Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben de gül suyu kullanırım yüzümü silerim sositososito
keşke uyarsalar da herkes doğru düzgün giyinse ama nerde ..kuralllar herkese uygulanmıyor malesef ...
bankalarda makyaj yapmak mecburi mi akannehir

ya da bana tonik ve krem olarak kullanabileceğim en güvenilir marka nedir onu bari söyleyin...

türk kahvem hazırmış...içip,geleyim...
afiyet olsun.. canım çekti yaa bende öğlen yemekten sonra içeyim bari:)
canım ben nivea kullanıyorum... memnunumda... fiyat olarakta uygun..
hatta niveanın sitesinde sorulan sorulardan sonra cildine uykun bütün ürünler listeleniyor sana canım.

ben de gül suyu kullanırım yüzümü silerim sositososito
keşke uyarsalar da herkes doğru düzgün giyinse ama nerde ..kuralllar herkese uygulanmıyor malesef ...
bankalarda makyaj yapmak mecburi mi akannehir

valla kuzenim bankacı.. şubede makyajsız gittiği bir gün uyarılmıştı:))

kayısı yağının etkili olduğunu duydum...

benden duydun cnm,geçenlerde yazmıştım diğer topike ,haftada 1 sürüyorum ben göz çevreme..birde arada bir salatalık dilimi koyarsan çok güsel olur cnm..

ben güneş koruma faktörlü nemlendirici arıyodum birde ,hafta sonu aldım roc un..malum kışın bile güneş zararlı cilt için kırışıklık ve leke yapıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
yemekten geldim şlimdi,sanırım daha gelen yok..dilek naber ,ctesi gittim bakırköy pazarına çok büyüktü bee ogün ağrımda vardı biras hepsini gezemedik,zaten gezileck gibi değil

iyiyim sen nasılsın gülsunn ..
off çok yoğun bir hafta başladı benim için

ayrıca düğünde takılan altınları bozdurup borçlarımızı kapatıyoruz bugün, hem sevinçli hem hüzünlüuüm

hmmm anladım canım... aslında yavaş yavaş ödeseydiniz yaa... çokmu zor oldu sizin için....

kızlar ben çıkıyorum 1-2 saat olmıycam... kolay gelsin size... byee

ben de yedim geldim...:icecream::icecream:

hüzünlenme ne olacak ..sanki o altınlar baki mi kalacaktı ..işinizi görsün yeter ..ALLAH tan altınınız var az veya çok ..ya olmayanlar ne yapsın ...şükret haline ..hem ileride daha iilerini eşin alır sana merak etme sositososito

delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hadi bakalm fikir verr
pazar günü kız arkadaşlarım gelecek evimee
ne yapayımm ikramlıkk

hangi kız arkadaşların ben de var mıyım içlerinde ..banane ben de geleceğim kaydirigubbakcemile3

sen ne yapmayı düşünüyorsun yaz ben sana şu olur bu olmaz diyeyim ansıl fikir yerimseniben

hangi kız arkadaşların ben de var mıyım içlerinde ..banane ben de geleceğim kaydirigubbakcemile3

sen ne yapmayı düşünüyorsun yaz ben sana şu olur bu olmaz diyeyim ansıl fikir yerimseniben

olur canmm
ünivden arkadaşlarr

7 8 kişi olcaz sanırsamm

ben su böreği ya da herhangi bir börek
kakaolu kurabiye
patatesli havuçlu salata veya kısır veya patates salata veya mercimekli salata veya makarna salatası ))))
dereotlu kurabiye düşünüyorum ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…