Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar vallahi zor ve çok ince işler bunlar...
bunu yapsak alınırlar mı acaba
şunu söylesek hata mı ederiz diye düşünmekten bazen kendi doğrularımızı es geçebiliyoruz...

Allah Muhabbetlerini artırsın canmm

tamam tatlmm
hemen gidince yemek işini halledeyim kocacm gelene kdar aşk-ı memnuyu izleyim bari :o)))

o gelince kurtlar vadisini açar da :o)))

off bende dışarda biraz takılayım diyorum ama sonrasa git kızım evine.... dışarda takılrısan alışveriş yapsrsın diyorum....
ama çok sıkıldım yaaaa.... evle iş arasındaaa.....

cumartesi gününden beri tv. izlemedim...
açılmazmış ya tv. dünyadan bir haberim anlayacağınız...
en son gemi olayını bile dün işyerine gelip te net.ten gazete okuyunca öğrendim...

kızlar vallahi zor ve çok ince işler bunlar...
bunu yapsak alınırlar mı acaba
şunu söylesek hata mı ederiz diye düşünmekten bazen kendi doğrularımızı es geçebiliyoruz...

kesinlikle aydacımm
ay takılmam aslında kafama eseni yaparım da
ne bilim bu sefer acaba diye takıldımm

off bende dışarda biraz takılayım diyorum ama sonrasa git kızım evine.... dışarda takılrısan alışveriş yapsrsın diyorum....
ama çok sıkıldım yaaaa.... evle iş arasındaaa.....

yok yok evine git sen tatlım :o)))

cumartesi gününden beri tv. izlemedim...
açılmazmış ya tv. dünyadan bir haberim anlayacağınız...
en son gemi olayını bile dün işyerine gelip te net.ten gazete okuyunca öğrendim...
ay inanmıyorum yaa.... hala eski adetleri uyguluyorlar.. valla biz dedemi kaybettiğimizde sadee kuran sırasında açmadık tv.. birde misafirler geldiğinde ..

yok yok evine git sen tatlım :o)))
bencede... hem aşkı memnuya kadar dinlenirim bende:))

ay inanmıyorum yaa.... hala eski adetleri uyguluyorlar.. valla biz dedemi kaybettiğimizde sadee kuran sırasında açmadık tv.. birde misafirler geldiğinde ..

bencede... hem aşkı memnuya kadar dinlenirim bende:))

aşkı memnuya kadar kekini yap canmm :o)))

kocacn kaçta gelecek canmm

Son düzenleme:
o tv açmama olayını benim babaannem öldüğünde de yaptılar ama o zamanlar 10 yaşındaydım 15 yıl olmuş neredeyse şuan yapılır mı bilmiyorum ama saçma tabi

gülsün git evine cicim ben alışverişide hiç sevmem zaten çok yorulurum evde tv izlemek varken misler gibi uzan şöyle dertsiz tasasız ama sendne ricam izlerken beni an o zavllının düşünecek 500 tane derdi var benim şuan ki halime gelebilmek için çırpınıyor garip de ve sonuna da ekle lütfen halime çok şükür Allah yardımcısı olsun diye :))))

mg_lovee

canmm

her zaman için halimize şükürler olsunn..

Rabbim daha beterinden sakınsın canm benmm

sıkıntılarını da tez zamanda gidersin inş..

aşkı memnuya kadar kekini yap canmm :o)))

kocacn kaçta gelecek canmm
canım 11 de çıkıcak... yaa biraz uyumak istiyorum ben... 7 de uyusam 9 da kalksam.. ohh 2 saat...:)) kekide reklam ralarında kaçar yaparım yaa.. nasıl olsa uzun sürüyor reklam arası.. ee biraz da izlemeyi veririm reklamdan sonrasını:)))
yaa fitdevs hanım neden terk ediyor acaba adamıı??? çok merake ttim yaa....

o tv açmama olayını benim babaannem öldüğünde de yaptılar ama o zamanlar 10 yaşındaydım 15 yıl olmuş neredeyse şuan yapılır mı bilmiyorum ama saçma tabi

gülsün git evine cicim ben alışverişide hiç sevmem zaten çok yorulurum evde tv izlemek varken misler gibi uzan şöyle dertsiz tasasız ama sendne ricam izlerken beni an o zavllının düşünecek 500 tane derdi var benim şuan ki halime gelebilmek için çırpınıyor garip de ve sonuna da ekle lütfen halime çok şükür Allah yardımcısı olsun diye :))))
canım ben 10 gündür hiçbirşey yapmıyorum.. ne gezme.. ne bir yere gitme.... çok sıkıldım.... biraz değişiklik istiyordum.. careefoura gideyim dedim ama gidersemde birşey almadan çıkmamm... o yüzden vazgeçtim zaten:)))
canım yaaaa az kaldı az... bak o zamanda başka şeyleri dert edineceksin... bitmez kızım bu hayatta bizim dert edeceğimiz şeyler:))

mg_lovee

canmm

her zaman için halimize şükürler olsunn..

Rabbim daha beterinden sakınsın canm benmm

sıkıntılarını da tez zamanda gidersin inş..

aminnn şekerim aminnn
Allah kimseyi olduğundan beter etmesin ameliyat sırasında anladım ki hep daha kötüsü var haklısın.
senin evlilik kaç zaman oldu

canım 11 de çıkıcak... yaa biraz uyumak istiyorum ben... 7 de uyusam 9 da kalksam.. ohh 2 saat...:)) kekide reklam ralarında kaçar yaparım yaa.. nasıl olsa uzun sürüyor reklam arası.. ee biraz da izlemeyi veririm reklamdan sonrasını:)))
yaa fitdevs hanım neden terk ediyor acaba adamıı??? çok merake ttim yaa....

canım ben 10 gündür hiçbirşey yapmıyorum.. ne gezme.. ne bir yere gitme.... çok sıkıldım.... biraz değişiklik istiyordum.. careefoura gideyim dedim ama gidersemde birşey almadan çıkmamm... o yüzden vazgeçtim zaten:)))
canım yaaaa az kaldı az... bak o zamanda başka şeyleri dert edineceksin... bitmez kızım bu hayatta bizim dert edeceğimiz şeyler:))

ayy bende uyumak istiyorm işleri bitireyim hemenn
erkenden uyurum inş..
dün de 12,30da yattım zaten
halbuki 10da yatağa girmiştim sonra kalktm bulaşıklrı yıkadm falan puff

ayy bende uyumak istiyorm işleri bitireyim hemenn
erkenden uyurum inş..
dün de 12,30da yattım zaten
halbuki 10da yatağa girmiştim sonra kalktm bulaşıklrı yıkadm falan puff

şimidi sen 2,30 saat boyunca bulaşıkmı yıkadın yani.... yeme bizi casperrrrryerimseniben

Back
X