canım sürekli kuullanımda küçük yağ bezesi yapıyorlarmış bu tür yağlar... bence dikkatli ol.. bende burdan arkadaşalrın öneri ile gül suyu aldım.. yatmadan önce yüzümü siliyorum bununla.. ama kremde almayı düşünüyorum göz çevresi için..
ohh ne rahat... yayla gibi olmuş kızım devlet daireleri.. bankalar bile daha katı. makyaj yapmayınca uyarı alıyorsun:)
ya da bana tonik ve krem olarak kullanabileceğim en güvenilir marka nedir onu bari söyleyin...
türk kahvem hazırmış...içip,geleyim...
afiyet olsun.. canım çekti yaa bende öğlen yemekten sonra içeyim bari:)ya da bana tonik ve krem olarak kullanabileceğim en güvenilir marka nedir onu bari söyleyin...
türk kahvem hazırmış...içip,geleyim...
ben de gül suyu kullanırım yüzümü silerim sositososito
keşke uyarsalar da herkes doğru düzgün giyinse ama nerde ..kuralllar herkese uygulanmıyor malesef ...
bankalarda makyaj yapmak mecburi mi akannehir
slm kızlar naber kimse yok yaaa burda nieee
kayısı yağının etkili olduğunu duydum...
iyiyim sen nasılsın gülsunn ..
off çok yoğun bir hafta başladı benim için
ayrıca düğünde takılan altınları bozdurup borçlarımızı kapatıyoruz bugün, hem sevinçli hem hüzünlüuüm
görüşürüz gülsünccmm
ayy çok işim var yaa yazamadım buraya hiçç
tühh ne büyük kayıp eksik kaldın buradan şimdi hay allah ne etsek acep :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hadi bakalm fikir verr
pazar günü kız arkadaşlarım gelecek evimee
ne yapayımm ikramlıkk
hangi kız arkadaşların ben de var mıyım içlerinde ..banane ben de geleceğim kaydirigubbakcemile3
sen ne yapmayı düşünüyorsun yaz ben sana şu olur bu olmaz diyeyim ansıl fikir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?