canı m yoğundum bende.. ama çok güzel geçti...hoşbulldmm gülsünn
nasıl geçti hafta sonunn
ayy iki gün evde olmak da mükemmel oluyomuş yaff
sempatiksalakcinnikızlar mı akannehir o sıfatı terkedeli 2 sene oluyor :roflol::roflol:
günaydınlar bendende..
bugün ağrım yok şükür..
annem bende çok güseeeelll..tüm ütülerimi halletti saolsun...
ctesi eltilerim bizde kaldılar...eltim hariç hepsini seviyorum :))
bahsetmiştim bizim bikaç eksik eşyamız kalmıştı onları hallettik hafta sonu..aldığımız şelere yine eltim burun kıvırdı :)) neysem o beğenmediyse zaten güzeldir,zevksizdir kendisi
günaydınlar bendende..
bugün ağrım yok şükür..
annem bende çok güseeeelll..tüm ütülerimi halletti saolsun...
ctesi eltilerim bizde kaldılar...eltim hariç hepsini seviyorum :))
bahsetmiştim bizim bikaç eksik eşyamız kalmıştı onları hallettik hafta sonu..aldığımız şelere yine eltim burun kıvırdı :)) neysem o beğenmediyse zaten güzeldir,zevksizdir kendisi
ben 2 yıllık evliyim ama bana daha neler neler gerek biliyor musun sen akannehirakannehirselam
ağrın olmaması süper
eksikler bitiormu ki kız bizde evin tümü için tül perde gerek salon için fon yaptırmamız gerek onun dışında banyonun yerine banyo halısı gerek mutfakda 4 tane çatal var günlük çatal kaşık bıçak takımı gerek günlük tabak takımı ayrıca su bardağı ve çay bardağı gerek
amerikan mutfak evimde mutfağa bağlı oturma odasında ki kanpelerin yüzü değişecek onlarla uğraşmak gerek yatak odasındaki dolabın içine askıları asmak için demir boru kestirmek sonrasında valizlerde duran tüm kıyafetleri dizmek gerek dolaba
offffff offffff
ne yapalım uğraşacağız
günaydınnnnnnnnnnnn.....
İstanbul'da yağmur olması umurumda bile değil desem :)))
yağmuru severim ben ama evde olduğum sürede....
ama şu an yağmur yağıyorken şirkette olmak bile beni üzemiyor...çünkü dün evimize döndük...
Allammmm bu nasıl bir özlemektir....eve girdiğimiz dakikadan itibaren bütün her yeri temizleyip,düzenlemeye başladım....bir kez daha anladım ki insanın kendi evi gibisi yokmuş,büyükler söylerdi de inanmazdım...
kocişe gelince ..... aaa noldu sana böyle,sen gerçekten çok özlemişsin evi,hadi bırak temizliği orada doğru dürüst uyuyamadık gel de uyuyalım biraz demekten yorgun düştü....kendisi uyuyakaldı
canı m yoğundum bende.. ama çok güzel geçti...
seni nasıl geçti mevlüt.. allah kabul etsin canım benim..
sempatiksalakcinni
aman ne güzel... demekki fiziğin etkisini görmeye başlamışsın canım..
ohh ne güzel anenciğinin ellerine sağlık...
önemli olan senin beğenmen.. boşver geriisisni.. :)) hayırlı olsun canım aldıkalrın.
günaydınnnnnnnnnnnn.....
ama şu an yağmur yağıyorken şirkette olmak bile beni üzemiyor...çünkü dün evimize döndük...
Allammmm bu nasıl bir özlemektir....eve girdiğimiz dakikadan itibaren bütün her yeri temizleyip,düzenlemeye başladım....bir kez daha anladım ki insanın kendi evi gibisi yokmuş,büyükler söylerdi de inanmazdım...
kocişe gelince ..... aaa noldu sana böyle,sen gerçekten çok özlemişsin evi,hadi bırak temizliği orada doğru dürüst uyuyamadık gel de uyuyalım biraz demekten yorgun düştü....kendisi uyuyakaldı
kesinlikle haklısın canım.. eşya zamanla olur zaten...ben 2 yıllık evliyim ama bana daha neler neler gerek biliyor musun sen akannehirakannehir
sen daha yenisin zamanla alırsın inş.. hepsi bir anda olmuyor ..zamanla alınır ne olacak ..iş eşyada olsun yeterki ..önemli olan mutluluk .yemişim eşyayı ..maddi bir şey sonuçta er ya da geç yapılır ..
günaydınnnnnnnnnnnn.....
günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:
cutecim sağol balım,ağrın yokmuş ayyy hadi maşallah diyelim....bir de eltiyi anlatmışsın ya,sevmiyorum falan...ben de sevmiyorum kız,salla gitsin,fesat oluyorlar yavrum bunlar ben anladım,kendi haline bıraktım o sebeple :))) önemseme.....
ilk yerleştiğinde tek tek bütün odalar da sırasıyla dolaşıp,
yeni ev...
yeni eşya....
kokusunu içime çekerek az mı şükrettim Allah'ıma...
rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,süper birşeydir...
günaydın kızlar nasılsınız haftasonu çeyizim gitti evim yerleşti çok şirin oldu evim nedense dün çıkasım gelmedi evimden:asigim:
cnm bnm,bizde hala aynı duygular içindeyiz,bu ne kdr sürüyor acap :) birde içinde yaşamaya başla iice hoşuna gidicek..inşallah huzurla olsun seninde..
ilk yerleştiğinde tek tek bütün odalar da sırasıyla dolaşıp,
yeni ev...
yeni eşya....
kokusunu içime çekerek az mı şükrettim Allah'ıma...
rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,süper birşeydir...
delikafaduldenmillet şu anda işyerindeki bayanlardan biri özel bir geceye gidecek ...biri ona kıyafetine uygun kendi ayakkabısını verecek o konu üzerinde mütalaa varhey ALLAHIM çok tuhaf geliyor bana böyle şeyler ..git başkasından eşya al giy ..hayatta yapmayacağım bir şey lmaz: bir de bayanın aldığı elbise çok sıradan .. ama abarta abarta aman çok güzel çok şık diye kadını havaya sokuyorlar iimi :roflol:
millet şu anda işyerindeki bayanlardan biri özel bir geceye gidecek ...biri ona kıyafetine uygun kendi ayakkabısını verecek o konu üzerinde mütalaa varhey ALLAHIM çok tuhaf geliyor bana böyle şeyler ..git başkasından eşya al giy ..hayatta yapmayacağım bir şey lmaz: bir de bayanın aldığı elbise çok sıradan .. ama abarta abarta aman çok güzel çok şık diye kadını havaya sokuyorlar iimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?