Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbulldmm gülsünn
nasıl geçti hafta sonunn

ayy iki gün evde olmak da mükemmel oluyomuş yaff
canı m yoğundum bende.. ama çok güzel geçti...
seni nasıl geçti mevlüt.. allah kabul etsin canım benim..

kızlar mı akannehir o sıfatı terkedeli 2 sene oluyor :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni

aman ne güzel... demekki fiziğin etkisini görmeye başlamışsın canım..
ohh ne güzel anenciğinin ellerine sağlık...
önemli olan senin beğenmen.. boşver geriisisni.. :)) hayırlı olsun canım aldıkalrın.

selam
ağrın olmaması süper
eksikler bitiormu ki kız bizde evin tümü için tül perde gerek salon için fon yaptırmamız gerek onun dışında banyonun yerine banyo halısı gerek mutfakda 4 tane çatal var günlük çatal kaşık bıçak takımı gerek günlük tabak takımı ayrıca su bardağı ve çay bardağı gerek
amerikan mutfak evimde mutfağa bağlı oturma odasında ki kanpelerin yüzü değişecek onlarla uğraşmak gerek yatak odasındaki dolabın içine askıları asmak için demir boru kestirmek sonrasında valizlerde duran tüm kıyafetleri dizmek gerek dolaba
offffff offffff
ne yapalım uğraşacağız

bu arada cute beğenmemekle ilgili sana birşey diyeyim
kütahya porselenden gelincik desenli kahvaltı takımı aldık inanılmaz beğenerek abim görünce kahkahayı patlattı ve dedi ki size güllü battaniyede alalım kamyon arkası gibi çok üzülmüştüm çok heves etmiştim çünkü
ne yapayım herkesin zevki kendine

ben 2 yıllık evliyim ama bana daha neler neler gerek biliyor musun sen akannehirakannehir

sen daha yenisin zamanla alırsın inş.. hepsi bir anda olmuyor ..zamanla alınır ne olacak ..iş eşyada olsun yeterki ..önemli olan mutluluk .yemişim eşyayı ..maddi bir şey sonuçta er ya da geç yapılır ..

günaydınnnnnnnnnnnn.....
ıstanbul'da yağmur olması umurumda bile değil desem :)))
yağmuru severim ben ama evde olduğum sürede....
ama şu an yağmur yağıyorken şirkette olmak bile beni üzemiyor...çünkü dün evimize döndük...
Allammmm bu nasıl bir özlemektir....eve girdiğimiz dakikadan itibaren bütün her yeri temizleyip,düzenlemeye başladım....bir kez daha anladım ki insanın kendi evi gibisi yokmuş,büyükler söylerdi de inanmazdım...
kocişe gelince ..... aaa noldu sana böyle,sen gerçekten çok özlemişsin evi,hadi bırak temizliği orada doğru dürüst uyuyamadık gel de uyuyalım biraz demekten yorgun düştü....kendisi uyuyakaldı

günaydın ..e tabi insanın evi gibisi olur mu ..ben sabah annemlere gidiyorum akşama evimi özlüyorum hemen eve gidesim geliyor iimi kaydirigubbakcemile3

evliliğin püf noktası orda zaten kaydirigubbakcemile3

güzel geçti canm ya
Aminn inş bitanemm
çoluk çocuk kafamız şişti biraz ama güzeldi..
şükür bunu da atlattımm

günaydn adacmm
evinize dönmüşsünüz gözün aydn canm benmm
bu akşam uyuyun bari canmm ))))

teşekkür ederim herkesee..aynen lovecim oluyo hepsi yavaş yavaş,evlendikten sonrada tamamlanıyor,huzur olsun en başı..
Adacım hadi gözün aydın ...

evet ya kızlar sanki 40 yıldır ben o evde yaşıyormuşum gibi....tuhaf çok tuhaf bir duygu bu...
ama çok ta güzel,hoşuma gidiyor yani,bir yeri kendime ait olarak benimsemek....süper bir duygu...

bu arada dün tam biz oradan çıkıyoruz,görümcenin ark. geldi hani o bahsettiğim kız dilek....allam utanmaz,utanmaz yüzüme bir bakışı var,dedim ben şimdi girişecem buna yok bir kaza olacak....neyse ki onun girmesiyle bizim çıkmamız bir oldu...

günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:

cutecim sağol balım,ağrın yokmuş ayyy hadi maşallah diyelim....bir de eltiyi anlatmışsın ya,sevmiyorum falan...ben de sevmiyorum kız,salla gitsin,fesat oluyorlar yavrum bunlar ben anladım,kendi haline bıraktım o sebeple :))) önemseme.....

kesinlikle haklısın canım.. eşya zamanla olur zaten...

ayy canım benim.. senin adına çok sevidnim... demekki hep sabırlı olm ak lazımmış.... hadi gözün aydın..

günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:

ilk yerleştiğinde tek tek bütün odalar da sırasıyla dolaşıp,
yeni ev...
yeni eşya....
kokusunu içime çekerek az mı şükrettim Allah'ıma...
rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,süper birşeydir...

aynen cnm bende bıraktım,zaten sadece gülüyorum haline

yeni ev...
yeni eşya....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım evett mobilya kokusu bile çok güzel heryere tek tek baktım çıkmadan burası benim evmmi dedim Allah ım herkese nasip etsin

cnm bnm,bizde hala aynı duygular içindeyiz,bu ne kdr sürüyor acap :) birde içinde yaşamaya başla iice hoşuna gidicek..inşallah huzurla olsun seninde..

millet şu anda işyerindeki bayanlardan biri özel bir geceye gidecek ...biri ona kıyafetine uygun kendi ayakkabısını verecek o konu üzerinde mütalaa var hey ALLAHIM çok tuhaf geliyor bana böyle şeyler ..git başkasından eşya al giy ..hayatta yapmayacağım bir şey lmaz: bir de bayanın aldığı elbise çok sıradan .. ama abarta abarta aman çok güzel çok şık diye kadını havaya sokuyorlar iimi :roflol:

cnm bnm,bizde hala aynı duygular içindeyiz,bu ne kdr sürüyor acap :) birde içinde yaşamaya başla iice hoşuna gidicek..inşallah huzurla olsun seninde..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: canım inşallah herkes yuvasında huzurlu olsun baba evindede burukluk var lokmalar zor geçiyo boğazımdan onları öyle üzgün görüyorum yaa bide evde en son ben kalmıştım ablam ve abim evli zor gelcek onlarada banada:gitme:

gözn aydn canm benmm
ayy öyle oluyo yaff
ahh ne gzel günlerdii

yeni ev...
yeni eşya....

herkes aynı duyguları yaşıyomuş demekki yaff

delikafadulden

he he ,bende hiç sevmem o muhabbetleri helede aykkabı nasıl giyilir yaw hayret yani..ıyyyk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…