter bana )))

ayy evet yaa çamaşırı yıkamak asmak güzelde ,kuruduktan sonra tek tek yerleştir ,ütüle off... bnmde ütüm birikti

canm aynı yerde çalışmak nasıl gidiyoo
biz nişanlıyken aynı yerde çalışıyoduk ta pek memnun değildm benn

biz sorun yaşamıyoruz cnm yaa şükür..ama senin eşinmiydi kıskanç olan öle hatırlıyorum..kıskançlık fln varsa zor olur çünkü,hatta aynı yerde çalışan kıskanç eşlerin sonu ayrılık oluyor genelde..

Robotçum baktım ben,çok güzel gelin olmuşsun , ev fotolarınıda sonra görürüz artık...

salonda üçlü koltuk komple doldu benm yerleşecek ütülenecekk
inş bu akşam yapmayı hedefliyorum bakalım hedefe ulaşabilecek miyim )))

baktm canmm
cadı geliinn güzel olmşsn düğündee
teşekkür ederim esmer kız kaydirigubbakcemile3 senin adın esmer kız olsun mu kaydirigubbakcemile3 casper da güzel kaydirigubbakcemile3 sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3 çok severdim küçükken izlemeyi hiç kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3

güzel olmuşum tabi ,güzelim ayrıca akıllıyım ( aklıma tüküreyim ) ama en önemlisi gevezeyim :roflol:
aynı yerde çalışmak zor biz de flört ederken aynı işyerindeydik gerçi flörtken çok heyecanlı oluyor da yine de zor yaaa ...arada özlem olması gerek biraz sositososito

salonda üçlü koltuk komple doldu benm yerleşecek ütülenecekk
inş bu akşam yapmayı hedefliyorum bakalım hedefe ulaşabilecek miyim )))

bnmde ütü masası üstü dolu :) hastalanmadan önce ne var ne yok yıkadım günlerce deli gibi,şimdide hepsi ütülenecek kaldı,yazlık kışlıkta ayırayım dedim onlarda ölece kaldı..Nefret ediyorum dağınık evden şansada ne zmn dağıtsam ertesi hasta olurum ölece kalır bikaç gün...

cnm ben öpmeden sarılmadan özlem gideremiyorum :) onlarıda iş yerinde yapamadığımız için akşama deli gibi özlemiş oluyoruz :) öğlen yemeğinide arkadaşlarla yiyoruz başbaşa değil o yüzden ben çok özlüyoru makşama başbaşa kalmak için bekliyorum valla...

evet canm kıskanç olan benm eşim )))

senin benmkinden daha az galiba canm ))))
nevresimleri yıkadım bide o ütülencek puff
kıyafetleri ütülesem yeter bana yaa
yedek nevresimim var o da kirlenince ütülerim

canım bende baktım...daha öncede görmüştüm zaten.... saç rengin güzelmilş:)))

albümümü görmemiştin ulennnkaydirigubbakcemile3 sağolasın saç için..gözlerimi ortaya çıkardı ..gözlerim bal rengi ...bu renk çok hoşuma gidiyor gören de çok yakıştırıyor iki keredir aynı renge boyatıyorum bu ara yine boyatacağım aynı renge kaydirigubbakcemile3
kızılı çok uzun süre kullandım siyahı da öyle ama en çok cuk oturan bu oldu en çok beğenilen de ..tosunumun da çok hoşuna gidiyor Şeniz

bende kırmızı yapıcam saçlarımı ,bnmki çok istiyo öle ama bu halimle gidemiyorumda..en son dip boya için gittim kuaföre yıkanırken saçlarım boynum koptu..diplerimde fena geliyo valla ,kızıl denedim ii olmuştuda kırmızı nasıl olucam bakalım ,o değilde o saçla her renk kıyafetde giyilmiyo napıcam bakalım..

YAZlık kışlıkları ayırdım ,yaz temizliğimi yaptım ( gerçi her hafta pazar günleri temizlik yaparım o ayrı ) ütülere gelince hiç bırakmam haftasonu toptan yaparım rahat oluyor uzun süre gidiyor yapamazsam başka işim de varsa ben işimi yaparım tosunum da ütüleri Şeniz

yaa bende yıllarca kızıl kullandım.. ama aktıkça kırmızıya dönen bir kızıl... çokta yakıştırırdım kendime... ama eşim istemiyor şimdi.. çok göze batıyormuş:sinifsinif:
offf offf.....

benim saçım genelde toplu olduğu için çok dikkat çekmiyor da kızılın da akma sorunu çok kaydirigubbakcemile3

yaf bende kırmızı boyatmak istiyorum saçımıı
daha önce saçımı hiç boyamadım doğal rengini kullandım hep
ama kırmızıya da aşkm izin vermiyoo

anaamm bnmkide özellikle istiyo yoksam ben memnunum boyamdan...

yaf bende kırmızı boyatmak istiyorum saçımıı
daha önce saçımı hiç boyamadım doğal rengini kullandım hep
ama kırmızıya da aşkm izin vermiyoo

birininki yaptır der öbürününki istemez ne çok derdiniz var ulennn:roflol:

ben size yarın farklı renklerdeki saçlarımlaresimleri göstereyim durun hele bakalım tanıyabilecekmisiniz beni kaydirigubbakcemile3

ben c.tesi sabah kocamla öğleden sonra kayıvalidemle takılıcam.... pazar günü için bir plan yapmamız lazım.... konuşmadık henüz.. gerçi 15 te başlayacak mesaisi hafta sonu.. vaktimiz azzbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…