Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hemen şımarma :mymeka::roflol:

senin de başka bir meziyetin olsun ulennn herkeste aynı meziyet olmaz ..racona ters bi kere :roflol:
bende bakış var ses var bide kıvırma var :roflol:
gulsunda gülüş var
sende de sakarlık olsun :roflol::roflol:
severim ama ben sakarları heee ..şaşkın şaşkın sevimli olurlar :roflol:

heh tamam sakar olam
ben mutluyum sakarlığımla :o)))

allahım yaaa.. kız hayl gücün ne kuvetli senin öyle.. 2 dakkada beni suçlu casperımıda yaralı ilan ettin.. casper cım.. gaza gelme... aramızı bozmaya çalışanlar varrrolumunekankayizsmile

ohh hayırlı olsun.... inş. akşam evde bıraktığın gibi bulrusun canım..

yok tatlım aramızı kimse bozamaz :1hug:

robotlar makinalar fişi çekttim mi iş biter delikafadulden

gunaydın kızlar

robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz

selam gittim geldim duruşmaya çok şükür

düğün arefesinde olur böyle şeyler ..herkes yaşıyor bunları ...gün gelir güler geçersin bile merak etme ..aslında bana kalsa bir nikah yapar bitirirdim olayı ve bu tip düğün öncesi gerginlikler de olmazdı kısa yoldan finish yani ...ama işte bir düğün geleneği tutturulmuş gidiyor ..aslında düğüne harcanan parayla yurt dışında balayı yapmak daha mantıklı ,elalemi doyuracağım diye düğünlerde masraf yapılıyor ,sanki anlayacaklar da hiç işte

robotcuğum aynen bu fikri biz sunduk düğünün parasını bize verin yurt dışına çıkalım dedik anlatamadık eşimin ailesi tamam dedi de annemler su koyuverdi zaten bu süreçte annemden nefret ettim resmen Allahın gücüne gitmesin nerede klasik abidik gubidik bişi varsa getiriyor bana uygula diyor

dedikodu yapacak birileri vardı beklioruz

Son düzenleme:
dun aksam eşimin yegenının dogum gune gttıkya . aksam ıs cıkısı hedıye almaya gıttık. ona hedıye aldık lakın bı de kucuk kız kardesı var sımdı abıme aldılar abana almadılar dıye uzulur dedım onada aldık sonra abısıdde dogum gunune davetlkı onunda 2 tane cocugu var onalra aldılar bızı almadılar cocuk lar uzukllmesın dıye o ıkısınede hedıye aldık. neyse dogum gununde hedıyelerı cıkardım verdım nası sevındıler nası . ay kayın peder felan ay olum bak amcan sana hedıye almıs gıt tesekkur et kız kardesının cocuguna donup bak olum dayın sana hedıye almıs tesekkur et dıyıp duruyo . yengeye bısı yok. gerı zekalı olun askerden gelelı 1 hafta olmamıs . heedıyeyı yengesı verıyo ınsan bı dusunur aptal sey sankı ınadına hıc solemedı. gerı zekalı ay cok doluyum sankı

günaydınlar kıslarr

gunaydın tatlım

[QUOTEdüğün arefesinde olur böyle şeyler ..herkes yaşıyor bunları ...gün gelir güler geçersin bile merak etme ..aslında bana kalsa bir nikah yapar bitirirdim olayı ve bu tip düğün öncesi gerginlikler de olmazdı kısa yoldan finish yani ...ama işte bir düğün geleneği tutturulmuş gidiyor ..aslında düğüne harcanan parayla yurt dışında balayı yapmak daha mantıklı ,elalemi doyuracağım diye düğünlerde masraf yapılıyor ,sanki anlayacaklar da hiç işte ]

robotcuğum aynen bu fikri biz sunduk düğünün parasını bize verin yurt dışına çıkalım dedik anlatamadık eşimin ailesi tamam dedi de annemler su koyuverdi zaten bu süreçte annemden nefret ettim resmen Allahın gücüne gitmesin nerede klasik abidik gubidik bişi varsa getiriyor bana uygula diyor

dedikodu yapacak birileri vardı beklioruz[/QUOTE]

geldım geldım

günaydınlar şekerler...
güzel bir gün olur inşallah hepimize...

