Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Muhabbetlerini artırsın canmm
tamam tatlmm
hemen gidince yemek işini halledeyim kocacm gelene kdar aşk-ı memnuyu izleyim bari)))
o gelince kurtlar vadisini açar da)))
kızlar vallahi zor ve çok ince işler bunlar...
bunu yapsak alınırlar mı acaba
şunu söylesek hata mı ederiz diye düşünmekten bazen kendi doğrularımızı es geçebiliyoruz...
off bende dışarda biraz takılayım diyorum ama sonrasa git kızım evine.... dışarda takılrısan alışveriş yapsrsın diyorum....
ama çok sıkıldım yaaaa.... evle iş arasındaaa.....
ay inanmıyorum yaa.... hala eski adetleri uyguluyorlar.. valla biz dedemi kaybettiğimizde sadee kuran sırasında açmadık tv.. birde misafirler geldiğinde ..cumartesi gününden beri tv. izlemedim...
açılmazmış ya tv. dünyadan bir haberim anlayacağınız...
en son gemi olayını bile dün işyerine gelip te net.ten gazete okuyunca öğrendim...
bencede... hem aşkı memnuya kadar dinlenirim bende:))yok yok evine git sen tatlım)))
ay inanmıyorum yaa.... hala eski adetleri uyguluyorlar.. valla biz dedemi kaybettiğimizde sadee kuran sırasında açmadık tv.. birde misafirler geldiğinde ..
bencede... hem aşkı memnuya kadar dinlenirim bende:))
canım 11 de çıkıcak... yaa biraz uyumak istiyorum ben... 7 de uyusam 9 da kalksam.. ohh 2 saat...:)) kekide reklam ralarında kaçar yaparım yaa.. nasıl olsa uzun sürüyor reklam arası.. ee biraz da izlemeyi veririm reklamdan sonrasını:)))aşkı memnuya kadar kekini yap canmm)))
kocacn kaçta gelecek canmm
canım ben 10 gündür hiçbirşey yapmıyorum.. ne gezme.. ne bir yere gitme.... çok sıkıldım.... biraz değişiklik istiyordum.. careefoura gideyim dedim ama gidersemde birşey almadan çıkmamm... o yüzden vazgeçtim zaten:)))o tv açmama olayını benim babaannem öldüğünde de yaptılar ama o zamanlar 10 yaşındaydım 15 yıl olmuş neredeyse şuan yapılır mı bilmiyorum ama saçma tabi
gülsün git evine cicim ben alışverişide hiç sevmem zaten çok yorulurum evde tv izlemek varken misler gibi uzan şöyle dertsiz tasasız ama sendne ricam izlerken beni an o zavllının düşünecek 500 tane derdi var benim şuan ki halime gelebilmek için çırpınıyor garip de ve sonuna da ekle lütfen halime çok şükür Allah yardımcısı olsun diye :))))
mg_lovee
canmm
her zaman için halimize şükürler olsunn..
Rabbim daha beterinden sakınsın canm benmm
sıkıntılarını da tez zamanda gidersin inş..
canım 11 de çıkıcak... yaa biraz uyumak istiyorum ben... 7 de uyusam 9 da kalksam.. ohh 2 saat...:)) kekide reklam ralarında kaçar yaparım yaa.. nasıl olsa uzun sürüyor reklam arası.. ee biraz da izlemeyi veririm reklamdan sonrasını:)))
yaa fitdevs hanım neden terk ediyor acaba adamıı??? çok merake ttim yaa....
canım ben 10 gündür hiçbirşey yapmıyorum.. ne gezme.. ne bir yere gitme.... çok sıkıldım.... biraz değişiklik istiyordum.. careefoura gideyim dedim ama gidersemde birşey almadan çıkmamm... o yüzden vazgeçtim zaten:)))
canım yaaaa az kaldı az... bak o zamanda başka şeyleri dert edineceksin... bitmez kızım bu hayatta bizim dert edeceğimiz şeyler:))
aminnn şekerim aminnn
Allah kimseyi olduğundan beter etmesin ameliyat sırasında anladım ki hep daha kötüsü var haklısın.
senin evlilik kaç zaman oldu
o tablo neye sayıyor onu anlayamadım ki o sebeple sordum
ayy bende uyumak istiyorm işleri bitireyim hemenn
erkenden uyurum inş..
dün de 12,30da yattım zaten
halbuki 10da yatağa girmiştim sonra kalktm bulaşıklrı yıkadm falan puff
şimidi sen 2,30 saat boyunca bulaşıkmı yıkadın yani.... yeme bizi casperrrrryerimseniben
ayy utandmm :kedi:
canm yatmştk ezan okundu dedim bekle sen ben bi mutfağı toplaym gelim)))
15 dk da toplayıverdimm
ayy utandmm :kedi:
canm yatmştk ezan okundu dedim bekle sen ben bi mutfağı toplaym gelim)))
15 dk da toplayıverdimm
:))) haa şöyle... açıkla durumukaydirigubbakcemile3