- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne demek.. tabiki gelebilirsin.bizde ayrım yok...her telden de konuşuruzz.... evlilik korkusumu?? oda nekiizemuszemuseşim yok ama işim var zemuszemus arada ben de uğrayabilir miyim buraya bilmiyorumkismile böyle size özenirim de evlilik korkum geçer belki hem kaydirigubbakcemile
aman da aman kimleri görüyoruzz... hoşgeldin canım... kayıplardaydın valla sen... ee 6 temmuza kadar kocasız katıl bari aramızakaydirigubbakcemile3merhabalar. özlemişim sizi. yoğun dönemlerden dolayı fırsat bulamıyorum. benim işim var, yakında koca da yapcam kendime :kedi: az kaldı. 6 temmuza ne kaldı.. guclubacismile
günaydınlar
bugün 9 da duruşmam var ama size malumat vermeden duruşmalara giremem :))))
umarım herkes iyidir.
ameliyattan ötürü şapkasız güneşe çıkmam yasak şapkamı unutmuşum bir yerlerde. ayrıca cübbemide unuttum hem adliyeye yürüyeceğim bu güneşte şapkasız hem duruşmaya gireceğim emnaet cübbe ile offfff sağlam gelebilirsem gelince görüşeceğiz
her neyse görüşürüzzzz (inşallah)
kız gülsün sorma unutkanlıkta tarih yazacak pozisyondayım odaya giriyorum ne için geldiğimi unutuyorum normalde 2 lere kadar oturan ben saat 10 da film izlerken koltukta uyuyakalıyorum bu kan kaybı çok yordu beni çok
hadi ben kaçtım güzeller görüşürüz
eşim yok ama işim var zemuszemus arada ben de uğrayabilir miyim buraya bilmiyorumkismile böyle size özenirim de evlilik korkum geçer belki hem kaydirigubbakcemile
merhabalar. özlemişim sizi. yoğun dönemlerden dolayı fırsat bulamıyorum. benim işim var, yakında koca da yapcam kendime :kedi: az kaldı. 6 temmuza ne kaldı.. guclubacismile
selam herkese
ben geldim aranıza çok şükür gülsünü you knowu ve aderi buldummmm
demek başbaşa kalmak istiyordun öyle mi kaydirigubbakcemile sen benimle kal başbaşa da başbaşa kalmak nasıl oluyormuş bi gör şakkıdıkaydirigubbakcemile3ee kızlar kaldık başbaşa:))
düğün arefesinde olur böyle şeyler ..herkes yaşıyor bunları ...gün gelir güler geçersin bile merak etme ..aslında bana kalsa bir nikah yapar bitirirdim olayı ve bu tip düğün öncesi gerginlikler de olmazdı kısa yoldan finish yani ...ama işte bir düğün geleneği tutturulmuş gidiyor ..aslında düğüne harcanan parayla yurt dışında balayı yapmak daha mantıklı ,elalemi doyuracağım diye düğünlerde masraf yapılıyor ,sanki anlayacaklar da hiç işte :umursamaz:valla adacım gerim gerim geriliyoruz bol bol bazen balkona çıkıp çıkıp ağlıyorum çok aksilik oldu bizde yaaa
normalde bir haftada olacak ameliyat 2 ameliyata çıktı 1 ayımı aldı iş yerimde yeniydim iki ameliyat ve haftalarca gelememem sıkıntı oldu mobilyalarımız çizik kırık yanlış eksik ve en kötüsüde geç geldi düşün mobilyaları getirebilmek için kociş kamyon tuttu nerde görülmüştür bilinmez
amannn yaaaa neler neler yaşadık kaldıki evlilik hazırlığı başlı başına stresken biz neleryaşadık neler
ben de ailelerde ki bu mantığı anlayamıyorum...
bu ne saçma bir şeydir,yapılmak istendikten sonra birisi yanlarında kalmış kalmamış hiç farketmez bir fırsat yaratılır ve yapılır...olay bu değil işte...offf bu türk ailelerinin mantığı işte :))) bizimkiler de aynıdır yani...
evliisn tabi canım... düğün ne zamandı senin canım??
kız ada.... bunların hem dini hemde resmi nikahı var.. ama annesi düğünden önce birşey yapmasınlar diye ikisini yalnız bırakmıyormuşzemuszemus
senin 27 bitti ..eylülde benim 28 bitiyor haberin var mı :roflol: ben nerelere kafamı vurayım hee söyle :roflol:sagol canım. evet surprız ıstıyom ben :icecream:
tesekkur ederım tatlım yasladım he 27 de bıttı.
ya ısler bıtrınce cok rahatladık esımde bende dagınıklıkta rahatsız oluyoruz hzuursuzlanıyoruz . ev temız olunca ferahlıyo ınsan.
ama cok kavga edıyoruz temızlık yaparken benımle dıdısıyo ole olma< boel ben dıyorum oraya olmaz suraya ıı olur. remen ev duzenı kurcaz dıey kavga edeyoruz yaklava:
robotçum... döktürdün yinee:))))
teş.edeirm canım... güzel gülerimkaydirigubbakcemile3.. doğru bir tespit:))
off yaa hava yine kapalııımirmirmirmir
eşim yok ama işim var zemuszemus arada ben de uğrayabilir miyim buraya bilmiyorumkismile böyle size özenirim de evlilik korkum geçer belki hem kaydirigubbakcemile
merhabalar. özlemişim sizi. yoğun dönemlerden dolayı fırsat bulamıyorum. benim işim var, yakında koca da yapcam kendime :kedi: az kaldı. 6 temmuza ne kaldı.. guclubacismile
günaydınlar
bugün 9 da duruşmam var ama size malumat vermeden duruşmalara giremem :))))
umarım herkes iyidir.