günaydn tatlımm hoşgeldinn
canmm fırında mücver tarifinin linkini tekrar eklemen mümkün müü

günaydnn

gunaydın kızlar

robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz

günaydn canmm doğum günün kutlu olsnn
İyi senelerr

günaydınlar kıslarr

günaydn canmm

dedikodu yapacak birileri vardı beklioruz

canm kazasız belasız gidip gelmene sevindmm
dikkat et kendinee

dun aksam eşimin yegenının dogum gune gttıkya . aksam ıs cıkısı hedıye almaya gıttık. ona hedıye aldık lakın bı de kucuk kız kardesı var sımdı abıme aldılar abana almadılar dıye uzulur dedım onada aldık sonra abısıdde dogum gunune davetlkı onunda 2 tane cocugu var onalra aldılar bızı almadılar cocuk lar uzukllmesın dıye o ıkısınede hedıye aldık. neyse dogum gununde hedıyelerı cıkardım verdım nası sevındıler nası . ay kayın peder felan ay olum bak amcan sana hedıye almıs gıt tesekkur et kız kardesının cocuguna donup bak olum dayın sana hedıye almıs tesekkur et dıyıp duruyo . yengeye bısı yok. gerı zekalı olun askerden gelelı 1 hafta olmamıs . heedıyeyı yengesı verıyo ınsan bı dusunur aptal sey sankı ınadına hıc solemedı. gerı zekalı ay cok doluyum sankı

canmm çok düşünceli davranmışsın sen
aman uyus işte sözümona oğlunu övüyoo:oklava:

birde esme kızdım ıste dogum gunume atıfta bulunmalar felan . ay dedım napmaya calısıyorsun . tamam alma bısı ne bu ımalar dedım. bugun 2 . yarın ayın 3 hehheehhh .bısı yapmana gerek yok tamam dedım . sureklı ne dogum gunume ımada bulunuyorsun . sınırlendım onada.
surprız yapcaksan hıc sesını cıkarma yap bısı . yok eger gkonusup guzle bı yerde kulayalım dersen sole ble dusunuyorum surda bı yer var orda kutlayalım de . bole ımada bulunup ne soylememı beklıyonkı . evet askım yarın dogum gunum. surya gıdelım kutlayalım dememımı yoksa bosver bısı yapmana gerek yok dememımı . sınır

canmm çok düşünceli davranmışsın sen
aman uyus işte sözümona oğlunu övüyoo:oklava:

ay bebegım aynı oartamda ben de var ben olmasam anlarım. hedıyelerı ben verdım cocuklara. sankı bole ınadı yaotı gıbı durup durup ogluna atıfta bulunup. oglu askerden gelelı 1 hafta olmadı ogluna kesene bereket dıyo. bana bı tesekkur yok. ha bu arada bızden baska hedıye alanda yoktu zaten armut elıne bı cıkolata al gel barı dedesın yanıkötükedihüso

guzcum umursama erkek tarafı bunu biraz da özellikle yapıyor...

bir örnek size... mesela babamın babası,bizim evi arardı annem açardı bak gelini oluyor değil mi sesini tanımaz mı çünkü biz açtığımızda tanıyor nedense :))) neyse işte anneme her defasında aloooo orası ...... erdem'in evimi diye sorardı,(noktalı kısımda babamın adını düşünün) bir yaptı iki yaptı ,üç oldu en sonunda annem dayanamadı ve yine böyle arayıp sorduğun da hayır onun evi değil burası ....... özdemir'in evi demesin mi :)))) ( annem dedeme kendi adını ve kızlık soyadını söyledi yani)
artık yapmıyor dedem mesela....
işte böyle erkek tarafı biraz şey oluyor,benim oğlumun evi,benim oğlumun parası,o aldı,o sattı,o yedirdi vs. gibi... o yüzden kafana takma bence...

ay nerdesınız ya dedıkodunun bole zevkı cıkmıyokı kımse bısı demıyo alsanaalsanasmile

guzcum umursama erkek tarafı bunu biraz da özellikle yapıyor...

bir örnek size... mesela babamın babası,bizim evi arardı annem açardı bak gelini oluyor değil mi sesini tanımaz mı çünkü biz açtığımızda tanıyor nedense :))) neyse işte anneme her defasında aloooo orası ...... erdem'in evimi diye sorardı,(noktalı kısımda babamın adını düşünün) bir yaptı iki yaptı ,üç oldu en sonunda annem dayanamadı ve yine böyle arayıp sorduğun da hayır onun evi değil burası ....... özdemir'in evi demesin mi :)))) ( annem dedeme kendi adını ve kızlık soyadını söyledi yani)
artık yapmıyor dedem mesela....
işte böyle erkek tarafı biraz şey oluyor,benim oğlumun evi,benim oğlumun parası,o aldı,o sattı,o yedirdi vs. gibi... o yüzden kafana takma bence...

ay taktıgım dan degıl canım ya. ole canımı sıktıda dedıkodu yapaıyorum . bırde oğlu askerdeyken neler oldu neler oglu konusmıcaktı ben yaptım aralarını da sımdı yuzyuze bakıyorlar bıde bole yapması uzuyo tabe bıraz

günaydınlar kıslarr
günaydın canım..

ayyy canım yaa.aslında düşüncesizlikten değilde inadına yapmışlar gibi.. valla benimkiler yapsa böyle birşeyi ben orda lafımı söylerim espiri yapıyormuşum gibi.. hediyeyi ben verdim teşekkürü sen kaptın derdim oğullarına.. onlarda anlarlardı herhalde...

Back
X