Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vayy ne güsel,bnmkide gelse temizlese valla ev yine karıştı akşamları dümdüz yatıyorum sancıdan yemek flnda yapamıyorum tabi ,akşam kahvaltı yaptık..

:)) canım senin kayınvalide istanbuldamı peki???
ayy canım yaa.. iş. tez zamanda geçer... bak sende şanslıısn. eşin yardımcı oluyor sana:))

ay ne güzel işte canmm
çok düşünceli bi kayınvaliden varr
ohh yorulmucan akşama
ayy evt yaa.. çok sevindim valllaa

aman benimki yapmasın daha iii..karışmasın da yarar istemez kaydirigubbakcemile3 ben kendi işimi yaparım ...kaydirigubbakcemile3
canım valla ben kayınvalideme yapma otuır dersem alınır.... evime geldiğinde de rahat olmaz.. bu yüzden de karışmıyorum benn... kendi haline bırakıyorum.. sonu.ta hiçbiryeri karıştırıp.. eşyaların yerini değiştirmez... o konuda içim çok rahat....

geçen evin tadilatında ben işten izin alamamıştım her yer toz olmuş benm kayınvalide de silmiş süpürmüş her yeri
ayy bi mutlu oldm eve of pof diye diye gidiyordum kocacm da izinliydi
o da patates kızartmış çayı sofrayı kurmuş ayy canm benmm

ooo birde süpriz olunca insan daha bi mutlu oluyor valla...

ben kayınvalideme neler diyorum neler ..ama benimki de alınmıyor iimi kaydirigubbakcemile3
gülüyor habire kaydirigubbakcemile3 alıştı artık sözlerime :roflol:

ooo birde süpriz olunca insan daha bi mutlu oluyor valla...

kesinlikle canmm
bi tek kayınvalidemle çalışıp eve misafr kabul etmede anlaşamıyoz ))))
bize misafrliğe geliyorlar görümcemler falan
haberm varsa hazırlık kesinlikle yapıyorumm

ama bi kızı çalışıyo ona gidelim deyince
ayy o çalışıyo bize gelin boşverin dio klava:

o zaman da caspersyy deliritooo

you...mesajını okudum ama cevap verememiştim
sen özel mesajla bana adresini yazarsan ben sana gönderirim...
şimdilik evime gidemiyorum ama gittiğim ilk fırsatta alıp göndereceğim

kuşum bu olayı öğrenmeden önce atmıstım o mesajı ben adresi atarım müsait oldugunda gönderirsin

ben kayınvalideme neler diyorum neler ..ama benimki de alınmıyor iimi kaydirigubbakcemile3
gülüyor habire kaydirigubbakcemile3 alıştı artık sözlerime :roflol:
ayy valla o kadar samimi olupta espiri yapamam...biraz mesafe her zaman iyidir diye düşüüyorum canım...

canım haklısın o konuda... ama bizim annelerimzi bize nasıl kıyamıyorsa onalrda kendi kızlarına kıyamıyorlar işte..

kızlar....
ayyy feci yedim....
neler oluyor bana böyle,durduramadım kendimi...yedim de yedim...patlayacağım az sonra yani :)))

benim aramda mesafe olduğu için kırılmıyor zaten kırılamıyor hakkı yok çünkü kaydirigubbakcemile3
kayınvalidemle senede bir bayramda ya da yazın görüşüyorum nasıl samimi oalbilirimki zaten samimi olmam da gerek yok ...
kayınvalidem dilimi bildiği için sorun yapmıyor ...her daim lafımı esirgemem kendimi de ezdirmem ..ama saygısızlık da yapmam ...çok fenayım çokkk:roflol:

evet canm zaten bi tek bu konuda kızıom kaynanama onun dışında iyiyiz şükürler olsunn..

kızlar....
ayyy feci yedim....
neler oluyor bana böyle,durduramadım kendimi...yedim de yedim...patlayacağım az sonra yani :)))

adacmm
afiyet olsun da naptn kız patlayacak kadar laelaelaelaelae

caspercım bilmiyorum tatlım...
bu nasıl bir iştah açılmasıdır ki
düne kadar ağzıma bir lokma koyamayan ben
bugün ne olduysa...midem de sanki bir makine çalışıyor durmadan öğütüyor ve yeni birşeyler istiyor...

afiyet olsn tatlmm canın istemişken ye bitanemm
kaç gündür olan açlık birden bastırdı demek ki ))):icecream:

kızlar....
ayyy feci yedim....
ayy adacım bende ipin ucunu kaçırıyorum arada... verdiklerimide geri alıcam zaten böyle giderse... twister aldım... ona başladım hafta başından beri....

canım herkesin tarzı farklı zaten... zamanında çok kırılıp üzüldükleri için ben elimden geldiğince dikkatli davranıyorum ve üzülmelerini istemiyorum... sonuçta artık benimde annem babam onlar..

gülsünn diğer geliniyle sorunları var demiştim ya
bende aman bana da kırılmasın diye dikkat ediyorumm
torununu çok özledi ama gelin müsvettesi ankaraya gelse bile uğramıyo bile kayınvalidemlere
kadın da büyümüştür deiyp duruyo üzülüyo ya

annelik zoorrr

aman kızlar naaptınız akşama yemek yemeyin bari , evlendik die ipleri gevşetmeyin sakın yasakkelime

canım işte insan üzülüyor onları öyle görünce...
neyse bizimkilerin artık arası iyi ama farklı şehirde olunca torunlarını göremiyorlar...
ve ne olursa olsun o soğukluk atlatılamıyor maalesef..

tabiki herkesin tarzı farklı ...ama çok da aman kırılmasınlar üzülmesinler demeyin derim ben size ...yani saygıda kusur etmeyin tabi ama daha çok yeni gelinsiniz o yüzden ne demek istediğimi zamanla anlarsınız ...ne kadar çok emek verirseniz insanlar o kadar çok başınıza çıkmaya çalışırlar...senin kayınvaliden ii insansa sorun yok tabi ama iide olsa iilikle alakalı değil bu ,insanoğlu işte ...tabiki annen baban o ayrı aman neyse bir iki sene sonra anlarsaın ne demek istediğimi ..umarım ben yanılırım
opuyorumnanaktan

ah benim canım neler istiyor bir bilsen kaydirigubbakcemile3şakkıdı:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…