ameliyattan ötürü şapkasız güneşe çıkmam yasak şapkamı unutmuşum bir yerlerde. ayrıca cübbemide unuttum hem adliyeye yürüyeceğim bu güneşte şapkasız hem duruşmaya gireceğim emnaet cübbe ile offfff sağlam gelebilirsem gelince görüşeceğiz
her neyse görüşürüzzzz (inşallah)
gulsun bu arada farkettim profilindeki resimde çok fena gülüyorsun heee kaydirigubbakcemile3 pis sevdim gülüşünü kaydirigubbakcemile3 dişlerimiz de her gün 3 kere oral-b ile fırçalanıyor galiba :roflol:
sabah sabah bu ne enerji yaaawww ..aaaaaaaaaaaaaaayyy:roflol:
robotçum... döktürdün yinee:))))
teş.edeirm canım... güzel gülerimkaydirigubbakcemile3.. doğru bir tespit:))
off yaa hava yine kapalııımirmirmirmir
fışkırıyorki ne fışkırıyor ,gençlik parkındaki fıskıyeler gibi mübarek :roflol::roflol:günaydın robotçuumm enerji fışkırıyo kız sendenn
günaydınn gülsüünn
ay ankara yine çok sıcak yaff
başlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile3evet spiker arkadaşımızı RoBoT tan günün önemli gelişmelerini alalım
hava durumuyla başladı)))))
kıvır kıvırabildiğin kadar.. kız asena sein yanında halt etmiş bee....
recaaaa ederim ..döktürürüm kıvırırım asenayım asena :roflol: gerçekten öyleyim hee..6 yaşından beri dans ediyorum ..e bu döktürmeye de ancak bu beklenir dimi ama :roflol::roflol:
albümündeki banyo resmine bittim ..sanki dişler yeni fırçalanmış ..diş macunu reklamlarındaki dişlerim beyaz bunu ... macununa borçluyum gülüşü gibi :roflol::roflol:
ama etkili bir yöntem hee düşündüm de ...herifin küstü mü bi gülüş tamamdır serdin bile yere herifi :roflol::roflol:
istanbulda kapalı burada açık ve güzel bir yaz gününe merhaba dedik :)))
günaydınn gülsüünn
ay ankara yine çok sıcak yaff
fışkırıyorki ne fışkırıyor ,gençlik parkındaki fıskıyeler gibi mübarek :roflol::roflol:
evet çok sıcak ama bizim oda buzdolabı gibi mübarekkaydirigubbakcemile3
başlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile3
evet sayın seyirciler haber bültenimize gülsunun mayhoş ve melül gülüşü ile başlıyoruz ...
sabah saatlerinde profili görülen gulsun hemen harekete geçti ve o meşhur gülüşünü fırlattı ..gülüş fırlar fırlamaz casperın suratına çarpıverdi ...
çarpmanın etkisiyle yere yığılan casper ankara numune hastahanesine sevk edildi ...
şimdiden yaralıya geçmiş olsun dileklerimiz iletirken gulsuna da gözaltına alındığı için gazan mübarek olsun diyoruz ...
yeni haberlerle azzzzzzzzzz sonra karşınızdayız :roflol::roflol:
nasıl ama anında yazdım :roflol:
hee canım.. fizik değil ama yüz güzelliğim, sesim, konuşmam... reklamlardakilere taş çıkartırım vallazemuszemus
valla bu yöntemi kullanmama fırsat kalmıyorki şekerimkaydirigubbakcemile3
ayyy... yaa burası sıcak olmasın ama hava da böyle kasvetli olmasın amaa:sinifsinif:
hee canım.. fizik değil ama yüz güzelliğim, sesim, konuşmam... reklamlardakilere taş çıkartırım vallazemuszemus
valla bu yöntemi kullanmama fırsat kalmıyorki şekerimkaydirigubbakcemile3
senin de başka bir meziyetin olsun ulennn herkeste aynı meziyet olmaz ..racona ters bi kere :roflol:ben beğenmedim bu haberii
bende güzel gülerim bi keremmm delikafadulden
allahım yaaa.. kız hayl gücün ne kuvetli senin öyle.. 2 dakkada beni suçlu casperımıda yaralı ilan ettin.. casper cım.. gaza gelme... aramızı bozmaya çalışanlar varrrolumunekankayizsmilebaşlıyorum o zaman kaydirigubbakcemile3
evet sayın seyirciler haber bültenimize gülsunun mayhoş ve melül gülüşü ile başlıyoruz ...
sabah saatlerinde profili görülen gulsun hemen harekete geçti ve o meşhur gülüşünü fırlattı ..gülüş fırlar fırlamaz casperın suratına çarpıverdi ...
çarpmanın etkisiyle yere yığılan casper ankara numune hastahanesine sevk edildi ...
şimdiden yaralıya geçmiş olsun dileklerimiz iletirken gulsuna da gözaltına alındığı için gazan mübarek olsun diyoruz ...
yeni haberlerle azzzzzzzzzz sonra karşınızdayız :roflol::roflol:
nasıl ama anında yazdım :roflol:
dün işten bi çıktmm
kocacmla buluştumm
önce market alışverisi
sonra kasap alışverişi
sonra eve bıraktık elimizdekileri
bi markete daha gittik sebze almaya
sonra da iki tane balık aldık aşkmla
evden çıkarken mutlu mesut yüzüyorlardı
akşama nasıl olurlar bilmiyorum)))))